Pepenasi de iulie-august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 3
dma2007 spune:
la multi ani rontzy!!!!!!!!!!
spor la treaba fetelor care "munciti" pt bebe 2!
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic
sa creasca mare
maitreyi spune:
hranit piticu asa ca ma indrept si eu alene spre culcus. maine mergem sa ne vedem viitoarea fina, sambata la piatra neamt, duminica ne vedem si cu finu'...wk plin ![]()
noapte buna si un wk cu soare sa aveti 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
bujo spune:
Camy e deja in bucuresti si nu cred ca are acces la net. Ar fi bine s-o sunati, daca n-aveti numarul ei vi-l dau, trimiteti PM.
bujo mami de Filip
violeta29 spune:
DMA, felicitari,sarcina usoara si un bebe sanatos!
RONTZY, la multi ani, sa fii fericita si iubita!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
flo1980 spune:
Eu maine la 12 merg la un gratar, nu promit nimic, daca gasesc pe cineva sa ma aduca.....
Capri ma bucur ca va iesit ok analiza!
Eu am scris da' cre'ca nu a vazut niminea
Alex are giardia
ziceti-mi si mie de helmiflores, farmacista zicea ceva de toxicitate la ficat, dar e din plante, cum e pana la urma? doctoreseleeeee!!!!!
Rontzy 
Merg la
noapte linistita!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
monalac spune:
FLO,eu stiu ca helmiflores e si impotriva parazitilor intestinali si pt stimularea apetitului si n am auzit pana acum sa fie toxic pt ficat,mai ales ca e din plante.poate farmacista se gandea la zentel,asta stiu ca e toxic pt ficat.
stiu ca si usturoiul e bun.
gallyb spune:
Buna seara, primiti o ratacita care o sa dispara in curand iar? Noi suntem cu mutatul si nici nu a[uc sa respir, dar de citit tot citesc, macar pe diagonala...
DMA FELICITARI!!!!!!!! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS ALATURI DE MARIA!!!!!!

Vreau si eu bb2 si bb3 cat mai curand, dar din pacate trebuie sa asteptam..trebuia sa si profesam, caci altfel.....
Vad ca vorbiti de bebei de 9, 11 kg, copilul meu de Pasti avea 8 kg, dar de unde sa puna ceva pe ea, daca ea alearga non-stop.
Iar suntem in perioada cand nu bea lapte decat in somn, seara si dimineata in jur de 200ml. Cum vede biberonul cum incepe urlatul...
gallyb spune:
Mi-ar placea si mie sa ne intalnim, dar maine chiar nu pot, pe la 3 vine parintele sa sfintim si nici nu am terminat cu aranjatul.
O perioada nu o sa am acces la internet, dar daca e vreo noutate sau e vorba de vreo intalnire aflu eu cumva.
Daca va intalniti maine cu Camy, are o imbratisare si din partea mea.
.
Nu stiu daca m-ai intru, caci de maine s-ar putea sa ramanem deja la noua locuinta.
Va pup si va spun: PE CURAND!!!
katalyna spune:
si copiii mei au avut oxiuri si am fost la stanciu si ne-a recomandat helmyflores pt amandoi. e bine sa va faceti si voi o coprocultura. nu mai retin cat mi-a zis sa-i dau parca 5 pic de 2 ori pe zi pt ioana. medicul de fam mi-a zis sa-i dau zentel dar nu i-am dat si apoi am mers la stanciu si mi-a dat sa-i dau helmyflores. ne-am tratat si noi cu zentel pastile.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008