*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*
Raspunsuri - Pagina 3
babyzapi spune:
Malinas, Ginye mersi frumos pt sfaturi. Un pic ciudat totusi cu ceaiul de musetel pt ca pe cutie spune ca este pt diaree si nu pt constipatie
Carmendu mersi frumos de sfat . O sa incerc cu Baby Lasssi din ce am mai citit pe net, o sa-i dau suc de mere nediluat cu apa.
Nebunica nu stiu de la ce sunt bubitele, dar nu arata ca cele de la dermatita atopica. Sper sa treaca cat mai curand.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Flowers spune:
Multumesc mult Mirtha, am gasit la helpnet,e bunicel la gust, sper sa avem aceleasi rezultate cu el.Poate imi pun si eu in functiune pompa, c-a shomat pana acum..
Tind sa cred ca febra de alaltaieri a fost de la dinti, parca ma zgarie usor la deget,dar nu ma lasa sa ma dumiresc.E adevarat ca 39.2 grade e totusi prea mult, dar cica se mai scad 4 liniutze pt a obtine temperatura de la subrat.Oricum nu a facut decat de 2 ori febra, am tratat-o cu panadol, nurofen si oscilo si ,poate cel mai important cu si apoi gata.Daca a fost viroza inseamna ca sta bine la anticorpi.
Am acasa doua babe stirbe,si Julia isi schimba....pielea
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
babyzapi spune:
Am incercat sa pun si eu pozele din parc, dar webshots-ul azi mi se blocheaza si-mi da si calculatorul peste cap. Nu stiu de ce.
Otilia eu sunt ataaat de plimbareatza de fel incat nu refuz nicio iesire nu conteaza cat de scurta sau ca e mai mare deranjul decat distractia...sunt prima la plecare
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Flowers spune:
Babyzapi, suc de morcov crud ai incercat?Poti sa-l combini cu cel de mere.
poze
nebunica-zapacica spune:
Multumesc, mamici, eu o sa iau o pauza..prietena mea nu mai e..
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
Flowers spune:
Nebunica, condoleantze.Ai grija de Victor.
poze
ginye55 spune:
Nebunica condoleante!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Z_IULIA spune:
Condoleante Nebunica! Nu am cuvinte...
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie#
leeloo5979 spune:
Ginye eu ii dadeam calciu lui Damian primele 4 luni 10 zile/luna, cate 2,5ml. In luna 5 i-am mai dat dar vreo 7 zile, la fel si in luna 6. Eu datorita faptului ca avea fontanela cam mare, asta mi-a zis pediatra unde era Damian inscris, in schimb la Medicover cand am intrebat, a zis ca nu e necesar...totusi, eu i-am mai dat si am sa ii mai dau. Asta pentru ca eu am spasmofilie mostenita de la mama, si cum Damian e facut de mine, nu cred ca ce calciu ii dau eu pe luna are cum sa ii faca rau...
mar_ysa_28 eu stau in titan, cu bebecris (cristina) dar stabilim unde si cum, si ne vedem ... eu asa as vrea ca tareeee frumos a fost...multam de complimente, faci baba sa roseasca de placere...
Si Damian e la fel, dar nu doar cu mine sau soata, important e sa nu fie lasat singur, trebuie sa vada ca are companie, dificil cand sunt singura cu el acasa, ca nu ajung la pipi....treaba cealalta deja e "lux". Stiu ca si Dandusa avea problema asta...punea Raducu in sling si mergea si la baie cu el. Na'...cred ca fiecare mamica stie ce e mai bine pentru copilul ei, chiar daca greseste, invata din asta, si nu cred ca face greseli capitale. De aia zic, eu spre exemplu l-am invatat sa adoarma doar leganat pe picioare, toata lumea mi-a spus "nu face asta", dar eu am ales ca asta e pretul daca vreau si eu sa dorm in timpul zilei ca sa recuperez de noapte...Si alte greseli...dar invat de aici si pe pielea mea ce si cum. Iar eu nu suport sa planga...desi au fost momente de isterie din partea lui, dar l-am lasat, pentru ca erau clar momente de oboseala cumulata si e bine sa se descarce. Apoi ii luam in brate si il potoleam...si exemple am o mie. Nu cred ca o mamica ar trebui sa isi faca mustrari de constiinta de nimic, e mama puiului si simte daca ii merge copilului rau din cauza actiunilor ei sau nu si sa indrepte situatia.
malinas bagat aulin de la fina-mea in parc si luat durerea cu mana...finalmente...
Nebunica condoleante...
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
babyzapi spune:
Nebunica condoleante
Flowers ii dau zilnic suc de morcov, ori simplu ori combinat cu suc de mere si nu il ajuta. Problema mare la noi e ca laptele care il bea este si contra diareei, deci constipa...cerealele le-am scos din meniu, nu-i mai dau de vreo 4 zile
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii