Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
Magnetism79 spune:
Dragele mele,
Acum am venit de la munci, azi a fost o zi inefctaaaaaaaaaaa,
Mai stau la o cafea si apoi fac bagajele pt mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, de-abia astept.
De plecat cred ca plecam in seara asta ca e mai liber.
MsBB am sa-ti scriu pe mail un raspuns pana plec Cum a fost la control la cardio? Multumesc de aprecieri la adresa bigilicaniei mici.
Ylari , te rog mult sa nu te mai stresezi, incearca sa te detasezi de toate nimicutele astea care ne complica viata.Uite eu de ex , nu am mai sters praful de ceva timp, s-ar zice ca s-ar impune, dar lasa ca nu ma controleaza nimeni, fac si eu ce pot cum pot...............uneori nu mai pot si el fac si eu cand am timp , cui nu-i convine gata, sa nu vina la mine!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI PT VLADY AL LUI ALISH!!!!!!!!!!!!!!! Sa cresti mare sanatos si sa ai parte de tot ce e frumos in viata!!!!!!!!
La multi ani si pt Patric baietelul lui Doloress!
Fir-ar a naibii de vreme se anunta ploi, daca e asa ma intorc in Bucuresti, o las naibii de mare, nici sa stau pe frig acolo nu vreau!!!!!!!!!!!!!!!
Va pup
Mai pun 2 poze cu bigilicania mea.
http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/Eusiursumeu.jpg
http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/Eucu2italience.jpg
Mami de Bogdanici Pogonici
chinabulina spune:
n-am citit nimic de ieri, dar trebuie neaparat sa intru sa spun
LA MULTI ANI, VLADY!!!!!
ca, daca uit, o sfeclesc cu tati, ca e preferatul lui
pupici tuturor, si mai ales Feliciei, care ne-a dat un pupic special
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Adidana13 spune:
Dlagi mamici si scumpi plieteni,
Mami a mea nu v-a mai sclis de muuuuulta vleme! Intle timp a fost ziua mea si am vazut ca v-ati gandit la mine si mi-ati tlimis gandulile voastle bune. Va multumesc din suflet si cledeti-ma ca m-ati dat gata cu toate ulalile alea flumoase-flumoase si spuse din inima de mama (ca acolo s-a nascut iubilea, nu?)
Mami a mea e foalte felicita ca m-a vazut flacau malicel, ca pot sa fac 3-4 pasi singul (chial sambata am leusit asta, la petlecele, dal sa nu anticipez nimic!)
Tati si mami au avut o saptamana de vacanta si m-au luat cu ei la bunica, unde locuiesc si velisolii mei, Dlagos de 5 ani si Andleea de 3 ani si jumatate. Ei ma iubesc foalte mult si de-abia asteptam sa facem petlecele in pijamale. A fost ca un basm vacanta: am tlas mata de coada (la plopiu), m-au lins cateii, am alelgat cocosul si am bagat spaima in gaini. Plus ca mi-a fost o foame telibila mai tot timpul, de se mila mama de mine ca sunt mancacios male-male!
Sfintele Pasti m-au plins dolmind, dal mama mi-a spus lugaciuni si mi-a cantat usol la uleche "Hristos a inviat!", asa ca va spun si eu voua, din inima, cu buculie male.
Joi, pe 23 aplilie toata lumea m-a pupat si spuneau acelasi luclu "La multi ani", de cledeam ca e un cod seclet, ceva de genul asta...pana cand m-am dumilit eu, mai pe seala, cand mama mi-a pus in fata un la multi ani cu flisca si am inteles ca asa se spune cand papi plajitula asta. Ce-i dlept eu am cam intins-o pe masa si pe haine...si pe fata...si plin pal...si peste tot, ce mai! si ne-am buculat cu totii.
Apoi sambata mami ela agitata ca ulma sa vina multa lume, dal mai ales multi, multi copii...si atunci s-a declansat ceva...cum sa va spun...ceva mai tale ca cutlemulul (pe cale nu l-am simtit ca dolmeam)...s-a declansat PETLECELEA DE COPII!!! Sunt senzatii tali sa vezi 10 copii, cel mai male de 12 ani, cum ulca si coboala scalile casei, tipand ca vol toti aceeasi jucalie, ca vol toti acelasi tatuaj pe manuta...glozav m-am mai distlat!!!!
Dupa paltea asta mai mult decat zgomotoasa, a ulmat una, pe cale nu plea am inteles-o, dal pe cale toti o asteptau. Sunt un pic tlist, dar daca asa tlebuia facut, n-am putut sa ma impotlivesc plea tale: m-au tuns!!!! adica mi-au luat din mot un pic. Apoi mi-au pus in fata o gloaza de lucluli, dar mie mi-au placut cel mai mult un pix velde, meselias, apoi un pahal cu zahal, din cale mama mi-a dat sa gust si unul cu sale, pe cale l-am confundat cu cel de zahal.Si totul a culminat cu un tolt din cale am papat cu o pofta telibila: cel mai bun tolt din viata mea. Pana acum...
Am plimit multe jucalii, dal cel mai mult mie imi plac masinutele, ca fac "brrrrrm".Doal asa pot sa spun litela "l"
Spel ca nu v-am obosit cu povestioala mea si ca ati inteles cate ceva.
Ial voua, dlagi plietene si plieteni, va dolesc tot binele din lume, numai oameni buni in julul vostlu, sa aveti palte de liniste in suflet si in ganduli si cel mai impoltant, sa fiti sanatosi si palintii vostli la fel, sa va cleasca mali-mali!
Va pup, va spun din tot sufletelul meu culat "LA MULTI ANI" si o las pe mamica sa mai sclie si ea ceva-ceva din viata mea.
Cu dlag, VLADI
Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
iulia83 spune:
va nici azi n-am putere de conspect. am fost la dr, fata e sanatoasa tun! a zis ca e perfecta, ne-a dat Tobrex picaturi pt ochisorul care curge, parca a mai folosit cineva de aici ca am recunoscut denumirea. fata doarme de la 7, a picat lata. ma culc si eu ca la noapte o sa cant ca o buvnitza ca sigur se va trezi
Adidana13 spune:
Iulia, noi folosim TOBREX...cred ca are o usoara conjunctivita. Dar il pun in amandoi ochisorii, pe care ii spal inainte cu ser si ii sterg bine.Cate o picatura dimineata si una seara.
Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
socrate spune:
Deci asa cum ati aflat Cleo si-a uitat telefonul la mine in masina pentru ca am fost in Parcul Tineretului. Evident Mara tzipa ca era plin Vacarestiul. Acuma na, si mie imi vine sa urlu dar nimeni nu imi da un telefon mobil. Problema era ca de cate ori tzipa Mara, Sebastian plangea. Asa ca...asta e. Am primit in vizita sotul lui Cleo, pana la usa din motive de vecina .Am raportat sotului cand a venit ca sa nu se mire ce de barbati vin in vizita la noi.
Am pus si poze pentru cine vrea sa vada incepand de aici Sper sa repetam figura saptamana viitoare, dar o sa iau si eu iaurt la noi ca asa am sharuit de la Mara. Am mancat noi acasa dar nimic nu e ca iaurtul altui copil.
Am citit flumos poveste al lui Vladi de Adidana. Sa mai vii pe la noi, La multi Ani inca odata. Asteptam si poze.
Iasminuta ca poate poate se face si ea bine lepede lepede si vine cu noi in parc.
socrate spune:
DanaH asteptam sa ne spui ca esti ok. Ziceati ca mergeti la ziua reginei, am vazut la TV ce s-a intamplat. Sper ca nu erati in zona.
inais spune:
Socrate draga, receptionat pupic...dar pana ne facem noi bine mai dureaza. Muuuuuult si bine! Nu vreau sa ma intersectez cu vreun un alt bb inca, ca nu am de gand sa am pe cineva pe constiinta.
Vazut poze. Mie mi se pare ca toata lumea a fost zambareata pe acolo. Ce povestesti tu de copii plangaciosi??
Adidana simpatica relatarea puiului mic. Mai scrieti despre voi.
Intrebare: Aelita pe unde umbli? Ce fac copiii?
Edit: Chinabulina cum mai sunteti voi cu febra?
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Alysh spune:
Fetelor, m-ati facut pur si simplu sa de emotie.
Nu-mi imaginam ca vom avea o relatie virtuala atat de frumoasa! Sunt convinsa ca daca am sta aproape, ar fi si o comunicare reala la fel de frumoasa!
VA multumesc mult, Mi-ati facut ziua frumoasa:
DESIREE, LAURITA, MsBB, CLEO, GABITZAM, SOCRATE, ADRIANA, JADY, IULIA, SIMONACIP, DOLORESS, LORICH, MIHASER, MICAELA, INAIS, ANDREE, YLARI, DANICRIS, BELLEANE, CA_ERIC, MAGNESTISM, CHINABULINA, STEFANY. SPER CA N-AM OMIS PE CINEVA!
Am avut examen, apoi venit acasa intr-o goana la Vlad si musafiri. O sa pun pozici maine.
LAurita, iubita, am primit sms-ul tau in timpul examenului! Saru'mana mult! Gata, perioada grea se apropie de sfarsit si de noi n-o sa mai scapati! Va pup muuuuuuuult!
Vlady