Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alberta, mai am 2 saptamani, adica de pe 15 nu mai vin. le-am spus deja la astia, de-acum nu prea mai pot da indarat decat daca nasc intre timp. sper sa nu. cred ca daca as sta acasa as dormi intr-una. cand eram gravida cu philip dormeam la pranz zilnic, pfii ce bine mai era...

philip
35weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Carla ai pm. Imi cer scuze, deabia acum am reusit sa intru.

33+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lauraaaa multumesc mult..te pupp
austriacoooo sa-ti traiasca surioara La multi ani!!
va pup pe toateee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

buna seara,dragelor!
atat de bn m-am simtit azi am f pana la urma la cumnata mea la curte,la un gratar,mititei..a f superb,m-am jucat cu finutul meu e atat de dragalas si f vesel.voi cum ati petrecut?

merg sa va ajung din urma

Yioanna 33+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 7 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Eu nu folosesc microundele decat pentru noi si foarte rar, pentru copil in nici un caz, pentru ca sunt periculoase.

Stiam ca laptele de mama nu se incalzeste la microunde pentru ca distruge anticorpii. Laptele celalalt se incalzeste si se poate da copilului, cu conditia sa il amesteci bine inainte, ca se incalzeste neuniform in sticla si se poate frige copilul.
Dar tu de ce zici ca sunt periculoase?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+

P.S. Ca sa nu creada lumea care are acasa cuptor cu microunde ca si-a cumparat un Cernobil, m-am uitat dupa principiul de functionare al cuptorului: genereaza niste unde electromagnetice cu o anumita frecventa, care este frecventa de rezonanta a moleculelor de apa. Acestea vibreaza, deci se incalzesc - de-aia se incalzeste la microunde numai lichidul, dar nu si recipientul in care e pus (acesta nu are apa in compozitia lui).

Ideea principala este ca radiatiile produse de cuptoare sunt la fel de periculoase ca cele de la telefoanele mobile, iar alimentele incalzite la microunde isi schimba proprietatile, nu mai au nici o valoare nutritiva, proteinele se descompun etc. Eu personal evit pe cat posibil sa dau la copil ceva incalzit la microunde.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!!

Am terminat in sfarsit cu tot balamucul..mai am de calcat perdele,dar fata de ce a fost in casa,asta nici nu o mai pun la socoteala!!Trec la recuperat..

Andreea..multumesc!!
Oana_du..off,imi pare rau pt problemuta aparuta,dar mai ai un pic si scapi si de asta..
Laurraa..multumesc!!Maine o schimbi si tu..
Sarmisa..multumesc pt vestile despre voi..multa putere si sper din suflet sa ia bebe repede in greutate..si sa se vindece rana de la fundic!!Am vazut pozicile si pot spune ca ai un bebe superb..si daca printesa Mayana seamana cu tati..sa stii ca Aaron seamana cu tine...
Miruta..a incercat el sa imi faca pe plac cu curatenia,in mare parte i-a iesit..oricum s-a minunat ca nu prea am comentat..pai as fi avut multe de spus,dar nu eram in stare sa le fac singura..asa ca doar am retusat eu un pic unde a fost cazul si gata,toata lumea multumita!!
Philip..poate vei avea parte de vreme frumoasa maine,pana la urma..foarte frumoasa initiativa companiei unde lucrezi!!Distractie placuta la petrecere pt Philip!!
Yioanna..sa iti fie de bine mancarica buna si iesitul la gratar!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

..tocmai am citit pe un forum austriac ca nu ar fi rau sa punem in bagajul de spital si un tricou de schimb pt tatic ..mai ales daca taticul asista la nastere sar putea sa transpire si el...

am vazut ca unele fete (din cauza neuronului numai stiu cine ) ati povestit de huta huta ...nici noi numai stim cum se practica sportul asta ..

37+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maria esti tare harnicuta! Eu una ma simt asa de ametita...
Yioanna ma bucur ca te-ai simtit bine la curte!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Dani3lla, super ca ai luat 6 milioane in plus . Iar povestea de aseara este dementiala Caju-ul este un fel de nut, adica o aluna in forma de semicerc, dar mai dulce.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Aha acum stiu...dar dracu stia ca asa se numesc

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

maria ma bucur ca ati terminat cit de cit cu pregatitul pt bebe

carla sotul meu deja ma informat ca nu ma lasa sa incalzesc nimic pt bebe in cuptorul cu microunde..eu nu imi facusem ginduri despre asta pina nu mi-a spus el

sarmisa ce puiutut frumusel si dulce

yioanna ma bucur ca ai petrecut frumo azi..eu astazi nu am iesit deloc din casa...nici nu stiu ce tot am facut azi de a trecut ziua asa repede

philip eu nu stiu cum mai faci fata sa mergi la serviciu..eu sunt toata ziulica acasa si seara ma simt asa de rupta de oboseala de parca as fi dat toata ziua la sapa

va multumesc la toate pt urarile pt sora mea!!

37+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput