Pepenasi de iulie-august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
flo1980 spune:
Ralirali
Multa sanatate si viata cat mai frumoasa alaturi de cei dragi!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Bai la un moment dat urla de nu mai stiam ce sa ii fac! Bun, si ce faci in cazul asta??? Ca ori are vreun PUSEU, ori i-au crescut cornite! La voi cum e? |
Pai in scoica si al meu ar fi urlat...Eu as da muzica mai tare sa nu o aud
Bine, in caz ca urla de plictiseala sau nu plange tare.
Eu doar cu Stefan am patit-o, la un an fara vreo luna, si mergeam la Colibita. Cam urla pe drum in scaun, insa chiar nu am avut ce sa-i fac...l-am lasat sa miorlaie, am dat muzica tare, si sa linistit. A ascultat muzica si a adormit.
Matei deocamdata sta cuminte, insa nu am avut drumuri mai mari de 40 de km cu el in scaun.Dar eu i-am luat scaun, nu mai sta de mult in scoica.
proud mammy
micul artist
in joaca
AnnaBaby spune:
Flori si eu i-am dat Ioanei Zyrtec de vreo 3ori, prima data cand a luat antibiotic si a facut alergie, apoi cand a avut niste bubite pe ceafa, tot alergie, ai apoi pt niste bubite pe picior, acelasi motiv. Ce nu sunt eu lamurita este cat timp trebuie administrat, ca dr mea nu mi-a zis, eu i-am dat cate 5 picaturi de 2 ori pe zi, dimineata si seara, si am intrerupt cand au disparut bubitele, adica in vreo 3-4 zile. O fi bine, n-o fi, nu stiu...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Didi81 spune:
Salutare pepenime!
Nu am avut timp sa citesc din urma, noi am fost la munte, la Lepsa, au parintii mei o pensiune. O sa pun si poze cand apuc. Aidel s-a comportat super, i-a prins bine plimbarea, a fost f sociabila ca de obicei
.
Din pacate acum e o idee deranjata la stomac si eu suspectez orcanelul de iaurt cu maracuja Humana pe care i l-am dat aseara cand am ajuns acasa, in lipsa de altceva. A fost prima data cand i-am dat asa ceva.
Si ce vroiam sa va intreb: Aida are de vre-o saptamana o gingie putin imflamata si f rosie. E vorba despre gingia primului ei dintisor, deci unul iesit deja de 3 luni. Aveti idee ce poate sa fie?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ankalaura spune:
Apai Ana, noi avem o scoica pe care o vom putea folosi lejer pana la un an juma'... Sta foarte comod in ea si, dupa caz, o inclin sa doarma sau o pun mai drept, ca sa stea ca in scaunel. Ce e drept, nici fata nu e prea rotunjoara, asa ca incape foarte bine...
Ce e drept, drumul a fost lung. La dus a mai dormit. La intors m-a capiat. La dus, cat nu a dormit, am mai pacalit-o cu una cu alta. Dar la intors am avut capul tandari. Eliza sta langa ea. Uneori ii distrage atentia si o distreaza. Dar alteori o supara si asta plange....
Eu nu pot sa merg cu muzica tare in masina, am nevoie sa aud si ce e in jurul meu. Mai ales pe un drum aglomerat....
In orice caz, pentru moment mi s-a luat de drumuri mai lungi de dooj'de minute in masina 
Kimmy spune:
Neatza!
Flo thanks for the cofi 
Noi acuma ne-am trezit ![]()
Am vosrbit cu Camy,o sa ne intalnim pe la 11,mai repede nu pot ca trebuie sa pape asta mica cerealele.
Am incercat sa o contactez si pe Adriana,dar vad ca inca doarme.Oricum ea se mobilizeaza repede ![]()
Anko,sa stii ca si jineritu la fel urla toata ziua.Da e un scump
,l-a vrajit si pe sotul meu.
Multi sarbatoriti sunt azi,le doresc si eu multa sanatate,sa cresteti mari puiuti frumosi!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ana_a spune:
Anka, oricum e greu cu ei in masina pana se invata in scaun. Ideea este ca nu prea ai ce face, trebuie sa-i cam lasi sa urle, nu-i poti scoate doamne fereste din scaun ca ai vazut si tu cate pericole sunt pe sosele...am zis de dat muzica tare, am zis mai mult in gluma, asta ca mi-am adus aminte de al nostru care tot caraia in spate si la un moment dat am zis "dam muzica tare sa nu-l auzim"
Pana la urma se invata, ca nu au incotro iar dupa ce mai cresc si inteleg ca nu e voie sa stea in alta parte decat in scaun...este chiar placut sa iesi cu ei ![]()
Stefan pe la 2 ani deja se aseza singur si nici nu concepea sa stea altfel decat in scaun.
proud mammy
micul artist
in joaca
bobitamica spune:
Neata si de la noi
ANKA...si Irina tipa..ii place sa se auda...si tipa cat o tin plamanii.
In legatura cu medicamentele care se dau, dar sunt recomandate copiilir mai mari,eu nu i-am dat desi ni s-au prescris.
La multi ani pepenasilor!!
Ana Raluca de Tecky, Amira Maya de mada_mxm, Nancy de boticelina, Menade mariana_1976, Nicholas de morcoveatza, Victor Ioande truli-luli, Alexandru Nicholasde Figuelle, Ioana Rebecade bufi, Maria Alexandra & Ioana Teodora de alexa_teo
si LA multi ani Ralirali!!!
Mai fetelor,eu am o problema...mai e putin si face fata 1 an si nu inteleg care e faza cu turta asta...Sunt atatea pareri,dar pe mine ma lasa rece oricum. Eu prea cred in superstitiile asta. Eu nici cand am fost mireasa nu mi-am rupt turta...
Eu o sa ii serbez Irinei ziua la 1 an si atunci o sa ii rup turta,dar cica se rupe inainte de implinirea varstei de 1 an...o tampenie dupa parerea mea. Oricum n-o sa tin cont de toate astea..
Voi mamici de fetite pitici ce credeti?
Stiu ca mai sunt 2-3 luni dar vor trece imediat...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008