Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 9
AngeliquedeS spune:
Uff, ce rau imi pare, de cand ma tin sa fac asta si am uitat:
Lulu sa fii sanatoasa, sa te bucuri de puiul tau si sa aveti parte de o viata lina si implinita!!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
crisis: venim si noi joi caci soacra mea si-a anuntat vizita si si-a oferit ajutorul in cele 2 saptamanai cat va fi cip la Bucuresti...Vin doar cu darius, asa k vom mai avea si noi loc de o mamica si un copil...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
larisel spune:
Am vazut ca mai demult ati avut un mail comun cu materiale despre mamici si copii. Imi puteti da si mie id-ul si parola va rog? Pt ca momentan sunt in faza de documentare si adun informatii de tot felul pe aceasta tema, desi nu am asa de mult timp pe cat as vrea si mi-ar fi mai usor sa iau "de-a gata" ce ati gasit voi.
O duminica placuta va doresc. La gura sobei ca la ce vreme e afara...birrr
5+
asa incepe odiseea mea
mav spune:
neatza!
larisel, trimite-mi adresa ta de email pe PM si iti redirectionez eu o gramada de materiale (am mai adunat inca de la odiseea lui antonio si cred ca pe emailul comun n-a mai intrat nimeni de multa vreme, probabil ca multe nici nu mai stim adresa, parola...... eu nu-mi mai amintesc nici macar unde mi le-am notat...)
angi, da saru-mana, eu cautam si nu gaseam lant pt suzeta! de fapt, tot trebuie sa caut alta suzeta, mai mare... da' bine ca ma salvezi cu lantul, ca numai agatatori d-alea textile am gasit...
mada, lasa tortuuuu... azi a facut costi niste cozonaci... a framantat o ora intreaga la ei, da' cica pana la Craciun vrea sa-l intreaca pe adi al monicai... (hihi, si eu vreau sa fac niste bezele din albusurile care ne-au ramas, sa vedem daca-mi mai ies, ca n-am mai facut din copilarie).
cat despre lista... sa nu te superi pe mine ca vin cu ideea asta, dar: avand in vedere ca peste o luna veti cununa si aveti o gramada de cheltuieli si ca va trebui sa cumperi pt copii hainute& pantofiori de gala, eu zic sa auda cine trebuie ca ar fi frumos sa adunam ceva intr-un pliculet si apoi ii cumperi tu brianei ce-i trebuie, ce-ti place, cea mai frumoasa rochita de printesa motzata, etc...
fug la bucatarie...
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
isidora spune:
Hristos A Inviat!
Of,Angi macar tu ai o scuza:ai intrat in sevraj dupa soare...
Lulu, cu intarziere dar nu mai putin sincer! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri curand de o a doua minune daca asta va doriti...ca prima am vazut cat de reusita si scumpa e
Mamacita,am intrebat in ideea ca ai fi stiut-o pur si simplu ,dupa aceea am relizat ca la cat stai tu intr-un singur loc ar fi cam imposibil...As fi vrut sa stiu cat de priceputa ca moasa ar putea fi ,pt. o graviduta care ar vrea sa nasca cu o moasa...Dar intre timp a auzit de altcineva...Multumesc din suflet ,oricum!
Eu o stiu de la biserica unde mergem duminica;obisnuia sa vina aproape periodic sa impartaseasca copiii ,dar de o vreme n-am mai vazut-o si nu mai stiu nimic de ea...Era sofer de taxi inainte de a incepe facultatea sau colegiul de moase,nu-s cum se cheama, si avea 3 copii pe atunci...acum sigur are 5 ,posibil 6...am pierdut sirul...Oricum ,e un model de ambitie si dragoste.
Madaluta,si noi,si noi pe lista Brianei!Numai sa-mi spui adresa exacta ca eu nu -s pe unde vine,campingul ala... Eu am in cap cateva idei de cadouri ,dar daca ne-ai orienta ce draguta ai fi ...Stii ca oricum nimeni nu vine cu mana goala...Fa-o pt. noi!
Crisis,same idea.Vrei sa te trezesti cu 3 carusele de patut,5 sterilizatoare,vreo 4 centre de activitati?? Orienteaza-ne pleaseee! Imposibil sa fi reusit sa le achizitionezi pe toate...
Abibrinza,cum te mai simti?
A,sa spuneti fiecare pe la ce ora ajungeti la Crisis,ca as vrea sa va prind pe cat mai multe...Noi,in jur de pranz cred,ca la 17 ar tb. sa fim acasa ,are Isi dansuri...La Briana ,cum zice Mada ,dupa 10...
1 mai,noi trei pe maul marii,la Modern;Ioan numai in brate de m-a rupt,Isi dat in stamba la greu,per total nervi , dar la aer curat Tati plecat de 3 nopti,eu trista si neconsolata pana in iunie...
Realizez pe zi ce trece ca sunt mama cu norma intreaga,deja lectii,rabdare,fara tutun insa...Si asta-i abia inceputul...Cresc si eu odata cu ei...oare ce sa ma fac cand m-oi face mare? Musafir!
Cica o mama isi intreaba copilul:'Ce vrei sa te faci cand vei creste mare?' Copilul:'Musafir'! Tare ! Asa si eu...
Pup,s-ar putea sa revin...
Edit :Crisis,nici dresa ta nu o stiu.
isidora spune:
Larisel,bine ai venit la noi! Nu cred ca am apucat sa-ti urez ...Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ina,am vazut poze cu ochiosul frumos si cu voi ,ma bcur ca v-ati simtit bine!
Mokika????
Tania ????
Mocutza,si lipesti anunturile pe stalpi,copaci,cum procedezi,ca eu nu m-am prins...
Mav,eu zic sa se reprofileze Costi...Daca a trecut proba cu cozonacul,mai are un tort de bezea si gata ,chef!
isidora spune:
Mey,fete dulci,cine ma ajuta si pe mine sa gasesc filmele:La vita e bella,pe care l-am vazut de 5 ori dar nu-l am, si Nights in Rodanthe aparut in 2008 cu Diane Lane si Richard Gere.
Angi ,e scris de autorul The Notebook,e genul dulce ,plaja,mare,poveste de amor mare,Diane Lane maestra in roluri din astea,Gere nu mai spun...As vrea sa-l dau si pediatrei noastre care e topita dupa Gere si daca mai e si e dragoste ...cu atat mai mult...Ce bun ar fi fost filmul asta pe o vreme ca asta,diseara cand dormeau copiii...
Ellen,ma ajuti? Altcineva? Daca ma invata cineva cum sa trag filmele astea de pe net,ii raman datoare pe viata ...Sunt inrait pasionata...
sinzi_ana spune:
Oau...Mav, ce cozonaci frumosi!!!!! (si Sebi am vazut ca are bakkugon - sau cum se scrie...si David e fan... le tot colectioneaza!!!)
multam pentru info cu darul la nunti...
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
mav spune:
adina, nu promit, da' cred ca iti fac rost... am gasit La vita e bella... sa vedem ce reusesc sa descarc.... sa nu fie o varianta codata, ca nu ma prea descurc...
sinzi, da, a venit moda cu bakuganii (am mai pus poze, are doar 3 deocamdata) si... gormiti (care sunt niste aratari hidoase dupa mine, dar pe el il amuza)....
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
andata spune:
Adina, daca Mav iti aduce "La vita e bella", Tavi il descarca pe celalalt si ti-l aduc.