Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 8
creem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina78 Poze de la munte: http://good-times.webshots.com/album/571635879JboJBj Seara buna. Se vede ca nu am somn, nu? Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008 |
Da...nici eu!
Esti singurica acasa?
Edit: ce i-a priit lui Gabitzu la munte...dupa cum doarme pe umarul tau!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
sinzi_ana spune:
Mamacita, Mav, Angelique pt incurajari...incercam sa ne ambitionam mai tare dupa experienta asta!!!
Am si eu o intrebare...vrem sa venim in vara in C-ta si suntem invitati la o nunta...cam cat se mai da la nunti???
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
ina78 spune:
Creem ai dreptate... sint incintata tare... a mincat bine, a dormit bine... a fost tare incintat. Trebuie repetata experienta curind, acum ca e vremea ok si stiu ca e ok cu el.
Sinzi intre 150-200 euro depinde de nunta... unde e, grad rudenie sau nu, cu sau fara fitze. La nunti mai modeste am mai auzit si de 4-500 ron.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
Edit: Am sarit o intrebare... da, sint singurica. E casa asa linistita s goala... si eu n-am somnnnn...
creem spune:
Noi am fost in august, anul trecut la o nunta superba, n-am mai fost nicodata la o astfel de nunta...dar nu dau detalii ca sunt multe de spus....am dat 300 euro, si ne e doar prieten bun socrul mare.
Ina...trage un somn bun, ca poate nu mai ai asa ocazie
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
sinzi_ana spune:
Multumesc fetelor!! Sunt niste amici...nu stiu daca e nunta cu fitze sau nu...nici nu stiu la ce rest o fac!!!
Cam cat inseamna 200 de euro in dolari???
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
mav spune:
neatza!
sinzi, uite aici www.cursulbnr.ro/" target="_blank">cursul BNR.
cred ca un dar de 200$ ar fi ok... dar intr-adevar, depinde de ce zicea ina.
lateredit( pt intarziere):
LULU, LA MULTI ANI CU SANATATE, DRAGOSTE, BUCURII SI NUMAI VOIE BUNA!!!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
AngeliquedeS spune:
As vrea companie la plimbare, pofteste cineva?
Sanzi, si eu zic ca 200 de dolari e ok daca vezi ca e nunta fitzoasa mai pui 50 si atat
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Mav, tu vroiai lantisor de atarnat suzeta? Ca nu mai tin minteexact. Daca da, am eu unul nou pe care l-am luat cand eram gravi pt Pupicu dar nu l.am fol pt ca el nu a vrut suzeta asa ca ti-l pot da. Daca nu ai vrut tu lantisorul, tot e valabila oferta pt cine l-a vrut
Dar pe unde mi-ati umblat azi pe ploaia asta????
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
salut!
aparem si noi acum , k ciupercile dupa ploaie....
Ieri am fost la un gratar in campingul unde as vrea sa aniversez ziua brianei si ne-am simtit foarte bine desi a fost extrem de aglomerat. Vineri cred k vom fi doar noi acolo k cine sa mai faca altcineva gratare vinerea,nu?
Azi- meditatii, cumparaturi, mancare, musafiri, iar cumparaturi si gata, s-a dus ziua...
Nici pe blog nu am mai avut timp sa scriu desi ai mei au facut ceva pozne si au scos cateva perle..sper sa nu le uit pana mai tarziu si sa le notez.
Am vazut k ma puneti si pe mine sa fac lista...nici vorba de asa ceva... chiar nu vrem nimic...prezenta voastra ne este suficienta...
serios vorbesc... De bani nici nu se pune problema, da?
Lulu" la multi ani cu intarziere si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca.
Angi: felicitari pentru marea intarcare si ma bucur mult k te gandesti si le BB 2...
Ai retinut bine, mav voia lantul de suzeta...
Mav: N-am mai reusit sa fac tortul azi pt k ne-am trezit cu musafiri...Poate maine...
AndicuDaca voi puteti dupa 15 ne auzim la un telefon inainte sa vedem daca mai suntem pe acolo. In principiu ma gandeam k adunarea sa fie undeva dupa 10-11 si sa stam cat vrem sau cat rezista copiii... daca puneam mai dupa-amiaza riscam sa intru in programul lor de somn si sa nu mai vina nimeni....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mocutza spune:
Salut salut salut
Venim si noi din urma........ocupate rau am fost.....am reorganizat toata casa, cabluri, prize, drumuri intemrinabile in oras ..etc.
De maine ramanem singure singurele, pleaca bunicii....sa speram ca ne vom descurca....
De luni incep campania de cautare a bonei...am printat afise pe care le voi imprastia in cartierele cunoscutilor, sa vedem ce iese.
Andreea a inceput sa isi revina, are pofta de mancare dar cu scaunele inca nu s-a reglat f bine......asteptam rezultatul analizelor sa vedem...
Observ ca toata lumea a petrecut........in curand o sa ne vina si noua randul.....abia asteptam...