Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
DanaH spune:
asa cum imi este carateristic, intru si eu pe ultima suta de metri sa urez la mutzi ani sarbatoritzilor de azi.
asa ca:
La Multzi Ani!!! Vlady si Robert, si fitzi sanatoshi si frumoshi, sa iubitzi sa sa fitzi iubitzi toata viatza voastra.
noi am avut o zi numai pe drumuri. trezirea la ora 6, ca avem un "cuc" de o precizie elvetziana, la ora 6:10 trecute fix ne striga. o luam la noi in camera si o mai pacalim juma de ora, dar dupa aceea unul dinj noi tb sa se sacrifice si sa cooare cu ea. azi a fost randul meu. si daca tot bajbaiam asha devreme prin bucatarie, am zis sa ii fac si pofta lui tati de aseara: eclere. asha ca la ora 8:30, eram deja gata cu totul, numai buni de ieshit in orash. ne-am plimbat prin orash de pe la 9 pana pe la 13, am venit acasa, am mancat si ne-am culcat (totzi patru), iar pe la 5:30 am ieshit iar si am venit pe la 8. piticii au picat frantzi, si eu, numai tati mai are ceva energie si a ieshit din nou sa joace un snooker.
am facut shi ceva poze, dar nu asha de multe. lume ca la balci, la propriu. atzi auzit ce sa intampalt in orashelul unde trebuia sa vina regina? mama imediat m-a sunat sa vada daca suntem bine. la noi nu era nimic ciudat in orash, decat unii ceva mai ametzitzi. iar anul asta parca am vazut mai mutle femei ametzite decat barbatzi.
maine suntem tot liberi. cred ca maine este randul curatzeniei. sau poate, daca este vremea frumoasa, mergem la gradina zoologica. eee, lasa, ca pana la urma mancam si sandwich-uri si facem curat asha mai la suprafatza. oricum, pana martzi cand pleca tati, tb sa facem si curatzenie.
fetelor, v-am zis ca sunt stresata? consortul tb sa plece in america, in san francisco. ma uit in fiecare zi pe harta unde au aparut cazurile astea de febra porcina. mor de teama, dar al meu e tare capos, nu cred ca renuntza, poate numai sa inchida aia aeropoartele. off, sa vedem ce o mai fi pana martzi cand pleca el.
eee, acum ca tot e linishte in casa, cred ca ma bag sa citesc ceva. va pupici si pe maine.
Poze
chinabulina spune:
gata, am reusit sa citesc din urma. sunt la zi!
inais, suntem bine, multumesc frumos. am fost ieri la pediatru ca avea iar 38.6 si i-a gasit un rosu in gat usurel. ne-a dat oscillococcinum si eurespal si antitermice la nevoie. n-a mai fost nevoie. azi chiar parca gogo era mai binedispusa (sa nu vorbesc intr-un ceas rau ). vad ca voi inca trageti cu raceala. mult a fost, putin mai este, va faceti voi bine. multa sanatate va dorim!
ylari, in primul rand o imbratisare virtuala, sa treaca supararea si gandurile negre. apoi, fiica-mea mananca asa:
-ora 8-9 (la trezire): 250 ml lapte
-ora 13: 250-300 (rar) ml piure de legume cu carne/ou/peste/ficat, etc (stii tu)
-ora 17: banana
-ora 19: un iaurt (150 g)
-ora 22: 250 ml lapte
uneori intre mese ii mai dau un biscuit (daca sunt "binevoitori" care vor sa mi-o indoape cu cine-stie-ce, daca mergem la restaurant, daca vrem sa-i dam putina ocupatie, etc). peste zi mai bea suc de fructe, sau ceai, sau apa, dar in cantitati foarte mici (azi a reusit performanta de a bea 250 ml )
gata, fug la somn! noapte buna!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Alex@Sara spune:
Uoff,pe ultima suta de metri vi si eu repede repde sa urez La multi ani cu sanatate si numai bucurii sarbatoritilor de azi care au implinit primul anisor din viata Vlady de Alysh si Robert Daniel de Silvia Pop.
LAa fel si pt cei are au implinit lunite,printre care si saruca noastra care de luna viitoare o sa o feicitam pt anisori nu pt lunite.Nu am citit nimic din urma,sunt restanta rau dar nu am timp.
Postez repede sa nu treaca de 12.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
26sapt+
Simonix spune:
Dragele mele :)
La noi nu e inca ora 12 Deci nu e prea tarziu sa ii urez lui VLAD LAAA MUUULTIII AAAAANII :) Sa fii fericit, sa ai o copilarie minunata si o viata implinita, sa fii sanatos si sa ii ai pe parintii tai dragi alaturi mereu
Profit si ca sa il urez pe ROBERT DANIEL - LA MULTI ANISHORI, sa cresti mare si frumos si sanatos, sa ii bucuri pe parinti si sa fii implinit !!!
Buuuun, noi am terminat bagajele, maine dimineata plecam la PARIS O duc pe mama, e super incantata ... Alina rade de mine, zice ca ma duc cu bona la Paris ca sa imi fac de cap Ceea ce e adevarat - am rezervat 2 camere (de fapt apartamente, avem si masina de spalat in ele ) Deci - mama cu piticania si io cu husbandul si cine mai doreste cine mai pofteste
Sunt racita cobza, insa, asta este, Robert si-a facut datoria de cupil iubaretz Mda ... ah, ca vorbeam de crese, azi am trecut pe la tanti a lui Robert ca sa semnez foaia de prezenta si surpriza - mi-a dat un cadou pt Robertzel de ziua lui, ca cica nu a avut timp pana azi. Am fost foarte incantata, imi venea sa o pup
Dana - mi-a trimis Alina linkul cu masina aia care a intrat in oameni brrrrrrrrrrrr...
MsBB - pupici multi mandrei La fel si gogasei de Georgiana. Cleo cum iti mai este cu coloana?? cum te descurci cu fata ??
Alysh frumoasa povestea, m-ai emotzionat !!!
Adidana- ce m-am amuzat !!! Sa iti traiasca Vlady Initiam am crezut ca am io o problema de nu il citesc pe R Apoi am crezut ca ai TU o problema apoi neuronul meu a inteleeees Ma rog, tot e bine mai tarziu :)
Esme scumpa, m-am tot tinut sa iti zic si am uitat: penguinii de la voi sunt super faini Azi mi-am facut eu baie si m-am jucat cu ei o gramada !!! Am facut multa apa in baie si aruncam penguinii pe tobogan
Noapte buna si ne auzim pe luni
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI SABINA!
LA MULTI ANI CODRIN!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
MsBB spune:
Neatza - a cantat cucoshu' in mintea mea si iaca sunt treaza - acum astept mandra sa se trezeasca sa cante dupa mine. Pana una alta va invit la o - sa ati spor la chefuit azi, gratarit si ce mai aveti voi in plan azi.
LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi CODRIN STEFAN si CODRIN STEFAN , sa va bucurati de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !Fie ca ziua aceasta de 1 mai sa va aduca numai prilej de sarbatoare si chef mult!
MsBB spune:
Ia sa vad ce mai apuc sa zic pana se trezeste mandra ...
In primul rand sanatate bolnaviorilor, mari sau mici, Iasmi, Cleo ! In al 2-lea rand citind postul lui Socrate si DanaH mi-am dat seama ca m-am cam rupt de lume , habar n-am ce se mai intampla , tre sa vad si io o stire ceva , sa ma updatez .
Am vazut poze cu Sebastian si Mara la picnic in parc - sa va fie de bine iesirea in parc si la cat mai multe,dragi cupii!
Inais - multumesc mult pt sfaturile in privinta med. Asa e, trebuie procedat cu mare grija cu ei , sa-i iei cat de usor posibil - altfel se lasa cu urlete .
De data asta fortati de imprejurari am ajuns sa cunosc odata cu fii-mea fiecare centimetru din curtea doctorului. Cabinetul medical se afla intr-o curte si cum la ora 3 cand eram programata- am intrat intr-o sala de asteptare plinaaa de pensionari - mi-au cam explodat okii pe afara cand am vazut .
Am intrebat tampa cine mai are programare la ora 3 si am ramas si mai tampa cand am auzit ca toti zic ca si eu programare la 3 .
Atunci - pana a venit doctorul, care a intarziat vreo ora - am iesit in curte si l-am lasat pe sot inauntru la macerat . Nu mica mi-a fost mirarea mai incolo cand am aflat ca unul din pensionari respectivi avea programare la ora 4 dar el era acolo de la ora 1 ( cand a deschis sala cineva el astepta la poarta )
Deja in alea 5 min pe care le-am petrecut in sala de asteptare am aflat de nu stiu cate cazuri de cupii pe care pensionarii respectivi ii cunosteau si aveau probleme cu inima . Deja imi venea sa imi smulg parul din cap. Halal incurajare!
Si cum numai pridideau sa se mire ca uite ce cupil mic la medic am iesit afara in curte si ne-am jucat, am lasat-o prin iarba, am catzarat-o pe gard - ca deh asa e mai interesanta lumea - de la inaltime.
Oricum nu te gandi ca acolo am scapat de gurile lor . Vreo 2 mujeres mai in varsta ( sa nu le zic babe ) iesira afara dupa noi sa socializam - de genul vaiii fetita mica - ce problema ai???
Tocmai in ideea asta, de a nu o starni cu dezbracatul am imbracat-o in asa fel in cat sa-mi fie usor sa o . Nu i-am mai dat body ci doar un tricou de care am ridicat si am expus peptul ei .
Culmea la cat de bine dispusa a fost in curte si cat am asteptat cand a dat cu okii de dom doftor - s-a schimbat la 180 de grade. Cum se apropia de ea cum urla - dar rau de se inegrea. Si doar omul a incercat sa fie atent cu ea .
Chiar am ramas cand el a iesit afara si ea in 2 sec si-a schimbat dispozitia - a inceput sa trancaneasca, sa rada la noi , sa misune prin pat - iar cand s-a intors medicul - de la capat.
As prefera sa incerc ceva natural decat medicamente , sa o dar imi e teama ca nu o inmoaie deloc.
Nici varianta cu ea adormita sa intru la med nu tine pt ca ea are cel mai somn pe care l-am vazut vreodata. Cum aude un zgomot sau ceva - asa beleste oki . FFF rar se intampla sa doarma profund si adanc. Deobicei cand vrem sa mergem undeva si n-are chef sa trezeasca indiferent de cat zgomot am face .
Acum, sincer, la varianta asta cu sedatul parca as prefera sa o dau naibii de consultatie dar ce te faci ca roade? Nu pot sa stau si sa imi spun "poate no fi nimic" .
Aseara de ex iar avea buzele vinetii - in contextul in care nu facea nimic - statea la masa si se hlizea la noi.
Bai - da' m-am lungit nu gluma
Alysh - abia astept sa vad pozeeeee !!!
Magnetism si Simonix - drum bun fetelor!
Sa aveti parte de vreme frumoasa, de distractie multa-multa , cupii cuminti si multe sa vedem cum ati petrecut
Adidana - FFF tare!!! Mai veniti pe la noi !
Desiree - fffff frumoasa melodia . Ma rascolesc melodiile astea veki si tonul asta cald , gen Angela Similia, mi s-a facut pielea gaina cand am auzit-o cantand. pt muzicala.
Ca-eric - sper ca nu trimiti nori aia de ploaie incoa ?Si noi ieri ne-am facut plimbarea in parc sub amentintare dar am dat ignore la tunete si am tabacit aleile din parc pana tarziu
Jady - sa stii ca da. Si nici macar nu ia facut cine stie ce . Cred ca urla preventiv la el , sa nu apuce sa-i faca ceva. Las' da-i incolo de medici , mai bine sa n-avem nevoie de ei .
Ai gasit ce cautai?
