Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

sarmisa, dc totusi te-a internat asa repede? ce simtome aveai de au zis ca ai preeclampsie (parca asa a zis sotzul tau)

35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue77

fetele voua vi se intampla sa aveti asa ameteli cu bufeuri de caldura care dureaza un minut doua?

De la ce ar putea fi? Mi s a intamplat acum , nu i de la tensiune ca mi am luat o si e ok

NOI
Cristina 35 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 4 saptamani

da draguta, si eu patesc..si destul de des..si odata cu asta ma trece cite un val de ape..de nu mai stiu incotro..se pare ca e normal

Dna dr a spus ca trebuie sa ma gindesc ac mai e un corp in mine care are aceeasi temp cu a mea..si din cauza asta se intimpla asta

va

ana-maria 36 weeks, viitoare mami de Matei-Darian

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sarmisa, bun venit acasa si multumim pentru poze, sunt foarte frumoase.
Imi pare rau ca ati avut probleme in maternitate, ideea este sa nu schimbi scutecul dupa supt pentru ca agiti copilul si poate sa vomite, dar nu sa-l lasi cu caca sa faca rana. Eu mi-am schimbat-o pe Saby cu blandete si inainte si dupa supt, cand era nevoie, a fost ok. Nu vreau sa te superi pe mine, dar cu cat ii dai mai mult din biberon cu atat o sa fie mai lenes la san, pentru ca se invata sa-i vina laptele usor si sa nu munceasca pentru el.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am venit acum din parc unde m-am intalnit cu o prietena, am mers destul de mult pe jos si se simte, bebelina mi se pare destul de coborata.
Am inteles ca, daca trebuie facuta cezariana de urgenta, atunci se face anestezie generala. Voi ce stiti? Ioana, la tine cum a fost?

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Eu nu folosesc microundele decat pentru noi si foarte rar, pentru copil in nici un caz, pentru ca sunt periculoase.

Stiam ca laptele de mama nu se incalzeste la microunde pentru ca distruge anticorpii. Laptele celalalt se incalzeste si se poate da copilului, cu conditia sa il amesteci bine inainte, ca se incalzeste neuniform in sticla si se poate frige copilul.
Dar tu de ce zici ca sunt periculoase?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+

P.S. Ca sa nu creada lumea care are acasa cuptor cu microunde ca si-a cumparat un Cernobil, m-am uitat dupa principiul de functionare al cuptorului: genereaza niste unde electromagnetice cu o anumita frecventa, care este frecventa de rezonanta a moleculelor de apa. Acestea vibreaza, deci se incalzesc - de-aia se incalzeste la microunde numai lichidul, dar nu si recipientul in care e pus (acesta nu are apa in compozitia lui).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_du
Mai nou dorm prost noaptea pentru ca sufar de prurit de sarcina Chestia asta se manifesta cu mancaturi oribile pe maini si picioare, mai ales noaptea.

No, uite ca aflu si eu ce-am avut in sarcina la Eliza . Tot asa ma mancau si pe mine mainile si picioarele (avand in vedere ca si mama mea are aceeasi chestie, am zis ca e genetica si nu mi-am batut capul sa il intreb pe doctor). La mine a mai durat ceva dupa prima sarcina, cam pana cand am ramas gravida a doua oara . Acum vad ca nu ma mai supara.
Sanatate multa si putere sa suporti asta , si-ti doresc sa treaca odata cu venirea lui bebe pe lume.

31+

Mergi la inceput

Legt de schimbatul scutecului la bebe: moasa mi-a explicat ca la vasta asta, stomacul incepe sa functioneze in momentul in care copilul incepe sa suga. De aceea masa e urmata intotdeauan de scaun. Se recomanda ca sa fie schimbat la jumatate de ora dupa ce-a mancat bebelul (asta daca nu era deja murdar si a trebuit schimbat inainte de a fi pus la piept).

Fie-mea s-a intarcat singura intr-o luna de cand i-am bagat biberonul. A curs mult mai repede la biberon, asa ca nu mai avea rabdare sa traga la san pana venea laptele .

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carla, eu la philip am avut cezariana de urgenta si au mers cu epidurala pe care o avem de dinainte. dret ca am si simtit la greu, pur si simplu ma durea cand umblau in mine dar ma bucur ca n-am avut generala. cica tura asta va fi mult mai bine, mi-a promis doctorul actual.
sarmisa, bun venit acasa, am vazut poze cu micutii tai. o familia frumoase. si zic si eu ca si carla, nu-i mai da cu biberonul, da-i o sansa sa invete sa suga.
andreea, am vazut si pozele tale frumoase.
alex, la mine travaliul a debutat la miezul noptii cu ruperea apei, m-am dus sa fac pipi, ca in fiecare noapte, si nu se mai oprea din curs. mi-am dat seama ca-i altceva si nu urina. fiind la prima sarcina m-am speriat, trezit sotul si fugit la spital unde am stat muuuult in asteptare. fiecare sarcina e diferita, poate a ta va debuta altfel.

philip
35weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele
sarumana fetele inca o data de felicitari...sper ca operatia de cezariana sa decurga bine si bebe sa se nasca cu bine si sa fie sanatos asta e tot ce conteaza!
apropo de prurit..si pe mine ma mai mananca picioarele si burtica uneori dar nu ma tine mult dar eu de cele mai multe ori ma scarpin intr-o veselie .
sarmisa..am vazut pozele cu bebe este un frumos..sa va traiasca ,sa fie sanatos si cumintel! si refacere cat mai rapida..pupici!
cine urmeaza sa nasca k eu una nu am idee
va doresc un 1 mai frumos si fericit si un weekend placut!

Anca..
36+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ganesha
Apropo fetele care ati mai nascut, cand ar trebui sa sun dr si sa o iau din loc spre clinica.Care sunt semnele concrete? contractiile dureroase, apa care se rupe ( si daca se rupe la dus si nu-mi dau seama), dopul gelatinos (cum pot sa nu-l confund cu o secretie mai abundenta?),care sunt semnele clare ca nasti?

Contractiile ritmice sunt semnul evident! Vezi cand vine o prima contractie si te uiti la ceas, la a2a te uiti din nou sa vezi la ce interval este, faTA de prima! Daca sunt la intervale egale inseamnma ca esti in travaliu! Debuteaza cu intervale mari si pe masura ce timpul trece durerile se intensifica si intervalul scade! Cand esti aproape de nastere contractiile sunt din minut in minut!
Apa nu se rupe intotdeauna natural, iar dopul se poate elimina si cu saptamani inainte!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput