Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(75)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Salutare!
Carla, Philip, Andreea, Maria Bunica, Picky multumnesc! Sa vedeti ce treaba voi avea dupa ce vine si bebe 2! Pe David trebuie sa-l captez cu jucarii, joculete, sa vorbesc mult cu el!
Sarmisa bine ai revenit acasa! Aaron e un dulce!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
miruta spune:
Hello!
Vad ca avem activitate mai slaba azi....albinutele sarbatoresc 1 mai!
Eu nu prea mai am chef de plecari pe nicaieri,mi-e un pic teama.Ma intreba sotul ce facem in weekend si eu ma cam strambam la care el:doar nu ai de gand sa ma tii iar in betoane?ca si weekendul trecut l-am pierdut pe acasa.
Maria,ma bucur ca ai treminat cu zugravitul.E bine ca ai ajutor de nadejde in sot .Sa nu te obosesti prea tare!
Sarmina,bun venit acasa.E tare frumusel bebe Aaron!Sunteti o familie frumoasa.
DanaMi,bine ati venit acasa.Sa dea Dd sa avem si noi nastere usoara ca a ta.Asteptam poze cu Bianca.Telefonul l-ai pierdut sau ti-a fost furat in spital?
Roxi,pai nici tu nu ai avut o nastere grea cu Sebi.Sa dea Dd sa fie la fel si cu bebelina.
Oana_du,si eu am mai avut mancarimi din astea dar am crezut ca-i genetic la mine de la maica-mea.In rest,bebe e bn?Nu da semne ca vrea sa va cunoasca?
Picky,tu erai prima albinuta in listuta si uite ca printesa se lasa asteptata...spune-i si tu ca i-au luat-o altii inainte,poate o pacalesti.
Ely,a fost bine la plimbare?
Carla,imi pare rau ca iar se acumuleaza oboseala.Incearca sa nu acumulezi iar pra multa oboseala,mai repeta si faza cu saby si tati si mami la somnic in camera cealalta.Si eu o simt pe grasunica mea foarte jos cateodata.
Mirela 33+ minunea mea Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
laurraa spune:
Alynta, superba poza cu burtica sarutata e David
35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
miruta spune:
Bineinteles ca am uitat sa schimb semnatura...ce putin mai avem...6 saptamani.
Multumim pentru urarile de bine,i le-am transmis sotului si va multumeste.
Yoanna,foarte frumoase lucrusoarele Stefaniei.Sa le poarte sanatoasa.Deja ai hotarat cu ce o imbraci in primele zile?Am uitat sa te intreb,cat a mai crescut Stefy?Cat avea la eco?
Daniella,foarte tare faza cu sotul.Uauu ,dar ai luat ceva in plus doar pt 2 sapt de prenatal.Si eu sunt curioasa,sa vedem acum cand iau salariul in mai,eu pe aprilie am avut doar de pe 22 pana pe 30 prenatal.
Monyka,ce putin mai ai pana iti tii bebele in brate.Suntem cu gandul alaturi de tine si luni scoatem agitatele.
Lauraoana,la multi ani surioarei!
Blue,si eu am patit-o dar a trecut repede.Cred ca-i normal....
Cris,vezi ca tu esti restanta la poze.Hai ,arata-ne suvitele daca tot te-ai laudat.
Am vaZut-o si pe Lianain albumul comun,e o mamica frumoasa si tare mandra de burtica ei.
Deea,deja doarme toata noaptea?Cum ai procedat,da-ne si noua reteta.Esti o mamica fericita cu un pui asa cuminte.
Alexsimatei,foarte dragut sotul tau.Si eu sunt curioasa cat se va implica al meu,deocamdata e foarte entuziasmat,nu mai are rabdare ,stiu ca o sa se joace cu ea si o s-o rasfete,sunt curioasa cat se va implica din proprie initiativa fara sa-l bat la cap in celelalte lucruri.
Scuza-ma daca sunt indiscreta dar tu pleci special la Viena sa nasti si apoi te intorci in Ro?
Voicu bebi,felicitari pentru baietel...daca nu erati siguri de sexul bebelusului inseamna ca nu a fost socul prea mare.
Eu am cumparat multe lucruri pe roz,sper ca nu-i cazul sa le daruiesc sau sa le pastrez pt bebe2.
Clody,Laura,cat de bine va inteleg...chiar aseara ii spuneam sotului ca "mi-e tare dor de el si de dormitul imbratisati".
Si eu sunt in dilema cu folositul microundelor pt bebelina...
Ely,Alynta,multumim pentru explicatii.Foarte bn ati detaliat.Eu cred ca vom sti cu siguranta cand vine momentul.
Am reusit si eu astazi sa ma epilez.Folosesc epilatorul si mi-a luat pe putin dublu timpul pe care il alocam inainte.Si acum vad ca s-a cam suparat fi-mea ca am cam inghesuit-o cat m-am fatait eu.I-am dat un no-spa sa-i treaca supararea.
Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
philip spune:
parca v-am spus ca maine avem community project, in fiecare an compania noastra se organizeaza si face ceva pt comunitate. anul asta vom face curat intr-un cimitir. va imaginati ca suntem si multi, peste o mie de oameni, adevarata armata acolo. pt ca-s gravida eu voi face inregistrarile, adica bifam cine a venit si cine nu, ca-n functie de asta primim un cec in vara daca are compania profit. ultima data n-am avut dar ne-au dat $100. acu mai nasol e ca cica ploua maine, va fi frig si vant si ma gandesc cu groaza. trebuie sa fiu acolo la 7.45 deci nu va fi vreme sa se incalzeasca. sper sa ma lase sa plec dupa inregistrari.
la 2 il ducem pe philip la o petrecere de copii, apoi la 4 am facut programare pt mine si el la tuns. vom fi ocupati dar vremea va fi nasoala asa ca nu-i altceva de facut.
azi baietii sunt acasa, dar au iesit la un loc de joaca pt copii, sper sa se tina de cuvant si sa faca curat, sa spele vasele...eu seara nu mai am putere.
se vede ca mi-e urat la serviciu? :)
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
tot io :)
ieri am inceput sa-mi organizez bagajul pt spital ca nu se stie. deocamdata am pregatit geanta si tot adun pe langa ea cand mai citesc/imi mai amintesc ce sa pun. mare branza nu am, va fi o geanta de aia carry on dar oricum.
voiam sa va intreb, si voi dormiti degeaba, adica nu va simtiti deloc odihnite dimineata ca eu-s ca batuta si ma uit cum mi se adancesc si inegresc cearcanele pe zi ce trece....
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
clodyac spune:
philip sa ai grija de tine si sa incerci sa pleci dupa inregistrare pt ca sunt sogura ca te vor durea picioarele
iar in legatura cu somnul eu am multeeee zile in care efectiv ma trezesc obosita si cu durere de picioare
sa ai o zi frumoasa maine
34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
philip spune:
clody, multam, sa speram ca-mi si reuseste, basca mai am nevoie de energie si pt restul zilei, macar sa duc copilu' la petrece, mai ales ca am si luat cadou fetitei. l-as fi trimis pe sot, dar e ziua unei fetite de 3 ani si bag pariu ca vor fi gramada de mamici pe acolo, nu mi-l imaginez pe el singurul. hahaha, macar l-am corupt sa mearga cu mine, el zice sa lasam copilul acolo si sa mergem sa ne facem de cap la magazinul de scule. hehehe, 'om vedea. ma plictisesc ingrozitor, tre sa-mi apara seful mai pe dupa-amiaza si mi-e si foame deja (abia 10 juma).
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
alynta27 spune:
Salutare!
Lauraa multumesc!
Asta mic se apasa in bazin, mai sa iasa!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alberta72 spune:
philip cred ca e cazul sa renunti si tu la munca. Eu am stat pana la 36 si cred ca a fost prea mult. De o saptamana de cand stau acasa dorm si la pranz cate o ora, doua si ma simt bine. Totusi si programul meu s-a schimbat de azi ca Andrei nu mai merge la daycare asa ca la 7 eram in picioare. Dar oricum imi permit sa motai in canapea. Totusi mi se face mila de piciul meu si va trebui sa-l scot un pic afara, caci altfel sta tot la computer sau la TV. Dar imi e asa de greu, caci abia merg...
Azi merg sa imi fac hemoglobina si va trebui sa il iau cu mine. Poate ne oprim la Mcdonalds sa il las un pic sa se joace pe tobogane.
Mi-e dor si mie de 1 Mai cu mici si bere la padure. Aici nu se serbeaza. Plus ca magazinul romanesc se desfiinteaza si se face unguresc...S-a dus si carnea de mici, o sa incerc sa fac eu dar nu au acelasi gust.
Week-end placut.
AMR 12 zile