Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 10
mav spune:
adina, pai... daca tie iti plac filmele respective...tre' sa le vad si io... nu-s deloc draguta
bakuganii sunt niste... aratari... un fel de... robotei... sub forma de bilute magnetice... care se 'desfac' cand ating suprafete metalice sau magnetizate si se transforma in aratarile acelea pe care le vezi la sebi in manute... langa pozele cu cozonaci...
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
madaluta spune:
bai... nu stiu cum sa zic..da nu vrem nimic..bani nici atat..mi se pare "nu stiu cum",ciudat sa zic...nici listuta nu am cum sa fac pt k nici macar eu nu stiu ce sa-i iau fie-mi de ziua ei...
Mav : ai dreptate in ceea ce scrii, dar daca aveam asa nevoie stringenta de bani, nu mai organizam ziua brianei si cu banii care ii cheltuiam i-as fi luat ei hainute pt nunta... dar eu vreau sa petrecem,sa ne distram si sa lasam la o parte chestiile astea formale...
Uite totusi k sa nu ziceti k nu v-am zis ca vreau ceva va spun acum: acolo la camping se plateste 6 lei intrarea de pesrsoana( doar adultii)si 7 lei masina( desi e parcare si la poarta campingului- gratis). Eu ma gandeam sa platesc eu pt fiecare dar daca tot vorbiti de bani va las sa va platiti singure intrarea...e bine? Deci in afara de asta..nimic altceva...
Oricum sper sa se imbunatateasca vremea pana atunci si sa putem pune planul in aplicare. daca nu va asteptam acasa, dar e mult mai frumos acolo. M-am uitat la prognoza si anunta soare si cadura,sper sa aiba dreptate...
va pup
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
Dupa ce anuntasera prognoza,pe net,de vreo 10 zile,pentru 1 Mai tot soare si iar soare,va spuneam ca joi seara ma dezumflasem ca ploua.Drept care ne pregatisem psihic sa stam in casa sau,oricum,sub un acoperis.Vineri,vazand ca pana in ora 11-11:30 nici gand de ploaie,doar niste nori deloc fiorosi,ne-am hotarat pe loc,am impachetat,am luat trupa si ne-am "mutat"la Scoicaland,unde am petrecut de minune.Am inghitit soare prin toti porii si aerosoli prin fiecare alveola.Ii luasem Anabelei un borcanel zdravan,caci stiam ca se intarzie 1-2 ore comanda(si asa a si fost,1,5 ore,dar,fiind pregatiti,nu ne-a pasat),care se putea consuma si la temperatura ambientului,caci acolo mi s-a spus ca nu au cuptor cu microunde.M-ar mira,dar mi-a fost mila si de ospatari,bucatari si restul echipei,ca erau realmente haituiti,acolo era o industrie intreaga,cred ca erau 200 persoane pe putin.asa ca n-am insistat.apoi Anabela s-a mai jucat putin si am adormit-o leganata pe un balansoar de lemn,apoi,dupa ce a dormit acolo la soare vreo ora,am transferat-o in carut,unde a mai dormit aproape 1,5 ore.Timp in care Alex s-a jucat la greu in locul de joaca,pe plaja,pe balansoar,apoi a mancat cu noi si iar joaca,am ajuns pe la 19 acasa.Am stat la maneca scurta,desi batea putin vantul,dar nu periculos(nu va spun ca erau tipe din Bucuresti la rochii de vara torida).Realmente ne-am relaxat,caci zilele urmatoare au fost de casa si de mall,dar,nefiind boala in casa,chiar ne-am odihnit.
De maine o luam din nou "de coada"
Si a propos de program,crisis,doctorii in special,dar imi place sa cred ca si alti profesionisti,au un alt fel de "zi de lucru",care nu se termina cand au iesit pe poarta spitalului,cel putin eu asa l-am vazut pe tata si asa fac -vorba lui Lenin-"invatati,invatati,invatati!".Niciodata nu se termina pregatirea profesionala,lasand deoparte ca sunt mamica x 2 cu norma intreaga cu tot ce presupune o gospodarie cu doi copii mici, pot "pasa"copiii la bunici maxim 2-3 ore doar la vreo urgenta, plus alte"daraveri'(cabinet,studenti).Sunt convinsa ca ai insistat din dorinta de a ne revedea,ceea ce si mie mi-ar face deosebita placere,caci te admir sincer pentru ce-ai realizat,dar chiar daca am putea veni,ar fi pe la 19(dupa ce vine si sotul de la serviciu) si am pleca pe la 20,deci numai bine ca te-am incurca,caci e obositor si chiar nesanatos sa stai expus toata ziua la atatia straini cu copil mic,intr-un continuu du-te-vino.Asa ca pupici si fii pe pace,cine se iubeste,se intalneste!Chiar vineri m-am intalnit cu o prietena virtuala de pe alt topic,cel de odisee pe care activasem initial,de cand eram gravi cu Alex.Va dati seama,dupa 4 ani si mai bine de cand corespondam pe forum si ne simpatizam reciproc,ne intalnim si ne recunoastem la Scoica,ei fiind bucuresteni!
AndreB spune:
Salut dupa vacanta!
Adica la mine a fost numa 2 zile (1 si 2) ca de azi am intrat in paine..
Pe intai v-am povestit cum a fost, o zi minunata, pe 2 la fel, adica am fost in excursie prin vama si prin 2 mai sa respiram aer rock, ceva plimbarici... bineinteles plantat copil la bunici, ca altfel nu aveam nici o sansa. Ei, de astazi s-a intors foaia, de dimineata repetitii la teatru, apoi smotruiala si gatit vreo 4 ore ca nu mai era nimic in frigider si abia acum ce ne-am mai linistit.. adica eu ca barbata-miu inca mestereste niste clatite..
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
Mirela79 spune:
Mav, ce bine arata cozonaciiiii! Ne uitam toti trei si nu ne venea sa credem ce priceput este Costi. Maria a stiut numele baietilor. "Antoniu" si Sebi se pare ca sunt pe lista ei de preferati.
isidora spune:
Mamacita,Andre,ce fain v-ati distrat ...
Eu ma conversez pe chat cu baiatul Andatei...Nu va spun ce baiat inteligent si bine crescut are! Ce i-ai facut Ana de a iesit asa? Da-mi reteta! Ca sa nu mai spun de simtul umorului...mai,mai...
Mamacita,adica sa inteleg ca ati racit din nou? Cum o luati de coada?
Am reusit sa ma ciondanesc cu ai mei ...Abia astept schimbarea cu mama soacra Dom'le daca nu controleaza ei tot ,nu pot frate ...
Andata,asta-i motivul pt. care mai amanam ce ne-am propus ,nu vreau sa-mi stea cineva in suflet ,veau sa ma bucur de voi...
si sper sa ne vedem curand.
ege spune:
buna seara!
noi suntem realmente bine desi ma ingrijoreaza putin efe.uneori da f tare din manute,isi inchide pumnii si ii deschide,parca e un fel de tremurat ca in acelasi timp isi agita si piciorusele.nici nu stiu cum sa descriu.pare a fi un fel de tic.eu sper sa ma insel.avandu-l pe nepotelul meu cu probl.ne-am decis sa mergem la un medic neurolog sau NPI pt copii.asadar,cunoasteti vreun medic neurolog pt.copii,eventual sa aiba un cabinet privat?in rest toate bune.efe are 9.4 kg,72 cm si 46 PC,a zis dna dr ca e ca un copil de 1 an(sa ne laudam)aminceput diversificarea,mananca dar mai mult ii place tzitzica.
ege il iubeste ,uneori chiar ma ajuta ,ii da jucarii,ii canta...
am auzit de curand ca exista vaccine homeopate pt copii.a incercat cineva aceste vaccine?ce parere aveti?
intru destul de rar in ultimul timp iar at.cand intru doar citesc fara sa mai si postez
va pup si va doresc o sapt linistita,fara peripetii
mamacita spune:
Isidora,adica incepem treaba; slava Domnului,de la jumatatea lui martie nu mai stim ce-i aia boala,ne-au ajuns 3luni,de dinainte de Craciun incepand,de viroze.
Si a propos de cearta de care spuneai,de multe ori stau sa ma gandesc daca noi n-o sa ajungem sa facem tot ce nu suferim la ai nostri,ba chiar mai rau?De exemplu,in ce ma priveste,am esuat lamentabil in a-mi tine promisiunea facuta din copilarie,ca eu n-o sa ma ating de copilasii mei.La Anabela am reusit,ptr.ca este si mai cooperanta,dar la Alex mi-e o ciuda pe mine dar si pe incapatanarea lui ca de multe ori deznodamantul este o palma la fund sau un mot tras in sus,dupa toate explicatiile aruncate in eterExact cum l-a descris nasul lui:iubeste,dar nu respecta;are o problema in a respecta limitele si regulile,desi le intelege foarte bine.
Iar despre control,cred ca voi fi scorpie,la ce mediu este in zilele noastre;n-as vrea sa se piarda in stiu eu ce anturaj dubios,desi am incredere ca va fi cumpatat,dar maturizarea se incheie greu,la unii niciodata
mamacita spune:
Ege,nume stiu,dar despre competenta n-as baga mana in foc,asa ca mai bine ma abtin de la recomandari.Cand am vrut sa-i facem un control lui Alex,pe la 5 luni,am apelat la un var de-al sotului si ne-a aranjat la Bucuresti la o dna prof.