Mamici si gravidute de Constanta (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

mav ce mai cozonaci uriasi. Cred ca e prima mea pofta de cand sunt gravidutza...am sa imi iau si eu de la Colonadelor, ca de facut la mine nu are cine

simonasima Condoleante pt pierderea suferita.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Adina, multumesc mult pentru laudele aduse lui Tavi. E in plina perioada de adolescenta, zbuciumata si nelinistita, dar in exterior e un dragut. Are un suflet mare si bun desi numai el stie ce a tras cu o mama mai "nebuna", asa ca mine. Am incercat insa sa ii dau mereu incredere in el, sa il las sa incerce desi i-am explicat si riscurile la care se expune. L-am sprijinit de cate ori a fost nevoie, atunci cand a avut dreptate, inclusiv in fata profesorilor. Si poate si lucrul acesta conteaza, sa stie ca atunci cand are nevoie mai multa de sprijin, e cineva alaturi sa lupte pentru el si drepturile lui. Am incercat sa evit greselile pe care le-au facut ai mei cu mine, desi nu mi-a reusit intotdeauna. Si eu l-am mai atins in copilarie si am ajuns cu el si la politie, la dorinta lui expresa, poate iti voi povesti candva in ce conditii.
Cat despre ce vorbisem, chiar nu trebuia sa te justifici. Ai atata gingasie si bunatate in tot ce faci si spui, incat eu ma simt onorata si fericita sa te simt atat de aproape sufletului meu.
Mamacita, meseria de mama e grea si poate nu intotdeauna reusim sa ramanem calme. Nu inseamna insa ca ne iubim copiii mai putin sau ca nu suntem gata sa facem orice pentru ei, iar ei simt asta. Asa ca nu iti mai face atatea probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna fetelor

Am revenit si eu dupa o gura de aer proaspat, adica 3 zile in delta...exceptand scurtele partide de ploaie si frigul de sambata, restul a fost ok, ne-am relaxat, am si obosit, dar o oboseala placuta, ideea e ca acum revenirea la cotidian este cu atat mai grea

Angi, mi=au dat lacrimile cand ai povestit de Pupicu ...bine, sunt si eu mai sensibila zilele astea, dar oricum, parca imi inchipuiam fatzuca lui trista si m-am trezit cu un nod in gat
eu n-am ajuns la dna Ciufu, ci la dna Dascalu (acolo am avut "pile", sa ma bage la urgentza..), sper totusi ca e ok, ca i-am auzit inimioara, am vazut-o pe ecran miscand, plus ca in weekend am tot simtit-o, n-am avut sangerari...

Andicu
, ma bucur ca ati iesit bine din operatie, acum va trebuie mult optimism si multa dragoste, cu care sa-l inconjurati pe tatal tau

Fisun, ma rog ca Efe sa fie bine si sa fie doar alarma falsa...

Fetelor, va invidiez.....cum adica sa faca sotii vostri cozonaci, prajituri, mancare in general???!! eu nu stiu ce-i aia....al meu nu face decat clatite, si alea dupa rugaminti fierbinti.....asa a fost crescut, si eu n-am avut puterea sa-l schimb.....chiar si cat mi-a fost mie greatza, am fost sa mancam la soacra-mea decat sa faca el....il ia pe "nu stiu" in brate, si a terminat....asta e, macar face altele, hai sa nu-l denigrez de tot acum ca saracu munceste prin curte zi lumina in weekendurile cu vreme frumoasa....ca avem multe de "aranjat" prin curte, garduri, trotuare, tras canalizare, etc...

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Am scris un mesaj si l-am sters.Incerc sa reiau.

Adina, multumesc, fac bine.Am fost la Dorna pentru o gura de aer curat (si pentru niste muci caci nu mai avusesera de mult copiii)

Angi, eu am baut bors si mi-am pus comprese cu tarate.Nu mai stiam ce sa fac de durere.Si mi-am adus aminte: 2 pastile de dostinex costa 70 ron, iar 8 costa 120.Cred ca-i bine de stiut pentru toata lumea.Iar medicul ginecolog le poate da cu reducere de 50%.

Lulu !

Isidora ! Sa fi fericita si sanatoasa si sa o bucuri pe mama!

Mav, superbi cozonacii, dar baietii de langa si mai si!

Selen, bine ca ai scapat de sperietura si bebelina e bine.

Simonasima, condoleante!

Revin dupa ce mai citesc.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Hristos A Inviat!

Mey,ce zi plina am avuuut! Si s-a terminat la fel ...tare frumos a fost...

Am fost la pitici in seara asta cu copiii si ce credeti?;era jumatate de forum acolo:Doc cu Serbanel si sotul din dotare luat pe sus in costum, direct in parc,Mav cu THE CHEF! si baietii,Tina,marea disparuta din lipsa de timp impreuna cu baietii si tati,Madaluta cu superbii, insotita de soacra,Filip de Andicu cu tati ,ca mama facea mancare...cu Dandusa vorbeam la telefon,deci era si ea prezenta cumva ...ce mai,daca tuna si nu ne aduna asa ,ca nu ne-am vorbit inainte .

Abibrinza,ce haioasa esti;pt. niste muci ai? De care ?
Daca-s limpezi si curg ca la robinet si are si ochisorii aposi -euphrasia-9 ch,cate 3 gr.de 3-4 ori pe zi,daca-s mai galbui-ferrum phosphoricum-9 ch,la fel admnistrate ,daca se duc spre verde ferrum +sulfur iodatum -9ch. Cu Sulfur l-am scos pe Ioan cu puroi in gat .Sanatate multa! Si esti o draguta ca ti-ai amintit de Isidora Anul asta am vazut ca e trecuta pe 1 mai ,eu o stiam pe 10 mai dar nu apare in fiecare an,in orice calendar...Maine e ziua finului meu ,e Sfantul Efrem dar nici el nu apare,doar la greci.

Dandus,erai hot,hot in seara asta,iar Crinuta un inger cu ochi de caprioara si zulufi blonzi.Ma topesc dupa Crinuta ta
Pe mine tati m-a intrebat inainte sa plece, cand ii mai fac o fata? Daca ar iesi ca si Crinuta,maine ...nici nu-l mai astept sa vina

Sanzi,

Andata,ce mama buna are Tavi! Dar si fecioarele astea,baieti buni,zici? Cum spuneam, la al meu sot si defectele sunt calitati. Glumesc ,evident ca are si defecte ,defecte...
De fapt, cred ca inteligenta unei mame ar trebui sa fie suplinita de intelepciune ,altfel te fac copiii din vorbe...Si eu cred ca ai fost si inteleapta ,iar la al treilea ai sa fii per-fec-ta!

Simona,condoleante! Asteptam pozele !

Nastasie,Doamne ajuta sa fie bine!

Selen,daca vedeai in seara asta scena la care am asistat eu spuneai ca e dintr-un film. Eu il dadeam pe Ioan in chilotei,Adi al Monicai pe Serban,Costi al Mav pe margine cu Antonio.Costi cu Adi aveau urmatoarea conversatie:da'unt ai pus in cozonac? de care faina ai luat? cate oua? ai pus si albus? Trebuia sa pui un sfert din el ,pufoseste aluatul..Costi nemultumit ca au crescut cam mult:data viitoare o sa folosesc alta tava.Adi: in Moldova din astea mari se folosesc ,cat mai mari....Mai,aveti cuvantul meu,ca muream de ras,nu-mi venea sa cred ca e real momentul.Dar era si era autentic,si erau barbatii fericitelor noastre surori de forum. Norocoaselor!
Nici al meu nu intra in bucatarie ,decat rar ,ca n-are loc de mine ,I'm a freak control si tb. sa stiu eu tot,dar in rest face orice si numai de la f. bine in sus,ca e pedant si ingrijit cat se poate.

Na,ca mi-au murit laudatorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Maaaai, nu ma mai iubiti Daca ati fost la pitici de ce nu ati dat un semn de viata si incoace??? SI asa numai pe afara am stat si copilul meu nu a vrut deloc sa doarma, sanii mei dau pe-afara de lapte si baiatul meu a nimerit adineaori in somn in pozitia noastra obisnuita de alaptat si s-a trezit jeluindu-se, l-am adormit repede la loc dar eu pas...

Arabela, sa inteleg ca ai scapat cu sanii... ma bucur nespus, chiar ma intrebam.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Noi suntem racite . Amandoua . Sper sa ne treaca repede, mie imi trece dar sa vedem asta mica ce zice. Am sunat la doctora, dar e foarte ocupata. Deocamdata e haraita si i se lipesc ochisorii. Ceva sugestii?