Belleane - a incercat sa o asculte dar urla infiorator . A reusit sa-i si vada un pic inima la ecograf dar nu a fost el multumit. Nu stiu ce altceva mai vroia sa-i faca. A zis doar ca trebuie sa stea un pic nemiscata - ceea ce la noi e - si ca vrea sa o investigheze mai atent.
Varianta cu venitul lui acasa nu cred ca merge - unu ca e ffff ocupat si nu-l vad eu venind la pacient acasa si 2 are aparatura mare de care are nevoie .
Eu ma incurajez si-mi zic ca nu o fi nimic grav - doar la urma urmei a fost ascultata de o gramada de medici si in Iasi si aici - dar vreau sa fiu sigura .
Sa va hotarati usor la un si sa-l stapaniti sanatosi!
Astazi cred ca surorile noastre sunt in verva. Cu marele chef cred si eu . Dixtractie placuta Simona . Sper sa fie frumos tare , sa ramaneti cu multe amintiri placute! Ca si in cazul fetelor - astept POZEEEE
Daca fii-mea nu se trezeste mai rpd cred ca apuc sa completez intreg capitolul ramas .
EDIT : ia ca s-a trezit si mandra , ati scapat ,m-a strigat la aparat , a papat si acum ... danseaza - simt ea ca e rost de sarbatoare azi ..
Miss - fie ca acesti 6 ani de la sa fie doar un preludiu! Va urez alti 100 de ani fericiti impreuna, sanatosi, multumiti si impliniti, sa va bucurati de David impreuna!
gabitzam spune:
La multi ani SABINA ADRIANA !!! Sa fii fericita, pui mic si frumos, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai doar iubire in jurul tau ! Cami, sa te bucuri de fetele tale si de toata familia!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
La multi ani Codrin Stefan pentru un anisor minunat!
MsBB spune:
Nu mai editez ca fac mesajul ala kilometric ..
Inais - siropelul ala de unde l-ai cumparat ? Farmacie sau online? Ma gandesc ca online dureaza prea mult pana vine si doctorul de marti este plecat din tara - daca as gasi azi as cumpara sa-i dau.
Tocmai am facut cu tati un plan - acum stii cum e, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ , dar trag speranta ca ne iese magaria - ne gandeam sa ii dau siropel cu ceva timp inainte de somnul ei de amiaza - ea undeva pe la ora 5-6 adoarme pt o jumate de ora , o ora .
Asa daca , cu ajutorul siropelului, are somnul mai adanc as putea sa o duc gata adormita in carutz, o imbrac de acasa cu o camasuta ceva care se deschide usor din nasturi si poate o pacalim sa stea nemiscata cateva minute.
Ce bine suna , nu?
inais spune:
Neata!...ca buna nu-i!
Simt ca ma impusc...sunt varza de luni si nu pare sa se amelioreze. Am inceput sa-mi pierd rabdarea.
Urez si eu sarbatoritilor zilei care implinesc 1 anisor:
Sabina Adriana si Codrin Stefan
Sa fiti sanatosi, cuminti, plini de veselie si sa aveti un dram de noroc in viata!
MsBB siropul l-am luat de la farma. Eu zic ca o sa gasesti si tu. Fi-mea a dormit toata noaptea fara sa se mai supere ca nu poate respira. Deci ceva efect are. Cred ca trebuia sa iau si eu care m-am tot perpelit in van...pe la 3.30 imi venea sa . Nu pot respira si nu pot respira si gatul doare sa respir pe gura si stranut tot la 5 min si...gata, tac!
Am inteles cum a fost periplul la medic. Inseamna ca are o fata mai non-friendly medicul ala...nu i-a placut ei de el si gata.
Puteti incerca si cu siropelul asta totusi. Cred ca ii mai dau si in seara asta Iasminei si te anunt daca are acelasi succes. Desi ea doarme saraca toata noaptea oricum. Numai de la nasul asta infundat si tusea care nu se mai opreste nu reuseste sa doarma legat. Daca simptomele nu se amelioreaza ii voi da si in seara asta, insa.
Chinabulina ma bucur ca sunteti bine!
Va doresc tuturor o zi de 1 mai cat mai frumoasa, linistita si vesela.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati