Pepenasi de iulie-august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Intru o data la 2 zile si sunt doar 2 pagini de citit?Off ce trist.
Noi vineri am fost la iarba verde,a fost frumos doar ca abia am apucat sa incingem gratarul,ca ne-a prins o ploaie usoara.Le-am adunat toate in masina si dupa ce a trecut ne-am instalat iar
Timi a fost foarte cuminte,a tras si un somn.
Cu mancatul tot nasput stam,manca foarte putin si pe alese...dar trecem noi si peste asta.
Multumesc fetelor pentru incurajari,am avut o pasa foarte proasta,dar mi-a trecut,ca o iubesc pe pitica de innebunesc!
Cu dormitul cu bebe,sunt sigura ca daca ar fi fost cazul,as fi luat-o si eu cu noi,ca nu as fi rezistat si in plus si pentru ea ar fi fost tare obositor sa se trezeasca asa des.Ei au nevoie mare acuma sa se odihnesca mult.De exemplu dimineata daca nu as lua-o cu mine in pat,nu ar mai dormi deloc,asa mai furam 2 ore de somn profund.
Ma gandesc si eu daca nu gresesc,sau poate oi invat cu un obicei prost si mai tarziu va vrea mai mult sau va refuza sa doarma in patul ei,dar le iau toate pe rand...Deocamdata adoarme cu mine,singura nu vrea,dar cand o pun la ea in patut nu se trezeste.

Nu pot sa pun poze noi,ca trebuie instalate anumite chestii pe calculator,si eu nu am reusit sa gasesc.Sper pe parcursul zilei sa ma ajute sotul.Am filmat-o cu telefonuil vreo 4 minute cum se certa cu papusa.M-am prapadit de ras

Va pupicesc si doresc multa sanatate tuturor pepenasilor nascuti in zile de 1,2,3.
La Multi Ani Nardi,sa cresti mare si sa fii cuminte pui!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

flo, dr_anca, Caprioara & Kimmy multumim din suflet!

Nu-mi vine sa cred ca a facut deja 4 anisori... Ankooo... vezi? Puteai sa mai si tu inca unu' intre fete , asa ca mine...

La noi inca e frigut, maxim vreo 10 grade (la pranz, maxima...), dar bate vantul cam rece (oricum, minusuri nu mai avem). Cand am venit din Ro masinile din parcare erau cu gheata... Mai asteptam primavara... Insa deja vine incet-incet, timida... se simte, se vede... iarba e verde, pomisorii infloresc asa... incet...

Cristina, intoarcem inzecit icii de la cei 3 nordici

Ma intorc la treburi, de 1 saptamana si ceva tot ma chinui sa strang prin casa... dupa desfacutul de valize... etc. Greu de tinut ordine.

Pupici.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Camy, vii maine la Cluj? Ne vedem, nu? nici nu se pune problema!!! O convoc si pe Iza, si ne vedem musai! Ti-ai gasit cazare mai ieftina? Eu l-am intrebat pe sotul meu daca nu stie pe undeva si mi-a spus ca la moteluri si vile peste tot e cam la fel, aprox. 100-150 ron/noapte. Eu una nu ma pricep la de-astea de-aia n-am sarit cu raspunsul cand ai intrebat, stiu sigur ca Clujul e f scump din punctul asta de vedere. Eu mai intreb si azi cunostinte daca nu au vreun ap liber si tinem legatura.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Monalac Ioana nu mai papa noaptea demult, de vreo 3 luni, si ea se trezea des si inainte, de fapt ea se trezeste des de la 4 luni, doar ca manifestarea de acum e altfel, adica dupa cum povesteam, ea e somnoroasa dar parca nu-si gaseste locul, se foieste, se rasuceste, si nu se linisteste nici daca sta langa noi. Asta era problema mea. Oricum multumesc de sfaturi.

Ana a nu am zis ca e ingrozitor sa dormi cu copilul, doar ca am eu o idee fixa in privinta asta, adica asa mi se pare mie corect, sa doarma ea singurica. Cu ea in camera nu mai dormim de cand avea ea 3 luni, si vreau sa spun ca saptamana asta a trebuit sa dormim cu ea ca am avut musafiri si a fost greu, nu prea ne-am odihnit, adica ea tresare la fiecare zgomot, daca te intorci mai scartaie patul, fosneste asternutul, etc, si ea aude, asa ca ma chinuiam sa nu fac nici un zgomot in somn, foarte stresant, deci e exclus sa ma intorc la dormitul cu ea in camera.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Salut fetele , noi plecam in vacanta sper sa vorbim peste o saptamana , va diorsc multa sanatate si nu v-am uitat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Salutare!
Diarux ce flacau saltaret ai tu acolo, ce conteaza cum a ajuns, important e ca a obtinut telefonul

Eu sunt tare amarata, Andreea a facut 3 zile febra, am fost la policlinica joi si pt ca nu avea nimic altceva a zis ca probabil e de la dinti, ca stau sa-i iasa 2 sus. Vineri, sambata a fost bine n-a mai avut febra si azi dimineata ea plina de bubite multe pe fata si in jos spre piept si cateva pe manute si spate. Acum am venit de la Victor Babes pt ca ne-au trimis acolo de la Budimex. Concluzia e ca nu ne-a spus exact ce poate fi, tre sa asteptam sa vedem daca apar crustele cu lichid inseamna ca e varicela. Oricum azis sa mergem miercuri sa-i faca niste teste pt rubeola, pojar etc.
Mi-a dat sa-i dau Zyrtec, intrebare pe prospect scrie ca se da la copii de la 2 ani in sus. Ati dat vreuna asa ceva?
nu stiu daca sa-i dau sau nu
Ce ma roade e ca Alex nu are nimic si atunci ea de unde o fi luat? El nu e vaccinat pt varicela, doar pt rubeola aveti idee daca poate doar transmite fara sa faca si el boala?

Cu dormitul in pat cu cupilu, eu le-am experimentat pe toate. Cu Alex am dormit pana am nascut-o pe Andreea, acu doarme f bine singur. El n-avea probleme cu zgomotele, adica era suficient sa fiu langa el. Cu Andreea nu dorm decat daca e agitata si asta ca sa pot si eu sa inchid un ochi, dar am observat ca e mult mai sensibila la zgomote. Eu zic ca fiecare procedeaza in functie de situatie, adica eu una n-o sa ma scol de 20 de ori pe noapte doar ca sa nu o invat cu mine in pat.

pupici si astept sa imi ziceti si mie cu zyrtecul ala cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Flori, aceeasi dilema am avut-o si eu cu Zyrtec-ul. Am intrebat medicul de 2 ori si mi-a zis ca e ok sa-i dau, ca in spital se da destul de des la copii sub 2 ani. I-am dat cate 4 picaturi de 2 ori pe zi.

Noi ne-am intors acum de la pescuit. O sa pun poze pe picasa cand imi fac un pic de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ce liniste pe-aici! Noi am fost putin iesiti la mall, ne-am intalnit cu Iza si Timi, dar de data asta n-am mai facut poze, ca imi erau descarcate bateriile in aparat!
Noua ne iese al doilea dintisor si suntem tare agitati si certareti, tipam cat ne tin plamanii, mi-e mila de bietii vecini. Nu stiu ce i-o fi placand asa de mult sa se auda tipand, ca nu plange, tipa pur si simplu, si are o tonalitate asa de ascutita, ma mir ca nu mi se sparg vitrinele si paharele din vitrine. M-a durut capul toata ziua de la tipetele lui, dar chiar n-am cum sa-l potolesc, numai daca nu l-as tine in brate si sa-l plimb prin casa, sa-i povestesc cate-n soare si-n stele si nici atunci nu e sigur ca functioneaza mai mult de 5 min. Afara e mai cuminte, dar chiar n-am cum sa stau toata ziua cu el afara, imi e deajuns cate 4-5 ore zilnic.
Ruxuleee, ai o frumusete de baiat!!! Ce frumos incearca el acolo sa-si atinga "tinta"! ia nu mai pacaliti voi baietul si dati-i dom'le telefonul, ce-are daca-l molfaie putin? ca asa face si al meu...
Alina, vacanta placuta!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pana la urma plec la Cluj la noapte, Atb eu am luat nr de tel al Izei, daca am timp maine (ca am vrea totusi sa ajungem maine si in Barsov, poimaine la servici ), adica daca scap devreme de la clinica, sigur ne vedem.
chiar i-am spus sotului ca eu nu am mai fost in Cluj si as vrea sa vad cate ceva, poate mergem in centru la vreo terasa ceva.
Sper sa ne vedem.

Va pup!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci abia am intrat si noi pe usa.
Pot sa zic BLEAX in gura mare? Noroc ca ne-am odihnit putin, ca in rest, vreme naspa si BIVOLI de Romania la tot pasu'
BLEAX BLEAX BLEAX

Mergi la inceput