Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello albinute

multumesc tuturor pt urari, si va doresc din suflet sa nasteti toatela fel de repede ca mine, sa nu va chinuiti si sa avem toate BBi sanatosi

Ely multumesc mult pt mesaj, din pacate ieri cand am venit acasa am constatat ca nu mai am telefon, si imi pare rau de numar ca-l am demult...dar asta e...
fug ca plange pitica

37 + Bianca Maria

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

DanaMi, bun venit acasa, asteptam poze cu printesa si povesti despre nastere.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele ..ce faceti iubitelelor?
va doresc un 1 mai fericit si frumos !
hihi fetele sa va zic de faza cu baietelul.. de digerat am digerat bine vestea ,hainute nu luasem de fetita ci mai mult de diverse culori k ma asteptam oarecum la o surpriza
pei noi facusem un 4d prin sapt 21 si bebe statea intr-o pozitie cam ciudatica..statea picior langa picior pe o parte asa si chiar ma mirasem cum de vazuse aia la 4d k noi am facut 4dul la un alt cabinet k dr meu nu are ...si dr meu la 6 luni mi-a zis k el vede 2 outze si ieri l-am intrebam din nou de sex sa fiu sigura si mi-a zis ca e baietel ...sotiorul meu de ieri are asa o licarire in ochisori hihi
poate ca atunci la 21 sapt cand facusem eu 4dul ala la pozitia care o avea si bebe mai statea si cu cordonul intre picioruse sau poate era devreme cine stie ...k noua nu ne aratase atunci bijuteria lu bebe ...
in rest toate bune si frumoase...

Anca..
36+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna dimineata frumuselelor mele!
Sa aveti o zi frumoasa de 1 mai!
Asa as vrea sa scriu la fiecare dar neuronul meu nu e in stare sa retina fiecare ce a scris; promit sa-mi fac un sistem ceva...dar vreau sa va spun ca va admir cat sunteti de harnicute.
In legatura cu semnele nasterii, mie mi-a dat dr ulei de ricin pe care l-am baut pe la ora 10 si la 12 mi-a iesit dopul care arata ca un mucus cu firicele maronii; dupa inca o juma de ora au inceput contractiile nu prea dureroase apoi dupa perfuzia cu ocitocina le-am avut in fiecare minut cu pauza de 30 sec, groaznice si la dilatatie de 4 cm am avut peridurala dupa care stateam pe coridor la povesti cu dr si anestezistul, citeam reviste si vb la telefon.La dilatatie completa, expulzia a durat 5 minute cu totul, e drept ca m-a ajutat mult dr ca a impins si el burtica de sus de am crezut ca imi rupe coastele...si in sec urmat m-am uitat pe ceasul de pe perete sa stiu exact la ce ora s-a nascut puiutul.
Si acum sa nu faceti cum am facut eu!!!!!!!Adica, mi-au adus bebele doar dimineata urmat, nu mi-au zis ce si cum sa fac cand il pun la san, stiu ca ii dadeau lapte praf;dupa 2 zile am mers acasa, nici nu stiam daca am lapte sau nu, sebi plangea nonstop, doctorita lui binevoitoare mi-a zis sa completez cu lapte praf de la inceput si incet , incet am pierdut lapticul de tot! Sper sa fiu mai desteapta de data asta!
Poate o sa ma ajutati si voi cu sfaturi...

Roxi, 35 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Neata fetele,

dani3lla ce tare e faza cu huta-huta.
Dar la voi de ce e interzis? La mine a fost fara restrictii pana s-a constatat ca am un col "jucaus". Dar altfel, nu stiu ce motiv ar avea dr sa interzica.... probabil ca sunt motive, dar nu stiu eu....
Si dupa nastere cat timp e interzis?

Eu nu stiu ce sa ma fac cu mancatul. Toata lumea imi zice sa mananc mult, bebelina e micuta si chiar vreau sa ma indop, dar nu pot. Pur si simplu nu e loc la mine in stomac si oricum dc indes prea mult am arsuri de numa. Ce complicat! :)

Ganesha, eu merg la ceva cusuri Lamaze. Am facut si despre nastere, dar acum suntem la un capitol bebe si ingrijirea lui. Sunt interesante cursurile astea, poate gasesti si la tine.

pupici

33 saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Deea, ma flatezi . Ioana si Philip ti-au raspuns foarte bine. Asa zic si eu, poti alapta daca ai febra, daca racesti iei paracetamol si nici eu nu recomand sa dai ceai la bebe. Eu nu folosesc microundele decat pentru noi si foarte rar, pentru copil in nici un caz, pentru ca sunt periculoase.
Este minunat ca Darian a dormit toata noaptea, esti o norocoasa!
De ce te mulgi des daca ai mai mult lapte decat are el nevoie? Cu cat te mulgi mai mult cu atat o sa produci mai mult lapte, iar secretia lactata are nevoie sa se regleze in functie de cerintele copilului. Daca nu te simti bine cu sanii atat de plini poti sa scoti foarte putin, doar sa-i detensionezi, in rest lasa baiatul sa-si faca treaba.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla multumesc! Pai asta incercam si eu, sa ii mai inmoi putin ca sunt ca 2 bolovani, serios sunt mai ceva decat Fulga! Ideea e ca se umplu iar foarte repede si imi curg singuri toata ziulica...

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ioana, Philip, Carla multumesc pentru sfaturi , ma ajuta foarte, foarte mult, chiar m-ati scutit sa dau in disperare ca nu stiu ce sa fac!

voicu_bebi felicitari pentru bebe baietel!

DanaMi bine ai venit acasa, ma bucur ca ai avut o nastere rapida!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna!!

Ganesha..felicitari pt noua semnatura!!
Cris..sa iti fie de bine noul look..
Clodyac..mor de nerabdare sa le vad montate,ca le-am adus de la fratele meu de vreo saptamana si ceva,si de atunci ma tot uit la ele..Dar cel tarziu maine sper sa le aranjeze sotul..
AlexsiMatei..spor la treaba si sa iasa asa cum va doriti!!
Deea..wowow ce pui cuminte ai avut azi-noapte..bravo..cred ca toate ne dorim sa fie asa macar la inceput pana ne acomodam cu noua viata in 3!!
Dani3lla..sa folositi sanatosi noua mobila...te cred ca nu ai avut rabdare pana le-ai vazut pe toate aranjate..Felicitari pt noua semnatura!!Ai grija cu ridicatul si caratul sa nu te bata fii-tuTare faza cu sotul..
Carla..hmm,cam nasol inceputul zilei,dar se va regla pe parcurs,vei vedea!!Multa sanatate si sa treaca repede durerea de gat si ai grija cu contractiile!!
Picky..poate printesa iti va face o surpriza mai pe dupa-amiaza.si sa ne tii la curent!!
Blue..
Carla..multumesc!!
DanaMi..bine ati venit acasa,acomodare rapida si asteptam poze cu Bianca!!
Voicu_bebi..daca te asteptai cat de cat la surpriza asta,atunci e bine!!Important e sa fie sanatos ca restul nu conteaza!!
Roxy..multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta!!

Fug sa asist sotul la treaba..Pe mai tarziu!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Roxi, cel mai bun sfat ca sa alaptezi in cazul in care nasti natural este sa nu ai in casa lapte praf sau biberoane.
Eu le-am spus clar la spital ca voi alapta exclusiv si nu le dau voie sa-i dea copilului nici glucoza si nici lapte praf. Dupa cateva ore ramasesem singura din salon care doar alapta, restul au trecut pe completare cu lapte praf.
Deea, sanii pot curge toata ziua, stiu ca este un disconfort, dar o sa mai dureze asta. Tu ai grija sa nu se faca ghemotoace de lapte si sa nu devina foarte fierbinti. Inainte de supt este bine sa pui dusul fierbinte pe sani ca sa se mai inmoaie si sa traga bebe mai bine.
Chiar, cum l-ai invatat sa doarma noaptea, si mai ales toata noaptea?

Mergi la inceput

Maria, , asta astept si eu sa se regleze ziua pe parcurs, desi inca nu vad semne.
Te inteleg ca nu mai ai rabdare sa vezi totul montat, asa sunt si eu, cand i-am luat patul mare Sabinei n-am dormit toata noaptea de incantare, dimineata la 7 ne-am apucat de montat.

Mergi la inceput