Burtici fericite de septembrie-octombrie (49)
Raspunsuri - Pagina 17
kiki_cri spune:
Neata fetelor si de la Cluj!!!Aici la noi e frumos si soare!!!
Roxxy, Claucia, multumesc ca ne-ati impartasit din experienta voastra legata de cezariana. In reportajul pe care l-am vazut la televizor era prezentata foarte sumbru, si am fost putin speriata...Si la mine va fi 100% cezariana.
Elenuta, multumim de cafeluta
.
Cristina_ana, wellcome back! Chiar acum ne-am bucura daca ai scrie mai des, te-am cam pus absenta
.Ma bucur ca te-ai distrat la Bran...cred si eu la ce frumuseti sunt pe acolo...
X_ggg, Mary, bafta la control azi!
Eu fetelor pe la 10 plec in oras sa imi caut rochie de mireasa
sper sa gasesc ceva care sa ma incapa...oricum nu vreau cu corset, as vrea ceva cu taietura sub sani si de acolo sa fie larga...asa ca tine-ti-mi pumnii!
KIKI
18+ cu 

kiki_cri spune:
Alex, din pacate eu habar nu am ce sa iti spun...nu am mai auzit de asta...
KIKI
18+ cu 

coras spune:
fetelor puteti sa-mi spuneti si mie cum ajung la diagnosis? cam pe unde este un punct de reper ceva???
18+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adela2006
da te rog mai multe detalii nu am mai auzit de analiza asta de anticorpi ptr grupa cine ti-a zis sa faci analiza ? va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 22+ cu razvan andrei POZELE NOASTRE![]() |
Deci eu grupa O1, sotul grupa AII, doctorita m-a trimis la dozare de anticorpi si a iesit pozitiv....si nu stiu sa interpretez rezultatul si nici ce ar trebui sa fac in continuare, asta pana o sa imi raspunda dr la tel, va intrebam pe voi poate a mai fost cineva in situatia mea!

18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
kiki_cri spune:
Alex, credeam ca e ceva grav, dar nu cred ca e. Liniste-te pana vb cu doctorita ta. Poate nu e chiar nimic...
KIKI
18+ cu 

alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Alex, credeam ca e ceva grav, dar nu cred ca e. Liniste-te pana vb cu doctorita ta. Poate nu e chiar nimic... KIKI 18+ cu ![]() ![]() |
Pai tocmai, ca nu stiu cat de grav este acest 1/64, ca nu gasesc nicaieri valori!

18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
danielle09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Deci eu grupa O1, sotul grupa AII, doctorita m-a trimis la dozare de anticorpi si a iesit pozitiv....si nu stiu sa interpretez rezultatul si nici ce ar trebui sa fac in continuare, asta pana o sa imi raspunda dr la tel, va intrebam pe voi poate a mai fost cineva in situatia mea! ![]() 18+ se pare ca fluturasul va fi ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Buna! Si eu am exact aceeasi situatie ca si tine. Eu 01, sotul AII. Am intrebat-o pe doctorita care ar putea fi problemele generate de "incompatibilitatea" de grupe si mi-a spus despre copil ca la nastere poate avea un icter mai pronuntat daca mosteneste grupa sotului, dar acest lucru nu este grav. I se administreaza in spital un tratament (oricum toti copiii fac icter la nastere) si totul va fi ok. Deci incearca sa te linistesti si vorbeste cu doctorita

19+
monica_dicut spune:
coras, e pe Calea Floreasca, de la Dinamo tot inainte si e undeva pe dreapta, nu stiu punct de reper sa-ti dau. Intrebi si tu pe acolo.
alex, mama mea are O1 si tata A2 si nu a facut asa ceva si nici nu am avut nimic la nastere deci... sincer mi se pare absurda treaba cu grupele dar poate stiu doctorii mai bine. Sa nu-ti mai spun ca la fel a fost si la soacramea care a nascut de 2 ori, prima data gemeni ...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Neata fetelor si de la Cluj!!!Aici la noi e frumos si soare!!! Roxxy, Claucia, multumesc ca ne-ati impartasit din experienta voastra legata de cezariana. In reportajul pe care l-am vazut la televizor era prezentata foarte sumbru, si am fost putin speriata...Si la mine va fi 100% cezariana. Elenuta, multumim de cafeluta Cristina_ana, wellcome back! Chiar acum ne-am bucura daca ai scrie mai des, te-am cam pus absenta X_ggg, Mary, bafta la control azi! Eu fetelor pe la 10 plec in oras sa imi caut rochie de mireasa sper sa gasesc ceva care sa ma incapa...oricum nu vreau cu corset, as vrea ceva cu taietura sub sani si de acolo sa fie larga...asa ca tine-ti-mi pumnii!KIKI 18+ cu ![]() ![]() |
Ohoooo, ce emotionant! Sigur vei gasi ceva frumos, ca acum sunt multe modele de sub sani, frumoase de tot, o sa arati ca o zana!

16+
kiki_cri spune:
Mersi Raluk
sper sa gassec...deja am inceput sa ma stresez...mai ales ca nu mai e mult pana la nunta...6 iunie, dar nu am cautat pana acum ca vroiam sa vad cam cat imi creste burtica![]()
KIKI
18+ cu 

de