Alina (o mamica DC - Alunelsialbinuta) nu mai e
Raspunsuri - Pagina 4
anaxena spune:
Condoleante familiei! cuvintele sunt de prisos...
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ada_coman spune:
Doamne ce tragedie Dumnezeu s-o ierte si sa se odihneasca in pace!
Condoleante familiei! Dpamne ai grija de copilasul ramas fara mama! E sfasietor
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
RAMONELLA spune:
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!Multa putere familiei!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Alinutzaa spune:
Dumnezeu sa o odihneasca
Sincere condoleante familiei si sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta incercare. Offffff, cat e de nedrept totul
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
betty78 spune:
Sincere condoleante, familiei.
Dumnezeu sa o odihneasca pe Alina si acolo unde esti sa veghezi asupra puiului tau
Este absolut tragic, atunci cand o mamica atat e tanara paraseste aceasta lume si lasa in urma o familie indurerata
Betty78 12+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Anina_n spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace !
Sincere condoleante familiei greu incercate !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
karligutza spune:
doamne, imi pare atat de rau!
durerea e si mai mare cand o mama lipseste de langa puiul ei pentru totdeauna!
Dumnezeu s-o ierte! si Condoleante familiei!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
voiam sa o cunosc si eu pe Alina acum cand ea nu mai e si am citit-o la odisee, i-am citit povestea nasterii lui Bradut, i-am vazut pozele si cand ma uit ce baietel frumos e Bradut mi se sfasie sufletul! cum poate oare Doamne Bradut sa inteleaga ca mami nu mai e? ce chip frumos, ce zambet pe fata lui Bradut: http://good-times.webshots.com/photo/2945742540052330857BXdZfI .... of, Doamne, da-i pe mama inapoi!
imi cer scuze, dar sunt socata de orice veste de genul asta!
karligutza
sunt mamica Adelutei