Burtici fericite de septembrie-octombrie (49)
Raspunsuri - Pagina 18
Danuta1979 spune:
Buna dimineata!
Azi ma laud...am fix 20 de sapt si intru in 21. Si sunt fix la mijlocul sarcinii ...140 zile trecute...140 zile urmeaza! Uraaa
Pe bebelina eu o simt mai ales cand stau intinsa. Si eu am placenta pozitionata anterior. Si loveste la linia buricului sau putin mai jos (cred ca depinde daca loveste cu mainile sau picioarele). abia astept sa o revad la ecograf.
Dana
20+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Mersi Raluk sper sa gassec...deja am inceput sa ma stresez...mai ales ca nu mai e mult pana la nunta...6 iunie, dar nu am cautat pana acum ca vroiam sa vad cam cat imi creste burticaKIKI 18+ cu ![]() ![]() |
Si acum cred ca va trebui sa o iei mai larguta, poate va creste dintr-o data burtica intr-o luna. Iti doresc sa gasesti rochita perfecta!
16+
Ioanna81 spune:
neata fetelor!
spuneti-mi va rog daca la voi au inceput sa apara carceii. in ultimele doua nopti (numai spre dimineata) mi s-au pus niste carcei cumpliti la gambe.
Ioana
20+ cu 
Danuta1979 spune:
Din fericire inca nu au aparut carceii. Sper sa nici nu apara. Poate e un semn ca ar trebui sa-ti refaci analizele?
Dana
20+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
THEA22 spune:
Alex, probabil te referi la anticorpii anti-Rh. Ai cumva Rh negativ? Si eu am. Am inteles ca atunci cand poate iesi analiza pozitiva ti se face un soi de tratament pentru reglarea problemei. Nu te panica, nu-i capat de tara, dar trebuie actionat relativ repede. Eu am mers la Centrul de transfuzii pentru astfel de analize. Acolo mi se va face si respectivul tratament in cazul in care si mie imi va da pozitiv la analiza viitoare. Anunta medicul tau ginecolog si actioneaza! Sanatate multa tie si bebului tau!
THEA22
19+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 neata fetelor! spuneti-mi va rog daca la voi au inceput sa apara carceii. in ultimele doua nopti (numai spre dimineata) mi s-au pus niste carcei cumpliti la gambe. Ioana 20+ cu ![]() |
DAAAAAA, si la mine au aparut, dar nu chiar in fiecare dimineata...ma dor ingrozitor...desi iau vitamine vad ca tot mi-au aparut si mie.
KIKI
18+ cu 
alex25 spune:
| citat din mesajul lui THEA22 Alex, probabil te referi la anticorpii anti-Rh. Ai cumva Rh negativ? Si eu am. Am inteles ca atunci cand poate iesi analiza pozitiva ti se face un soi de tratament pentru reglarea problemei. Nu te panica, nu-i capat de tara, dar trebuie actionat relativ repede. Eu am mers la Centrul de transfuzii pentru astfel de analize. Acolo mi se va face si respectivul tratament in cazul in care si mie imi va da pozitiv la analiza viitoare. Anunta medicul tau ginecolog si actioneaza! Sanatate multa tie si bebului tau! THEA22 19+ cu' 'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Nope, nu RH, grupa sanguina!

18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
Emy10 spune:
Buna dimineata la burtici!
Ce bine a fost ca am lipsit o saptamana de la serviciu! Am zacut cateva zile racita, dar tot am tras o fuga pana la munte weekend-ul acesta! Acum sunt din nou la munca si din pacate am muuult de lucru
!
Am ajuns la zi cu cititul si ma bucur ca toate burticile sunt bine cu toate 'paranoia' noastra!
Alex eu am facut dozarea de anticorpi de grupa pentru ca eu am O1 si al meu are AB4, dar din cate am inteles daca ti-a iesit pozitiv, nu este ceva grav! Trebuie doar sa te tina sub observatie si parca era ceva cu un vaccin!
2o+ cu 
monikus spune:
Neata fetelor (asa mai pe la pranz ce sa-i faci
)
Eu pentru ca am cam lipsit de la calculator weekendul asta, m-am bagat dis de dimineata la citit din urma. Ati avut ceva spor.
S-a vorbit despre foarte multe lucruri acum sa vad despre ce imi mai aduc eu aminte. Sa vad ce minte scurta am
.
In primul rand, bine ai venit madalina84. Ti-au zis si fetele sa scrii repede 10 mesaje. Am impresia ca intrebai cum sa iti faci semnatura. Eu asa am inteles. Daca despre asta e vorba, atunci intri la profil personal - editeaza profil si undeva jos mai e ceva legat de profil. Te duci pe + si bagi la semnatura ce vrei tu sa apara. Sper ca nu te-am incurcat mai tare.
Pentru fetele racite, multa sanatate, ceai, lamaie si miere si sa va auzim ca sunteti bine.
Cat despre nastere, nu am vazut documentarul despre care vorbiti dar eu una nu cred ca e chiar atat de grava situatia cu cezariana. kiki eu zic sa nu te panichezi. Si eu, ca si multe fete din odisee, o sa fac cezariana cu anestezie locala. Eu sunt obligata sa fac cezariana din cauza unor probleme de sanatate.
Am vazut ca vorbiti si despre miscarile lui bebe. Din pacate eu maine fac abia 15 sapt si inca nu am bucuria de a-l simti. De-abia astept sa il pot simti si eu.
Unele fete (am mintea scurta si nu tin minte exact cine
) vorbeau de burtica intarita. De doua zile am patit-o si eu. Incerc sa nu ma alarmez prea tare. Sper sa nu apara probleme. Sincer, nu prea imi vine sa o sun pe Dr. din orice.
Vreau sa va spun ca m-ati alarmat cu antiperspirantele. Nu stiam ca au aluminiu si nici ca fac atat de mult rau. O sa fiu mai atenta data viitoare.
Fetelor care merg la eco, va tin pumnii. Sa veniti numai cu vesti bune si cu carucioarele dorite de voi. De-abia astept sa vina 15 mai sa ma duc si eu la TT si sa imi zica Dr. daca s-o putea ce e bebele meu.
Am vazut ca si unele dintre voi aveti probleme cu superstitiile in ceea ce priveste cumparatul de hainute si lucrusoare pt bebe. Si la mine e cam la fel. Mama si mai ales socrii zic sa nu luam nimic dar nu cred ca ma voi putea abtine. Tin prea mult la bebele meu si as vrea sa ii cumpar si ce vreau eu. Nu conteaza ce zic ei. Lutoniana stiu ca ai avut o replica foarte buna legata de subiectul asta
.
Fetelor, eu zic sa va tineti pe pozitii si sa faceti exact ce vreti voi. Eu nu voi tine cont de ce zice lumea si voi cumpara ce voi vrea eu si cand voi vrea au.
In speranta ca nu am ratat prea multe dezbateri din ultimele zile, pot sa va spun ca nici eu nu sunt chiar intr-o forma de zile mari cu atat mai mult cu cat m-au informat de la munca, ca voi tine locul unei sefe care imi lasa 1000 de probleme pe cap. Asta de bine ce dr mi-a recomandat un medical pt ca dau la boboci pana ajung la contractii si mi-am facut si rana in gat de la atata chin. Sper sa trec cu bine si peste perioada asta oribila.
Va doresc o zi excelenta si o saptamana plina de vesti bune.
Monica
14+
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Din fericire inca nu au aparut carceii. Sper sa nici nu apara. Poate e un semn ca ar trebui sa-ti refaci analizele? |
daca apar si la noapte ma duc sa refac analizele. adevarul este ca mi-am si fortat picioarele. am fost la o nunta

si am cam stat pe tocuri 
Ioana
20+ cu