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Of,Cris,suna la dr. Voinescu:0745 886 471 sa va primeasca la spital sa o vada,sau la dr. Dumbrava-,sau la Fasie-0770637005,0721813203 ca e mai usor de gasit-tot la spital.Cu ea atat de mica orice sugestie e riscanta;daca haraie mai ales...Du-te fuguta nu sta asa. si sa va faceti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

bubite de Crinuta,aratari si SF...

acum 5 zile s-a trezit dimineata cu doua bubite pe manute.ambele erau rosii,fff tari si cu cap mic.nedureroase.cu cateva zile inainte incepuse sa se scarpine pe tot corpul.in cap,pe picioare,degete etc.se scarpinaaaaa intr-un halll greu de descris.zilele trecute s-a scarpinat pana la sange.ieri am fost la dr homeopat sa ne dea ceva fara cotizoane etc.studiat si presupus ca ar fi de la insecte.de unde,ce,cum,cand?mi-am adus brusc aminte ca acum vreo saptamana am gasit un paianjen la mine in sifonier...pana sa ma dezmeticesc sa-l omor,a fugit.era adus de pe sarma de afara cu patura care a stat la uscat.vreau sa cred ca l-a omorat Claudiu prin presare la calds-a asezat cu tot corpul lui pe teancul d e paturi.el zice ca i-a avut de hac...
acum doua seri,in timp ce stateam la joaca in sufragerie...vad o urechelnita tarandu-se pe langa pat...patul nostru in care obisnuim sa dormim toti trei(eu si copii)o omor,ii rup cateva seturi de picioare,ii fac poza...,o ascund dupa masa si o las sa o vada si tati.neinspirata decizie.a doua zi,mai ia-o de unde nu-i...inviase fratilorrrrrrmi se face rauuuu cand ma gandeasc ca-i vie in casa noastraaaaam luat un spray care sper sa-i vina de hac...
tragand linie,mai mult ca singur cele doua bubite pe care le avea Crinuta pe manute,sant de la una din cele doua aratari.ma ia plansul cand ma gandesc ca nashpariliile alea i-au atins pilicica ei delicata
de ieri,avem tratament pt mancarime,pt bubite (daca mai apar),pt viermisori.dr zicea ca pe 9 este luna plina...prin urmare in perioada pre/post luna plina,viermisorii sant mai agitati/zbuciumati...si mai mult ca sigur mancarimile de pe piele le are de la ei.sper sa fie asa si sa scape de stresul asta,ca-i destul de agitata in ultima vreme.si cum d-zeuluiiii a aparut urechelnita lu' peste in sufrageria noastra?mooorrrrrrrrrr numai cand ma gandesc.Crinuta uraste insectele de tot felul...,muste,albinute,gandacei...nu-i suporta si face adevarate crize de isterie cand le vede...daca a intrat vreuna in masina si noi santem in mers,trrebuie sa oprim masina si sa scoatem musca,pt ca se zbate sa iasa din centuri si se aprinde f tare la fata.nu era asa.nu stiu de unde teama asta.banuiesc ca,candva a muscat-o una si ea a simtit sau a vazut...dar era prea mica sa spuna...sau nu stiu...nu inteleg.
aaaaaaaaa,episodul SF cu urechelnita nu se termina...am uitat sa spun ca dupa ziua in care am gasit cele doua bubite de pe manute si dupa zeci de scenarii,de unde or fi,alergie de la mancare/praf/vreo boala a copilarieri etc...visez ca mi-a intrat o urechelnita in ureche!!!si ma trezesc speriata de moarte...zic 'doamne ajutta ca a fost un vis'! si seara gasesc artarea in sufragerie!!!cum d-zeului mi-a aparut in vis,ce urma sa vad?mi s-a intarit convingerea ca EA a fost vinovata de ciupit pilicica delicata a fetitei mele si cineva a facut posibil ca eu sa aflu prin vis,vinovatul
din copilarie,aveam o problema cu paianjenii...dar cu restul nu prea.acum,prin prisma Crinutei le urasc pe toateeee

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cris,
sanatate multa Teodorei.cel mai bine ar fi s-o vada un dr.
Mav,
stii ce am facut eu aseara pana la 1,da?!cozonaciiii.n-au iesit mumosi ca ai lui Costi...,da' mai exersez eu
Isidora,
ai sanse sa faci o Crinuta mica.Claudiu te place multtoate ca toate ,da' cand va hotarati...sa luati si copii cu voi,ca eu vreau sa ma realxez nene

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput