Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Maria_bunica,multumesc. Intotdeauna prezenta cu o vorba buna. Spor la curatenie si voua, dar sa te menajezi.
Ganesha, iti multumesc. Imi place mult poza aia a ta in care esti in rochita.
Cris_82, felicitari pentru suvite.
Deea_24, multumesc. Ce bine ca bebe Darian te lasa sa dormi noaptea.
Carla, ma bucur ca si-a revenit socrul, dar ai mai mare grija de tine te rog.
dani3lla, tare faza de aseara cu sotul. Distractie placuta azi.
Ely2304, foarte detaliate semnele nasterii. E bine de stiut la ce sa ma astept.
DanaMi, bine ati venit acasa. Asteptam poze cu bebelina.
Picky, sa speram ca se hotaraste bebelina sa vina cat mai repede ca sa isi cunoasca parintii.

Va doresc un 1 Mai cat mai relaxant. Distractie placuta.
VA

31+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna ziua albinutelor!
Am intrat sa va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Clody, multumesc si eu pentru noul capitol. Nu am fost pe faza, dar sper ca tatal tau se simte mai bine - promit ca voi incerca sa recuperez paginile pe care nu am apucat sa le citesc.
Mai nou dorm prost noaptea pentru ca sufar de prurit de sarcina Chestia asta se manifesta cu mancaturi oribile pe maini si picioare, mai ales noaptea. Cica ar fi de la suprasolicitarea ficatului din cauza hormonilor de sarcina. Ideea este ca trebuie sa reduc proteinele din mancare, sa mananc multe cruditati, salate...mancare cat mai "light" - pentru ca altfel pot face hepatita... Asta imi lipsea Ma gandesc cu optimism totusi ca problema asta dispare de la sine dupa nastere...ABIA ASTEPT!!!!
Va pup si va doresc un 1 MAI insorit!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
38+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 2 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

oana_du imi pare rau ca nu te odihnesti noaptea si mai ales pt prurit ufff lasa ca mai ai putin si iti tii bebe in brate si le uiti pe toate

nici eu nu m-am odihnit o perioada buna si simteam ca nu mai pot dar am cateva zile bune de cand prind si 2 ore de somn incontinuu ceea ce este o realizare si se observa in energia (foarte putina de altfel) pe care o am

multumesc de intrebare tata este tot in spital dar evolutia lui este favorabila ceea ce m-a mai linistit

stiti de ce imi este cel mai dor ? sa imi tin sotul in brate noaptea cand dorm razvan nu ma lasa sa dorm pe partea dinspre cris si asa ca ... dar mai este putin

vorbeati de huta-huta noi nu am ne-am mai intalnit la acest capitol cred de prin luna 6 cand am incercat si eu am simtit discomfort si bebe s-a ghemuit tot intr-o parte si de atunci sotul fuge de mine ca dracul de aghiazma tot i-am mai spus eu hai sa mai incercam sa vedem cum o sa fie a zis ca nu ma atinge pana nu trec toate si mie tare imi e dor de apropierea aceea speciala haideti ca fabulez de acum ca o fata batrana

cam asta despre our sex life asta ca sa nu raman datoare la acest capitol doamne fereste

34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele!

Liana30 si Ganesha, gata cu pozicile; puse si in contul comun http://picasaweb.google.com/mai.iunie09/BurticiDeAlbinutze?feat=directlink si in filmuletz http://www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

maria si Carla, aveti grija cu curateniile si protejati-va! maria, iti spun de pe acum sa-ti fie de bine semnatura

dani3lla, super amuzanta faza povestita;

clody, si mie mi-e dopr sa ma gheia o pauzasc in bratele lui, sa ma simt protejata, sa-i sar in brate si sa-i sarut ochii, de multe, dar bebelina merita ORICE sacrificiu; eu din luna a treia de sarcina cam asa am renuntat aproape la tot pentru bebe, adik am pus o mare pauza in cariera mea si stiu ca se va merita

FETELOR, ASTAZI 1 MAI PRELUAM STAFETA DE LA FETELE DE MARTIE APRILIE!!!!!!!! DOAMNE AJUTA si sa ne dea Dumnezeu la toate copii sanatosi si frumosi asa cum am avut si de-a lungul odisee-ii in burtica.

Dana_Mi bine ai venit acasa si santate multa la amandoua

MAMICILE , va rog sa puneti poze cu bebeii in contul comun in albumul "albinutze" ca sa completam filmuletzul; eu le astept cu drag

35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

clody, nu stiu de ce s-au zapacit literele alea; era vb de cuvantul "gheia o pauzasc"

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

ok; gasesc sinonim ca nu ma lasa; e culmea; "sa ma cuibaresc"

Mergi la inceput

oana_du, am avut si eu asa ceva (de fapt ce n-am avut sarcina asta); stai linistuita; eu ma deadeam noptile cu spirt ca nu mai suportam sau crema cu galbenele.Este foarte stresanta starea, stiu, si destul de iritanta Nu tine mult, trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Buna fetelor!

Multumesc din suflet pentru sustinere,gandurile voastre bune mi-au fost un real sprijin moral.Sunt acasa de fix o saptamana dar abia de 2 zile am deschis calc, incerc sa citesc si sa scriu una alta numai ca nu aveam timp,mereu se ivea ceva de facut.
Aaron incepe sa cresca si incet incet ne acomodam cu el.Inca nu are suficienta forta sa traga la san, eu il tin,dar apoi e prea obosit nu mai poate manca asa ca ma mulg si-i dau cu biberonul.Vreau sa prinda mai repede forta ca e tare obositor,plus ca habar n-aveam de biberoane .E destul de agitat si nu prea am timp de altele, iar cand doarme, e Mayanna care isi cere drepturile aupra mamicii ei...
In maternitate nu am stat cu el, mergeam din 3 in 3 ore si in general dormea, apoi avea scaun la fiecare masa si nu ma lasau sa-l schimb ca-l agit, le rugam pe asistente sa mi-l schimbe totusi macar dupa o ora, dar se pare ca nu s-a intamplat asta asa ca l-am adus acasa cu rana la fund...inca nu i-a trecut de tot.De fapt am venit acasa fara sa-l vad macar odata gol, fara sa stiu nimic despre el(cu mayanna am stat din prima zi).Mi se rupe sufletul, e tare mic,nu are deloc grasime pe el si se vede ca-l doare rau fundicul.Dar ma straduiesc si sper repede sa creasca.
E putin dificil cu mayanna atunci cand ii dau sa pape...atunci ii trebuie tot felul si o apuca crizele, dar parca incet incet a inceput si ea sa fie mai cooperanta.Altfel l-a primit bine,ii spune povesti il pupa pe piciorute si imi spune ca am nascut un bebelus tare dragalas .
S-a trezit Mayanna...revin cand pot, as vrea sa citesc ce mai faceti voi si ce ati mai facut dar slabe sanse, ramasesem la cap 64 cand am plecat la spital
Cateva poze cu noi :
http://s222.photobucket.com/albums/dd63/ce_bartalus/Aaron/

Va imbratisez cu mult drag

cristina36+ Aaron(probabil) si mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

E liniste inca si-i musai sa urez bun venit albinutelor:
Sara de Bebe Beca, Darian Rafael de Deea24, Dragos George de Catalina b, Alessia Georgiana de baby first,Maria Clara de Anda Magda, Bianca Maria de Dana Mi
Sa creasca mari, sa fie sanatosi,necolicosi si mamicilor lor refacere rapida, laptic, voie buna si sanatate!
Mi-a fost asa de dor de voi fetelor...chiar de nu apuc sa citesc din urma decat pe sarite, macar de acum sa citesc...

cristina36+ Aaron(probabil) si mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

sarmisa, ne bucuram mult sa ne aduci vesti; sa iti traiasca printul, o sa fie sanayos, tot ce va doriti; cand ai timp te asteptam cu povestea nasterii si experienta din spital

important este ca amandoi sunteti bine; superbe pozele iar Mayana este incantata foc

Mergi la inceput