Pepenasi de iulie-august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
iriss27 spune:
Buna noaptea!
Noi am umblat brambura de la 4-10 seara, cu Dav dupa noi. Yvo s-a convins si a plecat la bunica-sa, asa ca suntem mai mejeri. Am plecat cu gand de kika si am ajuns la mallul din militari, unde am pierdut tot timpul. Intrat la decathlon, c&a etc probat 100 de costume de baie, si nu l-am intalnit pe "za oan". Mai caut, dar nu mai stiu pe unde, cred ca tre sa ajung la jolidon. Dupa cum am zis, eu nu prea le am cu magazinele, asa ca unde imi ies in cale mai probez, so unde se gasesc costume de baie Problema mare este inca la sutine, pt ca nu au scazut deloc si s-au si lasat ... am zis ca le tai 
I-am luat fiica-mi niste sandale de vara, cu talpa f mare, dar din panza, 30 lei.
Maine e musai sa ajung la kika sa ma uit la mobila de sufra, ca o sa chletui toti banii si nu o sa stiu pe ce.
Am fost la kaufland au colac pt bebei, am fost si i-am luat lui Dav e chiar f misto, zici ca ebarca, iar chilotul in care se pune copilul e super, a costat 22lei. Yvo si-a ales un colac in forma de peste, care a fost doar 5 lei.
Pampersi de inot, am vazut si ieri la carefour sunt 12 buc 36 lei. In mag din Colentina, erau pusi pe un raft sus, in stanga. Nu sunt foarte multi, daca se vad 2 pachete este bine. Iar pachetele sunt mici, cam cat un pampers la latime lungimea ...cat jumatate de pachet.
Ma duc sa trag un pui de somn. Noapte linistita.
Foloseste cineva lapte Hipp sau Lactana? Am 2 cutii incepute si doar testate si vreau sa le dau cuiva, nu vreau sa arunc banii pe geam.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
flo1980 spune:
Neatza!
Multumesc fetele de raspuns! 
Kata ce varsta avea Ioana, caci la amandoi mi-a zis sa le dau 10 pic. de 3ori/zi 10 zile, apoi pauza 10 zile si iar 10 zile tratament si au 10 luni respectiv 3 ani.
Mie nu mi-a zis sa iau....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Anilansa spune:
buna dimineata
AnnaB... noi asera am dormit ceva mai bine, deci sa speram ca a trecut efectul![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
AnnaBaby spune:
Neata fetele!!! Si LA MULTI ANI de "ziua internationala a gratarului"!!!!![]()
Sper sa fie faina vremea weekendul asta, cu toate ca deja la noi cam bate vantul...
Anilansa ma bucur ca ai avut o noapte mai buna, si noi ceva mai buna, adica tot am vazut o jumate de film pe la 2-3, ca deh, fiica-mea tine mortis sa fiu la curent cu aparitiile cinematografice
, dar apoi a dormit bine pana dimineata la 7 jumate cand a luat-o tati in primire si eu am continuat somnul pana la 9
Ziceti ca e bun colacul ala de bebe de la Kaufland? L-am vazut si eu dar nu l-am luat, o sa-i zic sotului ca se duce mai tarziu sa ia carne pt gratar si sa se uite si la raionul ala...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
bobitamica spune:
'neata si de la mine...
Si eu sunt obosita,desi Irina a dormit. ieri a fost franta . S-a culcat la ora 20 si s-a trezit la 4 dimineata. I-am dat sa pape 120 ml laptic si s-a trezit iar la 6.45. Dar mie mi-e un somn...si nu e vorba de bb2 ![]()
CAPRI,FLO,DANA....multumim de aprecieri pentru pozele noastre!
La multi ani!! sarbatoritilor de azi...pepenasi de 10 luni...
Si noi ne pregatim de gratar...pana la urma iesim la un gratar..si asa nu aveam ce sa facem...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
maria-86 spune:
Neatza'.
Azi stam acasa, de Ziua Muncii
Tati nu are liber deci suntem singurele. Da ne facem noi de cap toata ziulica.![]()
Adina doarme deocamdata, si imi este si mie un somn, da tre' sa-i fac ei de papa.
Flo un
pentru puiut.
Mam uitat aseara la pozici si mam minunat de frumusete.Funduletu nu-i mai trece, nush ce sa mai fac. Pare ca nu o doare, ca nu are nici o reactie la schibat scutecelu.
Daca tine vremea cu noi, ne plimbarim iar toata ziua.
toata pepenimea si mamicimea.
Maria, mamik de Adinutza mica
maitreyi spune:
fetele ati citit? a murit alina, mama lui bradut... Dumnezeu sa o ierte si condoleante familiei 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136787&whichpage=1
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008