Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Neata fetele,

dani3lla ce tare e faza cu huta-huta.
Dar la voi de ce e interzis? La mine a fost fara restrictii pana s-a constatat ca am un col "jucaus". Dar altfel, nu stiu ce motiv ar avea dr sa interzica.... probabil ca sunt motive, dar nu stiu eu....
Si dupa nastere cat timp e interzis?

Eu nu stiu ce sa ma fac cu mancatul. Toata lumea imi zice sa mananc mult, bebelina e micuta si chiar vreau sa ma indop, dar nu pot. Pur si simplu nu e loc la mine in stomac si oricum dc indes prea mult am arsuri de numa. Ce complicat! :)

Ganesha, eu merg la ceva cusuri Lamaze. Am facut si despre nastere, dar acum suntem la un capitol bebe si ingrijirea lui. Sunt interesante cursurile astea, poate gasesti si la tine.

pupici

33 saptamani cu Ada Ruxandra

Nu e interzis numai ca simt o ...lipsa acuta de chef...

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

vai ce cunoscut mi se pare..

37+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

LauraOana, sa stii ca ai mare dreptate, data trecuta am avut, dar acum mi-a iesit complet din minte, bravo, multumesc mult.
Alinutza, multumesc mult de tot .
Miruta, asa este, iar se aduna oboseala la mine, o sa mai incerc sa-l las pe tati cu Saby ca sa dorm mai mult. Cu epilatorul te inteleg bine, si eu stau in tot felul de pozitii ciudate, mai ales ca incep sa nu-mi mai vad "freza". Desi ma impaduresc mai greu decat inainte de sarcina, dureaza de 2 ori mai mult atat din cauza pozitiilor cat si din a Sabinei, care ma pupa continuu pe picioare daca ma vede cu epilatorul.
Alynta, foarte frumos ai explicat despre contorizarea contractiilor. As vrea sa adaug numai faptul ca se contorizeaza inceputul fiecarei contractii, nu de cand se termina una si pana incepe alta. Teoretic cea mai exacta masuratoare este de cand prima contractie ajunge la maxim si pana incepe urmatoarea, dar daca va uitati la ceas cand incepe fiecare si se repeta acelasi interval de timp atunci fugiti la spital. (daca sunt la 10 minute sau mai dese).
Philip, multumesc mult ca mi-ai spus despre cezariana ta . Sper totusi sa ai vreme buna maine.

Ma bag in dormitor cu o ciocolata si o carte, sper sa adoarma si Saby repede ca sa prindem si noi mai mult somn (...sau huta-huta ). Va povestesc maine cum a fost ziua de azi la noi. Noapte buna si sa auzim numai de bine!

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Sarmisa si dana mi bine ati revenit dar cred ca vreti bataita...ve inseamna semnaturile alea pe capul vostru?A?Care gravi?Poate "mamici fericite"...sau mai vreti inca o nastere?

Pup toate umflatelele si toate desumflatelele si ma duc la nani ca sunt rupta.Citesc cu mai multa atentie maine....sau poimaine ca maine naste nasa mea si tre sa fiu acolo prezenta ca doar nu se poate sa lipseasca miercurea din post nu?Puuup

DANA 34+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Seara buna, fetelor!
Am ajuns si noi acasa! Unde e mai bine ca acasa?
Suntem bine si am inceput si sa papam mai mult.

Felicitari dana_mi! Sper ca tu si bebe sunteti ok. Va dati seama ca n-am apucat sa citesc nimic inca, dar recuperez de indata ce ma va lasa Clara.

Pupici!

(scris de sotul)

Vine bebica .... +38
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Ideea principala este ca radiatiile produse de cuptoare sunt la fel de periculoase ca cele de la telefoanele mobile, iar alimentele incalzite la microunde isi schimba proprietatile, nu mai au nici o valoare nutritiva, proteinele se descompun etc. Eu personal evit pe cat posibil sa dau la copil ceva incalzit la microunde.

am inteles. Multam de explicatie.
Pana la urma fiecare mama face cum crede ca e mai bine pt copilul propriu (eu una am decis ca nu dau copilului pana la 2 ani chipsuri si ciocolata - tot din considerente de-astea nutritive).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
32+

P.S. Si totusi ... cum e cu legumele si fructele modificate genetic sau imbibate in pesticide? Ca atata vreme cat n-ai propria livada / gradina de zarzavat, nu poti fi niciodata sigura ce cumperi de la piata/supermarket .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

vai ce cunoscut mi se pare..

Subscriu ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ganesha: felicitari pt noua semnatura.ff frumoasa pernuta de altfel si u
alexsimatei:toatev vin de la sine,instinctul matern se instaleaza din prima zi.iar tata se v-a implica treptat..eu asa cred
deaa: ce baiat cuminte ai!felicitari pt laptic

dani3lla am mai auzit si eu de teapa,insa pana acum nu am mai luat nimik de pe net...msesti totala

carla:off ce rau imi pare,dar bea ceva ceai cald cu lamaie..
picky:ms .si eu am ramas surprinsa ca am gasit in oradea,nu de mult au deschis e ceva firma din TM.Alessiei ii place la caldurica,ce mai!iti tin pumnii si ma rog sa ai o nastere usoara
ely:saru'mana pt explicatie.mi-ai fost de folos.deacord cu u,,imposibil sa nu-ti dai seama''...ce face Marina,cuminte?nu da semne...uff ce emotii imi dati fetelor,parca as fi eu in locul vostru,da-ti seama cum v-a fi pt mn cand imi v-a suna ceasul.cum te-ai simtit azi?

danaMi:hello!cum te simti?multumim si sa ai gura de aur cum se zice ...cum e bbina,papa,doarme bn?
carla:u nu i-ai dat supliment?si eu ma gandesc sa procedez la fel,cat mai mult la san,sper sa am lapte doar.
oana_du:te pupam si noi si cu siguranta dispar dupa nastere,dar ce am mai citit eu despre puruit este sa te dai si cu multa crema hidratanta,ajuta f mult.iti doresc m sanatate.mai ai f putin si trebuie sa fii optimista in continuare...
lauraa:sa dea D-zeu si Fecioara Maria sa fie intr-un ceas bun nasterea tuturora..va pooooop
sarmisa:ff frumoasa bb,o fam perfecta!sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.asteptam doar vesti bn
miruta:felicitari pt noua semnatura!ms frumos.da,sant f hotarata.nu sh exact masuratorile ca era 2D eco.pe 12 merg la doppler si abia astept sa va anunt si pe voi.dar dr a zis ca e bn dezvoltata ca are femurul mare 61 mm....
maria:ms,mumoaso! ma bucur ca ai terminat,ce bn e acum,aer proaspat,nu?sa te odhinesti dupa,sa recuperezi
laurao:nici eu,off offeu mereu serbez,de mica cum azi e ziua lui tata (ieseam la mititei in oras sau la iarba verde serbam)insa azi e prima data cand nu am serbat impreuna fiind plecat la bunica,la tara.
alynta:

magda:bun venit acasa.sa aveti parte de o fetita cuminte si papacioasa.

Yioanna 33+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 7 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

Dar dar ti se ,,rupe apa'' cat timp poti sa stai asa inainte sa nasti(dak se rupe acasa si pana ajung la spital,in cat timp ma pot incadra?)care a mai trecut prin asa ceva,ma ajutati si pe mn.asta ma ingrozeste .dak voi fi singura acasa ce ma fac pana vine iubi sa ma duca...sau sa chem Salvarea?offffff

Yioanna 33+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 7 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

yioanna si eu tocmai despre asta vorbeam cu sora mea...pt ca maine merg cu sotul la socri, care stau la ca. 100km departare...si ma gindeam ca ma fac daca mi se rupe apa acolo?? mai apuc sa vin sa nasc in spitalul din viena? eu nu vreau sa nasc acolo nici eu nu stiu cit timp pot "pierd" pina ajung la spital...

37+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput