Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirela79 spune:
Andicu, este tare bine ca tatal tau este optimist. Psihicul bun ne ajuta sa trecem peste multe in viata.
Noi am avut azi o zi superba, cu gratar, aer curat si vreme buna. Nu stiu de ce au anuntat la meteo ploaie toata ziua, ca noi am avut parte numai de soare si vreme buna.
Mihaela, am reusit sa o inscriem pe Maria la gradinita 27 si chiar a mers foarte bine totul. Nu a trebuit sa dam spaga sau mai stiu eu ce cadouri. Eu aveam niste chestii pregatite, dar am trimis-o pe mama mea sa o inscrie si ea nu le-a luat cu ea. Cand a vazut ca acolo toata lumea este amabila si nu face mofturi, nici ca le-a mai dus ceva. Am fost chiar multumita. Directoarea de acolo chiar a stat de vorba cu Maria si dupa aceea a spus ca ar trebui sa intre direct la grupa mijlocie la cate cunostinte are, insa eu nu vreau sa sara peste etape.
vreau sa va intreb si eu ceva pentru ca ati tot discutat despre Ikea. As vrea sa cumpar mobila pentru camera Mariei si ma gandisem sa iau o canapea de la Ikea. Dupa ce ati scris voi ca unii au mai luat teapa cu mobila de acolo m-am cam desumflat si nu stiu ce sa fac. Despre canapelele de acolo ce ati auzit?
Mirela79 spune:
Crisis81, vreau sa iti urez si eu tot binele din lume si sa te felicit pentru ca ai reusit sa devii mamica. Crede-ma ca stiu cat de greu este sa-ti doresti sa devii mama si acel moment sa vina atat de greu. Cred ca minunea Teodora te va face sa uiti tot greul si viata voastra va fi cu totul alta de acum incolo.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirela79 Andicu, este tare bine ca tatal tau este optimist. Psihicul bun ne ajuta sa trecem peste multe in viata. Noi am avut azi o zi superba, cu gratar, aer curat si vreme buna. Nu stiu de ce au anuntat la meteo ploaie toata ziua, ca noi am avut parte numai de soare si vreme buna. Mihaela, am reusit sa o inscriem pe Maria la gradinita 27 si chiar a mers foarte bine totul. Nu a trebuit sa dam spaga sau mai stiu eu ce cadouri. Eu aveam niste chestii pregatite, dar am trimis-o pe mama mea sa o inscrie si ea nu le-a luat cu ea. Cand a vazut ca acolo toata lumea este amabila si nu face mofturi, nici ca le-a mai dus ceva. Am fost chiar multumita. Directoarea de acolo chiar a stat de vorba cu Maria si dupa aceea a spus ca ar trebui sa intre direct la grupa mijlocie la cate cunostinte are, insa eu nu vreau sa sara peste etape. vreau sa va intreb si eu ceva pentru ca ati tot discutat despre Ikea. As vrea sa cumpar mobila pentru camera Mariei si ma gandisem sa iau o canapea de la Ikea. Dupa ce ati scris voi ca unii au mai luat teapa cu mobila de acolo m-am cam desumflat si nu stiu ce sa fac. Despre canapelele de acolo ce ati auzit? www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu |
mirela,ma bucur ca ai rezolvat si ca n-a fost nevoie de interventie...si daca doamnele sunt ok,exact cum spunea si soacra-mea este un atu in plus!
daca vrei,eu am un catalog de anul acesta de la ikea...sa iti poti face o idee..
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Mirela79 spune:
Mihaela, iti multumesc din suflet, dar am studiat deja oferta lor pe internet. Problema mea este daca ce vad in catalog seamana si cu realitatea sau mai bine spus daca produsele respective sunt de calitate. Pana la urma toate se numesc canapele, dar conteaza mult si calitatea lor. Nu vreau sa cumpar ceva ce peste un an sau doi trebuie sa schimb. Cunosc pe cineva care are o vorba: "Sunt prea sarac ca sa cumpar lucruri de proasta calitate". Poate la inceput nu intelegeam ce vrea sa spuna, insa in timp m-am lamurit.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirela79 Mihaela, iti multumesc din suflet, dar am studiat deja oferta lor pe internet. Problema mea este daca ce vad in catalog seamana si cu realitatea sau mai bine spus daca produsele respective sunt de calitate. Pana la urma toate se numesc canapele, dar conteaza mult si calitatea lor. Nu vreau sa cumpar ceva ce peste un an sau doi trebuie sa schimb. Cunosc pe cineva care are o vorba: "Sunt prea sarac ca sa cumpar lucruri de proasta calitate". Poate la inceput nu intelegeam ce vrea sa spuna, insa in timp m-am lamurit. www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu |
avea perfecta dreptate acel cineva...atunci,parerea mea este a trebuei sa mergi la fata locului,una este realitatea,alta este poza,si nu in ultimul rand sa pui in balanta,ceea ce au spus aici fetele despre produsele de la ikea!bafta!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ina78 spune:
Buna seara si de la noi.
Mai mult lipsa decit activi dar... speram sa nu ne dati uitarii. De 2 zile sintem mai mult plecati (la bunici), caci tatitzul nostru a lucrat la foc continuu.
In seara asta am venit eu acasa, singura si ... mi se pare casa atit de goala... fara baieti... nu credeam. Speram sa ma rasfat si sa ma lafai ... dar se pare ca pina nu incerci ceva...
Frumoasa vreme astazi, ne-am bucurat si noi de ea. Miine ne intoarcem impreuna la bunici si speram sa continuam cu gratarul. Gabi e fericit ca sta mai mult afara.
Am reusit acum sa descarc citeva poze de la munte.
Doc, Mav ne auzim cum ne reintregim familia si revenim in formatie completa acasa. Stiu ca voi asteptati un tel. de la mine...
Mada, Cris mi-ar placea mult sa participam si noi la petreceri, speram numai sa fim in localitate si sa putem ajunge. Pina atunci... vrem si noi listutza... sufar de o boala grea, in ultima vreme... lipsa de imaginatie
Angi felicitam si noi mamica curajoasa si pe Pupi cel istet. Speram sa ne revedem la un pahar de aer in curind, ca doar a inceput sezonul plimbarilor.
Pup toate fetele... memoria mea sta rau taaaaarrrre si nu nominalizez, speram sa va revedem curind si sa iesim mai des in preuna la aer.
Tiza mea, alina (lulu) iti doresc La multi ani!!!, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.
Va pupam si va dorim un we placut, cu iesiri multe si vreme frumoasa.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
AndreB spune:
bag si eu mesajul de noapte buna:
tare frumoasa ziua muncitoreasca. In primul rand n-am facut nika. adica una bucata meditatie, dar la cat de aerat a fost restul, sincer nu se mai pune. Plimbarica, plimbarea...
Dimineata am pus in priza bona si m-am furisat cu sotul din dotare pe o faleza la malul marii, ca pe vremuri.. lugu lugu alea lea... parca trecusem printr-o falie de timp intr-o alta existenta, paralela cu asta ca nu m-am putut abtine sa nu folosesc telefonul de vreo 2 ori ca sa intreb ce face Mateiu. Dupa un frappe si o inghetata ne-am intors la pranz acasa de unde, am plecat din nou cu copilul pe la 16 in Mamaia la Perla. Nisip mult si fin, plaja libera, curat, briza usoara, cu o rogojinade plaja si jucarele am petrecut toata dupa-amiaza in trei intr-un dolce far niente...
Am ajuns acasa pe la 8 seara, franti de inhalat atata aer si aerosol curat.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
creem spune:
Buna...si eu tot la miez de noapte! Ca si AndreB
LA MULTI ANI! LULU!!! Mai ce ne-au pacalit astia cu vremea lor...a fost asa de frumos de ziua ta! Iti doresc mult noroc si fericire!
Noi ne-am plimbat azi mai toata ziua, si prin parcuri si pe faleza, am fost si rasfatati la restaurant de sora-mea....o zi superba!
Crisis...daca ne-ai dar voie, venim in trei, cu sotul la volan....si mai avem si loc in plus de mamica cu bebe...pentru cine doreste!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Ina....n-am reusit sa localizez pozele de la munte pune tu link
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
ina78 spune:
Poze de la munte:
http://good-times.webshots.com/album/571635879JboJBj
Seara buna.
Se vede ca nu am somn, nu?
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008