Pepenasi de iulie-august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Camy, sper din tot sufletu sa ne putem vedea!!! M-am intalnit si eu cu Iza azi si asteptam maine sa ne suni. Sa aveti drum bun!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Cuscraaaa, da' pe unde-ai umblat??? cin' te-a suparat asa de tare? Bai za uei, n-a castigat mama ta la loto?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Apai cuscra draga... am fost la maica-mea, sperand si eu vreme misto de scobit in nisip. Da' de unde, noroc ca am iesit nitel vineri dimineata, ca ieri si azi ne-au tinut norii in casa, ba chiar ne-au si stropit nesuferitii...
Asa ca.. vorba lu' Gabilone, sa vina vara si sa stam si noi mai mult, si sigur o punem de o intalnire la mal de mare.
Asa ca BOTI, de-aia n-am mai sunat, ai vazut ca n-a fost de stat afara... Next time...

De suparat, n-as putea zice ca m-a suparat cineva in mod deosebit, dar m-am enervat de drumurile patriei si de bizonii care depasesc pe contrasens... Au fost doua accidente pe autostrada, noroc ca au apucat sa curete pana am ajuns noi, altfel de devia de la km 35 pe la Fundulea... Am scapat de ocolis, ca altfel ma tem ca ajungeam la 12 noaptea.
Pana la Cernavoda, un cosmar, am mers cu 20 km/h in medie...

La dus... a mai stat Er cum a mai stat in scoica, dat azi, la intors, m-a capiat Bai ai vostri tipa nene? Ca m-a innebunit, tipa ca din gura de sarpe! Bai la un moment dat urla de nu mai stiam ce sa ii fac!
Bun, si ce faci in cazul asta??? Ca ori are vreun PUSEU, ori i-au crescut cornite! La voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aaaa.. maica-mea nu joaca la loto Si am uitat sa ii zic sa ia totusi un belet

Da' si fara loto mi-a luat de la mall o haina super si eu mi-am luat sutien si doi chiloti Sa-i dea Doamne Doamne sanatate lu' mama ca am venit si cu mancare la pachet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna seara, ne-am plimbarit si noi prin parc si isi dadea lumea coate sa se uite la frumushatza de fata din carutzul meu

irolf, eu i-am dat zyrtec de mai multe ori, este un antialergic. pe prospect scrie ca se da la copii de peste 2 ani, dar se da si mai devreme numai ca un numar mai mic de picaturi.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

iaca si io la apel...

multmumiri de aprecieri pt filmuletze.

asa.....

cu dormitul in pat cu pepenashul nici eu nu vreau sa doarma pan la opshpe ani cu noi si cu toate astea, sunt nopti in care nu il pot lasa acolo singur pt ca urla ingrozitor. nu stiu daca viseaza ceva sau daca e de la dinti...dar il iau cu noi si uneori inca mai urla si in patul nostru. nu se intampla des...dar il mai iau. plus c ala pranz de ex, s-a obisnuit sa adoarma langa mine.nu stiu daca o fi bine sau nu, dar uneori mai faci si cum iti dicteaza instinctul, bine sau rau

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Plecara si musafirii mei . Da-s rupta, asa ca am intrat doar sa fac prezenta si sa urez La multe lunite pepenasilor nascuti pe 3 !.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

cand era david bebe i-am mutat patutul langa patul nostru si daca incepea sa bazaie, bagam repede mana printre gratii si-l atingeam pe mana si ii trecea, dar nu plangea ca de durere ci mai mult de alint. ioana doarme acum cu david in camera si nu se trezeste toata noaptea. o culc la 10 si se trezeste dimineata la 7-8-9, depinde de cat zgomot e prin casa.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Gini, Katalyna multumesc pt raspuns si mie mi=a zis sa-i dau 4pic de 2 ori pe zi.
Ma gandesc sa o duc maine si la dr noastra, parca nu-s convinsa ca-i ceva viral, mie imi seamana mai tare cu dermatita atopica pt ca de cateva zile obs o iritatie in obrajori fara a fi rosu doar putin lucios asa. Si ca sa nu ma omor de griji numai cu ea s-a mai umplut si Alex de mucisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata!

????

Sarbatoritilor din zi de 4!

Ana Raluca de Tecky, Amira Maya de mada_mxm, Nancy de boticelina, Menade mariana_1976, Nicholas de morcoveatza, Victor Ioande truli-luli, Alexandru Nicholasde Figuelle, Ioana Rebecade bufi, Maria Alexandra & Ioana Teodora de alexa_teo

Sa cresteti mari si sanatosi!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput