Pepenasi de iulie-august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce liniste azi

eu de ieri am cam ramas tzeapana de partea stanga..nu ma pot apleca si am o durere ushigatoare,drept urmare azi a fost o zi grea pt mine

Maria face nani si am reushit cu mari sacrificii sa fac un pic de curatenie cand se va trezi va fi casa la fel,dar ce conteaza ea sa fie fericita

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

La noi e o vreme cam nehotarata si n-am stat mult afara.
Am citit si eu despre Alina. Trist k se intampla astfel de tragedii. Nu pot decat sa sufar pt suferinta rudelor......Bietul copilas..
Am niste nervii, de mai inainte am plans. Nu a vrut sa doarma, desi e rupta de somn.Nu-i convine nimica, nimica.Acum sta printre picioarele mele si se mataie si se smiorcaie...
Ofof...

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

flo, lui david mi-a zis sa-i dau 10 pic de 3 ori pe zi 10 zile si ioanei 5 pic de 3 ori pe zi 10 zile

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

o fi 1 mai ..dar tre sa facetzi prezenta la birou!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Moooooaaaamaaa...ce pustiu e pe aici...
Tot la gratarele, tot?
Unde sunteti, fetili?

Maria, mamik de Adinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
Intru si eu sa spun prezent, ca tot e asa pustiu pe forum.Sunt zombie, Alexandra doarme tare prost de doua zile, azi noapte cel putin s-a trezit cam la juma de ora, si de fiecare data trebuia sa o iau la leganat, ca altfel nu era chip.Azi am avut si surpriza sa constat ca are ceva mucisori, sper sa scape de ei pana maine, ca de nu am incurcat-o.Si colac peste pupaza azi ne-a mai prins si ploaia pe-afara.
In seara asta am aflat ca de paste cand am fost la tara am venit in contact cu o fetita care a facut rubeola.Alexandra doar a socializat putin cu ea, dar eu am luat-o putin in brate si am draganit-o, asa ca acum stau ca pe ghimpi, sper sa nu faca si ea.Si asa doarme prost, are muci, rubeola ne mai lipsea.
In rest,agitatie maxima, ma stradui sa ma impac intre dentist, cursuri si Alexandra,abia astept sa vina luna iulie ca sa ma linistesc.Din urma am citit tot, dar n-am nici timp nici rabdare sa nominalizez
Sa vad daca reusesc sa ma uit la poze ca n-am mai intrat de multisor pe picassa.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Am reusit in sfarsit sa vad toate pozele.Doamne ce mari au crescut pepenasii nostri, si cat de frumosi sunt, nu te mai saturi prividu-i
Plec la nani , somn usor tuturor!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI NARDI DE YAEL, SA CRESTI MARE SI VOINIC, SI SA LUMINEZI VIATA PARINTILOR TAI

Si acuma chiar plec la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Na ca scriu si eu de la schimbul 3!!

La noi e agitatie mare, ca e intrunirea arcasilor, si avem invitati din toata tara, asa ca azi am fost tot plecata. Maine la fel. Miruna a fost cu bunicii la gradina zoologica si s-au distrat de minune!

Si noi avem probleme cu somnul: nu vrea sa se culce nici ziua, nici noaptea...abia o adormim si nu se lasa pana nu urla una buna. Se trezeste si maraie in somn in primele ore, dupa care se mai trezeste la 4 pt. laptic. La noi eu zic ca is tot dintii de vina...CA DE 1 LUNA II TOT IES AIA DE SUS (3 si 4) SI INCA NU AU IESIT!!! Adica ala din drapta e iesit doar un colt si celalalt acu sparge timiiiid gingia, dupa ce a fost umflata cateva saptamani. Si la voi ies asa greu cei de sus? Ca noi tare ne-am mai chinuit si cu primii 2 de sus care au iesit...

Fug la nani, ca maine ma trezeste la 7.30! Noapte buna si linistita va doresc!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta29

LA MULTI ANI NARDI DE YAEL, SA CRESTI MARE SI VOINIC, SI SA LUMINEZI VIATA PARINTILOR TAI

Merci mult Violeta!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput