Burtici fericite de septembrie-octombrie (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Raluk, scuze, nu stiu ce mi-a venit sa te felicit pt fetita . Dar sper sa fie asa, daca asta iti doresti .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata, fetelor. Azi schimbam semnatura, implinim 16 saptamani si am programare la eco!!! In sfarsit...au trecut 4 saptamani de la ultima!
Ma voi duce si la medicul de familie pt un concediu medical, asa ca saptamana asta...relaxare, vizite la bunici (care au un "lot" nou de 5 pisoi super dragalasi), plimbari.
Revin dupa eco, sper eu cu o culoare a caruciorului. Sa dea DD sa fie !!!
Va pup.

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

In legatura cu uterul, eu am mai intrebat in urma cu cateva capitole daca nu stiti: avem voie ceai de cretisoara pentru uter in timpul sarcinii sau numai inainte, pentru a-l fortifia? Ma gandesc daca nu cumva sunt ceaiuri permise in sarcina care sa-ti relaxeze musculatura uterului.

15+

Raluk, am mai zis cand ai intrebat, dar cred ca ai ratat raspunsul. Sau oare doar am vrut sa zic????

Ideea e ca eu stiam ca se intrerupe cretisoara cand aflii de sarcina. Eu nu am luat deloc pe perioada sarcinii trecute si nici acum. Asa mi s-a recomandat de catre Livia, asa am facut!

Cred ca nimic nu relaxeaza mai bine decat un masaj si un somn bun ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Recunosc ca n-am vazut

Multumesc mult de informatii. N-am baut deloc daca n-am stiut cum e.

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Raluk, scuze, nu stiu ce mi-a venit sa te felicit pt fetita . Dar sper sa fie asa, daca asta iti doresti .

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

N-am nici o preferinta pana cand aflu ce e (apoi m-ar enerva sa se schimbe pronosticul dupa ce ma obisnuiesc cu o idee). De asta m-ar distra tare sa fi avut tu ceva presimtire.

16+

Mergi la inceput

Am si uitat sa salut : buna dimineata!

Cata, si eu azi fac 16 saptamani! Succes la eco!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

neata

vin si eu la o cafeluta mare mare dupa concediu asta de 3 zile
ce bine a fost , dar ce scurt

acu ma bag la citit ca am multttt de recuperat

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Azi cred ca merg la dr.....ce emotii am,mi-e frica sa nu-mi zica (virgula) ca i-a crescut putza
Mie imi misca bebelina zilnic,nu trece juma de zi fara sa miste

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 22+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la , ceiut, suc ..

iulia ce burtica frumoasa am vazut eu acolo .. da, se vede bine.

Citat:
madalina84
buna fetelor,sunt noua dar va citesc de ceva timp.am si eu un bb mic care nu stiu inca ce va fi.pe 28 mai mergem in bucuresti sa facem 2d.imi poate spune cineva ceva de dr.klein?multumesc mult

madalina84 din pacate nu stiu nimic despre dr kelin. scrie repede 10 mesaje sa-ti apara in timp real. la ce ticker te referi? sunt mai multe situri pe net unde poti sa-ti faci ticker. dai search baby ticker si gasesti.

mimika sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti! tare frumos cadou a primit tati de ziua lui ...

alina tinem pumnii sa fie cu ochi!

kiki da, se poate face ceza fara anestezie generala. poti face rahianestezie, adica amortesti de la mijloc in jos ..

kateryna eu asa am facut .. mai aveam 21 de zile CO din 2007 pe care mi le-am luat in 2008, dupa pre si post natal. asa mi-am mai lungit un pic perioada cu bani mai multi ..

x_ggg tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragilor!

Sunt suuuper speriata , mi-au iesit rezultatele la analize de anticorpi pentru grupa si din pacate scrie POZITIV 1/64 si in mod normal trebuia sa fie ABSENT......sunt disperata, si nici nu stiu ce presupune asta, pentru ca nu gasesc nicaieri sa citesc!

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata dragilor!

Sunt suuuper speriata , mi-au iesit rezultatele la analize de anticorpi pentru grupa si din pacate scrie POZITIV 1/64 si in mod normal trebuia sa fie ABSENT......sunt disperata, si nici nu stiu ce presupune asta, pentru ca nu gasesc nicaieri sa citesc!

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

da te rog mai multe detalii
nu am mai auzit de analiza asta de anticorpi ptr grupa
cine ti-a zis sa faci analiza ?

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput