Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 11
isidora spune:
Ege,Isidora pe la 8 luni,facea cam asa:isi incorda corpul,si batea intr-un ritm rapid aerul cu mainile ,inrosindu-se toata de la efort si emotie..Am aflat abia dupa ce am chemat pediatra sa o vada,ca asa se bucura ea ,ca asa putea ea sa-si exprime emotiile pozitive. Mai are si acum momente cand face asa si ne amintim cu drag de ea cand era mica...Ioan face altfel:vine si te ciupeste -nu f, tare-de degete sau de piele ,strangand dintisorii...E un deliciu sa-l privesc...
Sper din suflet ca si Efe sa se incadreze tot in categoria asta...sa fie doar un mod de a-si manifesta bucuria.N-ai observat ,cand anume face asta?
Vaccinuri homeopate are dr. Soescu,cu siguranta si alti homeopati si sunt de la Cantacuzino ,din cate stiu eu ,cel putin cateva...Sau de la Boiron-cum ar fi oscilloccocinum de ex,ca e tot un vaccin.
Numai ca medicul de familie nu le poate accepta ,pt. ca nu sunt clasice...desi ele te apara exact de aceleasi boli ca si primele doar ca fara atatea efecte secundare.
Si mai sunt antidoturile homeopate la vaccinurile alopate,poate despre ele ai auzit vorbindu-se,care se adiministreaza si in cabinetul homeopatului si acasa numa dupa ce acestuia i se comunica exact ce vaccin alopat a facut copilul,mai exact firma producatoare...
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi, nu ma laud prea tare ca nu am de ce. Vad ca am pb cu sanii din nou, dupa 2 zile in care nu am avut nimic, de aseara iar s-au umflat si sunt tari si plini de galme si ma dor de mor, dupa cum vedeti si-au dat in petic, nu mai sunt asa destepti. Dostinexul nu a avut niciun efect...
Pupicu in schimb este criminal, nu se dezlipeste de mine deja e putin spus, e disperat dupa mine, sta inr-una agatat de mine si nu ma lasa nicicum, eu credeam ca mai lipt ca inainte nu se poate, ba uite ca se poate. Cand suntem afarae ok, fuge, se joaca, dar in casa e jale mare si e si fff nervos si suparacios de cand l-am intarcat, se supara din orice, sper din tot sufletul sa fie numai o faza.
Mamacita, poate ma poti ajuta cu un sfat, am nevoie de un control pt problemele mele de sanatoate: astm alergic, imi poti recomanda pe cineva care sa fie ok? Vreau o evaluare dupa 3 ani de la ultimul control fiindca nu vreau sa incep tratament aiurea.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Of,Mamacita,sa nu deschidem cutia Pandorei ...Fac exact ceea ce am spus ca n-o sa fac vazand la mama,nu pot sa vb. decat tare,pe un ton ridicat,asa ca mama,desi n-am nici un motiv,imi sare tandara din orice ,asa ca ea...etc...etc...Cred ca intra in adn cu totul nu stiu...Enorm conteaza mediul in care cresti...
Cat despre Isi,aceleasi probleme pe care le ai tu cu Alex,numai ca eu nu o mai bat;dar am ajuns la concluzia ca incepe sa ma depaseasca la niv. inteligentei ...Ma m.a.n.i.p.u.l.e.a.z.a cum vrea ea..tine cu orice pret sa aiba ultimul cuvant,frate nu se lasa si pace ...Si daca nu cedez nici eu pt. ca stiu ca am dreptate...sa vezi ce ne certam in parte ca 2 colege de scoala...
De multe ori nu stiu cum sa o mai iau...pe 1 mai ,m-am plimbat cu ei in masina vreo jumatate de ora,numa'sa ma calmez...
A,si colac peste pupaza,face si crize de tuse pe fond de sensibiloasa,ca a doua zi dupa o cearta din asta o apuca tusea...Sa vezi maine daca nu tuseste..desi azi ne-am iubit ...poate o tine...
Of,Angi,pentru toate...
mamacita spune:
Angi,am aflat si eu recent de dr.Tofoleanu(ea),pneumolog,face si spirometrie,la et.2 in spital,clinica prof.voinea,in dreapta cum urci scarile;am fost cu sotul la ea si mi s-a parut superok.bafta!
Cu sanii mai incearca ce spunea creem,in afara de Dostinex,stiu ca acele masuri dau rezultate.Incearca sa evacuezi manual,nu cu pompe electrica,doar putin surplus,cat sa nu ai noduli.
Adina,te pup,suntem in aceeasi barca umana,incepusem sa cred ca sunt singura intr-o lume de psihologiGlumesc,dar ideea de baza este ca am ajuns la concluzia ca nu am atata rabdare si inteligenta materna cat credeam eu sau altii
sinzi_ana spune:
Mamacita, Isi, sunteti niste dragute!!! Suntem oameni...este normal sa mai ne iesim din pepeni...si copiii nostrii inteleg asta, pentru ca stiu ca mai presus de orice, ii iubim si ne-am da si inima din piept pentru ei!!!!
Mav, David are vreo 9...dar ii pierde mereu prin casa...mai gasesc cate unu cine stie pe unde...
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
AngeliquedeS spune:
Mamacita, multumesc. Te mai rog ceva, despre dna dr. Nicolae Alexandra ce mi-ai putea spune? Eu m-am tratat cu dansa inainte sa incerc sa am bebe dar din 2005 nu am mai fost la ea fiindca tratamentul meu era incompatibil cu sarcina si l-am oprit in momentul in care am inceput demersurile pt bb. Nici nu stiu dc mai are cabinet in acelasi loc.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
nastasie spune:
buna si de la noi.noi am fost cu cortul de 1 mai pana pe 2.a fost super.insa abia am iesit din mocirla a doua zi.a fost un drum cu peripetii.pe razvan l-am lasat la mama si bine am facut ca am ajuns fleasca de uzi si de murdari acasa.ei au stat bine merci in curte la gratare, la groapa cu nisip.
ma gandesc cu CM.ma ingrijorez.si ma voi programa la un control.in seara cand am sangerat si am facut eco intravaginal mi-a spus ca nu am cheaguri ca totul e curat ca nu e nimic in uter(ma gandesc la ce ati zis voi ca sa nu se fi eliminat totul).si totusi nu-mi vine..
va doresc o zi cat mai frumoasa.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ege spune:
mamacita,si noi cu nepotelul tot la buc am fost si a fost ok.eu ma gandesc ca cu efe nu e ceva f grav,asa sper ,pt ca este un copilas super.zambeste,gangureste,sta in fundulet,se rostogoleste,face exact ce face un bb de 6 luni.am mai citit pe net de copilasi care fac chestiile pt ca asa isi manifesta ei bucuria,exact cum zici tu isi.off sper sa merg degeaba la dr.
madaluta si noi tot la camping mergem,doar ca noi mergem la al doilea,adica la cel pescaresc.socrul meu are rulota parcata acolo si toata vara facem plaja si gratare
la campingul 2 era 10 lei masina si 10 lei de pers.dar cum ziceai si tu ,multi isi parcheaza masina afara.
va pup,ne mai auzim,tr sa plec sa imi fac dintelecred ca din cauza sarcinii si a accidentului care l-am avut anul trecut acum am probl serioase cu el
simonasima spune:
Buna ziua!
Stiti ce mult mi-ati lipsit.
Nu am apucat sa citesc nimic de 2 saptamani. Am intrat direct la scris.
Noi am fost plecati la Sinaia de Paste. Ne-am hotarat in ultima clipa, dar a fost foarte bine. Stiam si mai declar inca o data ca Sara este o plimbareata.
Cum va zis Cristina am avut o problema - din pacate saptamana trecuta, bunica din partea tatalui meu a trecut la cei drepti. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Si ca tot am vazut ca Sara se adapteaza usor la schimbari si la plimbari, de joi pana duminica am facut o escapada in Bulgaria, unde a fost superrr...
Citesc din urma si revin cu raspunsuri si poate ceva poze.
multi pupici.
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT
Ontica Camelia spune:
salutare!
Sarbatoritilor, multa sanatate si impliniri.
Mav arata super cozonacii, sugereaza-i lui Costi sa deschida o patiserie, unde el sa fie "seful cozonacilor". baietii frumosi.
Fisun eu am dat fetelor vaccin antigripal homeopat, sub indrumarea dr. care le trateaza astfel . A fost ok, racelile au fost usoare, muci multi dar febra putina, "dreasa" tot homeopat.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator