Pepenasi de iulie-august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 7
diarux spune:
am neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!

ia vedeti cu ce-mi ocup timpul.nu ma mai lasa sa mai pun, nu inteleg de ce.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Caprioara spune:
Helau,
Io sunt zombie, ca am avut o noapteeee... Avand musafiri a dormit si tati cu noi (asta apropo de dormit cu bb in pat - io dorm cu ea de ceva vreme, ca nu mai rezistam sa ma ridic de n ori pe noapte
) si ea daca il vedea acolo (plus ca tati sforaie) a fost agitata; abia la 12 a adormit si apoi s-a trezit plangand des, a papat de vreo 4-5 ori; eu nu m-am odihnit si de asta si ca nu stateam bine
.
Am luat si eu colac de bb, din Carrefour, la fel cu ce ati aratat voi numai ca rotund. A fost 18 roni.
De mancat a mancat mai bine astea doua zile, pentru ca s-a antrenat cu Matei si verisoarele lui
.
La multe lunite pepenasilor nascuti de 1 si 2
!
La multi ani si pentru Nardi
!
Camy, imi pare rau ca nu ne-am vazut... Si nu trebuie sa te simti vinovata ca s-a intamplat acel ingrozitor accident. Fiecare ia deciziile lui, asa a fost sa fie in cazul asta. Sa o odihneasca Dumnezeu in pace
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
dr_anca spune:
Mai dar de ce radeti de bietul copil![]()
Foarte simpatic Andrei cu mersul lui semi de-a busilea. Asa facea si Sara la inceput dar acum a prins smecheria si prinde viteza prin casa si ma urmareste nu cumva sa plec.
Andreiutul!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Caprioara spune:
Profa, ce haios e fi-tu
!
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
violeta29 spune:
Profa ce m-am distrat cu filmuletul cu Andrei luptandu-se sa obtina telefonul.E tare de tot
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
dana81 spune:
Buna!!!
Si eu ma inscriu in clubul nedormitelor, Clara nu vrea si pace...Mai nou avemlaringita..daca tot am scapat de rubeola, febra si alte alea...eu sunt terminata psihic

Atat am putut debita la ora asta
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ana_a spune:
AnnaB, nu ati luat in calcul sa asezati patutul in dormitorul vostru?Lipit de patul mare?Poate Ioana este mai sensibila si nu poate dormi fara voi!
Nu imi pot imagina (sincer) ce poate fi atat de ingrozitor in a dormi alaturi de copilasi daca ei cer cu atata indarjire acest lucru.
proud mammy
micul artist
in joaca
vias spune:
mai fetelor, eu am anuntat din timp ca merg in Bucuresti...cu o zi inainte sa plec am intrebat din nou de intalnire, am vazut ca nu spuneti nimic si am lasat-o asa..
Zilele astea nu m-am simtit foarte bine, Anaxena te rog sa ma ierti ca te-am lasat asa, fara un raspuns.
Mi-a zis Cristi ca ti-a scris el.
Eu maine sunt in Cluj, mi-e frca, dar sper sa fie bine, vreau sa-mi spuna cum e inimioara lui....si cum este tot.
Plus ca as vrea sa-l vad si eu mai bine, ca pana acum mai mult l-a vazut Criti...si vreau sa-l vad si eu.
Va zic de pe acum, ca sa nu ziceti ca-s rea.... in iunie, 20, 21 iunie sunt in Bucuresti, poate faceti cumva si puneti de o intalnire pe 21 iunie. Ce ziceti????????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Gabriela82 spune:
salutare
Camy te asteptam cu vesti bune despre bb si tinem pumnii sa-l vezi si mai bine 
noi am fost vineri la iarba verde la malul marii, a fost o vreme superba, in ciuda prognozei care nu parea prea buna, batea vantul dar noi am gasit un loc mai la dos. Irina s-a simtit foarte bine si noi la fel , ne-am relaxat putin.
Anka n-am dat de stire ptr ca seara ne-am intors inapoi acasa, era sotul ocupat a 2a zi, pe 2 mai adica, dar poate or mai fi ocazii sa ne intalnim, cand o incepe sezonul de plaja noi ne-am propus sa mergem cat mai des pe acasa.
am pus cateva poze pe picasa de la malul marii.
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.