Pepenasi de iulie-august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Nardi

pepenasilor nascuti in zi de 2!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele.
Dau eu azi pt toata lumea care a dormit prost noaptea trecuta, in frunte cu mine...Eu sunt la capatul puterilor, asa m-am saturat sa ma trezesc de 5-6 ori pe noapte si pe deasupra sa mai si stau treaza cate o ora-doua Offfff, chiar nu inteleg ....
sa va spun cum face Ioana sa vad daca mai sunt alti pepenasi care sa faca la fel: dupa mai multe treziri din alea plangacioase la care o linistesc relativ repede in brate, urmea za in jur de ora 3-4 o perioada de vreo 2 ore in care ea e somnoroasa da nu are stare sa doarma. Adica pot s-o tin in brate si s-o legan oricat ca tot degeaba, nu adoarme, sta cu ocii inchisi, linistita, dar daca incerc s-o asez in pat se ridica imediat in picioare. In ultimele 2 nopti am incercat alta strategie, ne-am asezat amandoua pe pat si ea sta intinsa si da sa adoarma, dar se tot foieste, se intoarce pe o parte, pe alta, se aseaza pe burta, etc, si evident ca nu adoarme. pana la urma azi dimineata la 6 am cedat nervos si am adus-o la noi in pat, mare greseala fac, parca vad ca ma dau cu capul de pereti mai incolo, dar sincer nu mai puteam de somn; a adormit ea cu chiu cu vai, dar numai pana la 7, muuuuuuuuuuuult somn
Si chestia asta dureaza de cateva zile bune, nu stiu ce sa ma mai fac...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Anna eu una in locul tau as lua-o in pat cu mine cit timp se remediaza problema. Nu cred ca faci o gresala. Sunt sigura ca in momentul in care va creste mai mare si vei avea cu cine "discuta" va intelege, cu plinsete ce-i drept ca trebuie sa doarma la ea in patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Anna, eu nu consider o greseala sa il iei pe bebe in pat cu tine daca e atat de nelinistit si nu reuseste sa adoarma. Poate e agitata din cauza unei activitatii din timpul zilei.
Eu asta am observat la SAra. Ea doarme bine se trezeste o singura data pe la 3-4 si ii dau san si se culca. Dar intr-o zi am trecut printr-un parculet si ne-am intalnit cu o cunostinta cu fetita de 1an jumatate care era fericita ca a vazut-o pe Sara si tipa si tot ii intindea o jucarie maricica de plastic spre fata. A mea a reactionat f urat crezand ca e atacata si a inceput sa planga isteric si am calmat-o cu greu. Fetita cealalta cum o vedea tot tipa dar de bucurie si a mea urla de ziceai ca o omoara.
Bebele meu a intrat in ctc cu copii mai mari care vorbeau , radeau si nu a stiut cum sa reactioneze la tipete.
Am ajuns acasa si dupa ce am culcat-o s-a trezit cam la 2-3 ore in tipete si nu se calma cu nimic decat cu san. A doua zi un pic mai bine dar tot cu nu stiu cate treziri. In timpul zilei daca scapam ceva pe jos gen capac sau daca atingeam 2 farfurii mai tare se apuca de plans. mentionez ca inainte nu facea asta.
Acum s-a linistit dupa vreo 3 zile de la incident.
Deci ma gandesc poate s-a stresat in timpul zilei de ceva, cineva.
La noi asa a fost.

Eu am luat-o din prima in pat cand am vazut ca plange asa disperata ca doar nu am pat mare doar pentru mine si sot. Am luat in calcul ca va dori si bebe in patul conjugal. Cand va fi mai mare pot sa o pun eu cat vreau in patut la ea ca se va da jos si va veni la noi daca asa vrea ea
La noi doarme ziua in patul mare si noaptea la ea dar dupa ce adoarme la noi. Daca se trezeste noaptea si papa san se culca la ea inapoi. Problema e ca se invarte ca titirezul in pat si nu doarme nici ea bine nici noi de aia evit sa o iau la noi.

Noi suntem bine in rest, Sara a invatat o figura noua, ne tot ameninta cu pumnii stransi si isi arata dintii incordandu-se si noi murim de ras. Face asa daca o pupam si o strangem sau daca ea merge si nu o tinem bine de maini si se clatina, deci clar e o amenintare pe fata

La multi ani Nardi sa fi sanatos si sa cresti mare!

pe toata lumea sa avem soare in suflete ca pe cer nu e

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Multumesc de sfaturi fetelor. Eu am o mare frica de dormitul impreuna, ca am vazut atatea situatii in care nu mai pleaca copilul din patul parintilor sau mai rau, doarme cu mama si tatal doarme in alta camera, incat am zis ca eu nu voi face asa ceva. Nu mi se pare ok, nici pt noi nici pt ea. Noi nici nu dormim cu ea in camera, e foarte greu, nu stiu cum pot unii, ca trebuie sa dormi cu grija sa nu faci zgomot cand te intorci in pat, sau mai sforaie sotul si se trezeste Ioana, ea e sensibila la zgomote, imediat le aude si tresare.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

AnnaBaby, asa e si la mine.Plange din orice, se mataie, nu prea doarme noaptea. Eu nu am nici un fel de problema din a o lua cu mine in pat, cand e linistita doarme si singura la ea in patut. Problema e ca mie nu prea imi ajunge patu, desi e dublu, acuma e bine suntem doar noi 2 , sotu e in delegatie, dar cand e el acasa si tre' sa o luam cu noi, nu drmim nici unu. Ea doarme foarte rau, se fataie, se suceste, uneori cd are somnu mai agitat se ridica in fundulet , da nu deschide ochii, doarme asa, tre' sa o asez eu pe spate.
In rest e ok.
Ma gandesc ca e agitata ca ii da iar ceva dinti, da vreau sa va intreb daca e vreo regula, care dinti ii iasa .Adica ii are pe cei 2 de jos si acuma tre' sa urmeze cei 2 de sus, sau nu e o regula?Intreb si eu....
Ma duc sa o culc...

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna!Eu am nevoie de o cafea teapana, ca iar am avut noapte de cosmar, pe langa faptul ca Alexandra s-a tot trezit eu m-am procopsit cu o diaree severa, de mai toata noaptea am petrecut-o pe wc.Banuiesc ca mi se trage de la o pizza pe care am mancat-o ieri, o fi fost vreunul din ingrediente mai vechi.
Vad ca mucisori nu mai are deocamdata, poate am scapat.
Cu dormitul in acelasi pat nici eu nu am nici o problema, sunt de parere ca pentru binele copilului trebuie sa faci si anumite compromisuri. Si sunt convinsa ca n-o sa doarma cu mine-n pat pana la 18 ani.
Dintisorii, la noi cam toti am iesit greu,dar ultimii doi ne-au pus capac.In ceea ce priveste ordinea in care ies, sunt copii la care ies intr-o alta ordine decat cea clasica.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata si de la noi,

Am citit si m-am ingrozit de moartea Alinei..Eu sincer nu stiu cine este...cum nu stiu nici motivul mortii ei,dar m-a ingrozit...Am inteles ca avea si copii. Camy ar fi trebuit sa se intalneasca cu ea ..si spune ea ca daca s-ar fi vazut ieri poate nu ar fi murti...
CAMY,draga noastra...nu-ti mai face mustrari de constiinta!!!
Imi pare rau fetelor ca aveti noti asa grele...la noi deocamdata e ok, Irina nu are inca dintisori...dar si cand vor aparea..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Alina !!!

ce liniste este pe forum! se vede ca este mini-vacanta!!!

Ileanna, mada_mxm,diarux si celelalte fete mai dati si voi un semn ceva

a iesit soarele

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

anna,tu stii ca eu dorm in pat cu cris si acum si cu codrin.poate nu sunt exemplul cel mai bun,insa iti spun strict punctul meu de vedere,fara sa am pretentia ca e cel mai bun.
si codrin se foieste asa toata noaptea si daca nu i as da lapte nu s ar potoli.crede ma ca e f epuizant sa ma trezesc din 2 in 2 ore sa i fac laptele,dar alfel s ar trezi de tot,ar urla...ma gandesc ca poate si ioana vrea sa bea lapte,unii copii renunta mai greu la mesele de noapte.in plus,codrin nu adoarme pana nu ma simte langa el si nu ma tine de mana si noaptea,tot asa,cand se foieste ma apuca de mana,ma pipaie sa vada daca n am plecat cumva

uite o si un si nopti cat mai linistite!

Mergi la inceput