Mamici si gravidute de Constanta (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Briana Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai o viata frumoasa!

Crisis Sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de familie!

Multumim pentru urari.La noi a fost clar anul ratarilor de aniversari.Victor a facut urticarie de ziua lui si Mihai mi-a tras o raceala plus febra si miorlaituri cat cuprinde.De ziua lui a vizitat doctorul care a zis ca febra vine de la cei 4 dinti care or sa iasa.Dintii i-am calmat cu Osanit, acusi sa vedem cand or aparea, muci asteptam sa treaca si ei (Adina am notat remediile tale, l-am doftoricit cu ce aveam prin casa, sper sa ajungem sambata la Constanta daca tati nu va trebui sa munceasca si sa le cumpar sa le avem in casa).

Adina, spor la mancat 'tricoul'!Gustos tare!

Voi va pierdeti memoria?Ca la mine se sterge tot cum apuc sa gandesc ceva.Aveam o groaza de scris si acusi nu mai imi vine nimic in minte.Tre' sa citesc din urma iara.

Mamacita, ai primit PM? Avem rude in comun?

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Si vin si eu la calculator convinsa ca sunt prima pe ziua de azi, ca sa-i urez Brianei LA MULTI ANI! si uite ce surprize gasesc. VA MULTUMESC MULT TUTUROR!!!!

LA MULTI ANI BRIANA!!! Sa cresti mare si sa fi mereu fericita!!!
O zi splendida iti doresc precum ochisorii tai minunati!!!

Nu va mai faceti probleme de vreme pentru ca va fi o zi insorita, calduroasa si frumoasa.

Isidora asa ospat.... mai rar . Eu am patit-o cu un creion de ochi. Eu care nu ma machez am vrut sa am si eu un creion de ochi alta culoare decat negru si am ales unu' la intamplare care nu promitea nimic deosebit. La casa: 70 ron... un creion.... care se si intinde si se sterge imediat. Se mai intampla .

Nu-i mai schimb laptele desi iese cam greu afara. Bagam cate juma' de supozitor si este ok. Imi place si mie cum evolueaza cu el, s-a bucalat. Bem si ceai de musetel dar mai putin. Am o prietena care este agent zonal la Topfer si mi-a dat un card cu care sa cumpar cu 25% mai ieftin laptele de la farmaciile Donna. Daca va intereseaza sa-mi spuneti sa va dea si voua Mokika, Isidora si cine mai e cu Topfer.

Distractie placuta maine!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

La multi ani, Briana! O viata senina ca primavara in care te-ai nascut! Ai intrat in viata parintilor tai ca o furtuna, cand se asteptau mai putin, sa fii la fel de hotarata intotdeauna!

La multi ani, Cris! Azi cele mai dulci urari le vei primi de la fetita ta!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Crisis, legat de constipatie, la copiii mici e bine sa-i lasi pe ei sa-si regleze scaunul.Amandoi baietii mei au iesit la 2-3 zile.Ai rabdare si se va regla singura.Totusi am de facut o adaugare, erau amandoi alaptati la san, nu stiu daca la fel se procedeaza cu biberonul.

Mav, si eu citesc pe furis cand e tati acasa.I se pare ca forumul ii face concurenta.

De ieri m-am procopsit si cu o raceala.De 2 ani nu mai experimentasem asa ceva iar anul asta e a doua.Sper sa fiu in forma duminica la motz!

Fetelor distractie placuta azi!E clar ca m-am tampit, iarasi am uitat ce vroiam sa scriu, noapte buna,

www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Adina, te rog mult sa mi spui ce sa-i dau lui Victor pentru o tuse seaca, pe care o are mai mult la culcare si in somn.Azi-noapte m-a innnebunit.A tusit vreo 2 ore.Mi-e o mila de el, de dimineata era asa de obosit...Am incercat cred ca toate siropurile.Trebuie sa o abordez altfel.Cred ca vara asta merg si la un alergolog ca nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

La multi ani, Briana! Fiecare zi sa fie o bucurie, sa ai noroc, sa ai speranta, sa-ti bucuri parintii si fratiorul cu zambetul tau gingas de printesa.

La multi ani, Crissis!

PS - Ramane valabila oferta cu masina pentru azi, eu intentionez sa ajung pe la 11.30. Astept semnale.

simona si printesa Sara - (02.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Abibrinza,eu am fost cu Isi si la alergolog si nu mi-a placut diagnosticul:forma de astm f. grava ! Hmm,da,si mai ce?
Dr.Soescu m-a linistit ;e foarte sensibila atat ,si noi devenim pe zi ce trece,e imposibil de altfel la cum traim si ce mancam,si ce aer respiram + ca la ea se accentueaza pe fond emotional unele tare.
Sunt multe remedii pt. tuse seaca;dar pt. tusea de noapte care survine dupa 12 in general si il trezeste din somn e f. buna drosera-9 ch-de cate ori e nevoie,ar.tb. sa dispara cel putin de la a doua doza-3 granule.Poti sa-i dai si din jumatate in umatate de ora,ideal din ora in ora.Daca nu trece ,s-ar putea sa nu mearga remediul asta la el.La Isi merge de ex.Lui Ioan ii e mai bine cu Ipeca pt. aceasi afectiune.
Pt. tuse seaca ziua,la noi functioneaza acum f. bine-ca probabil celelalte au facut oarece rezistenta-formula 16- a lui Ghe .Jurj.Poti sa-i dai si noaptea daca nu merge cu drosera.
Asa, sunt multe remedii,cu coccus cacti +ipeca ,date la interval de 20 de minute + carpen -picaturi gemoterapice am scos-o pe Isi dintr-o criza de tuse spastica la interval de 2-3 minute, de scria pe ea urgenta-branula -dexa. Era ora 3 p.m si pe la 21 deja tusea rar si incepuse sa expectoreze.Primele doze le-am dat la 20 de min. dupa care le-am rarit,ca se rarisera si crizele. Toate cu sfatul homeopatului.
Deci tuse seaca:coccus cacti,ipeca-asta merge si pe umeda,formula 16,rumex crispus -care se accentueaza in contact cu aerul rece,drosera -noaptea.
Tuse expectoranta:ipeca,formula 14,spongia tosta.Dar daca ai formulele si drosera eu zic ca-i suficient.
Mentiune:daca tusea seaca se transforma in productiva ii dai ce remedii se potrivesc acesteia din urma.
si sanatate! Daca imi mai amintesc ceva iti scriu. Si tati al nostru detesta petrecutul timpului pe forum Ah,poti sa ma suni:0722 464 859,daca atunci cand ajungi la farmacie vrei sa mai cumperi si altele si pot sa-ti fiu de folos.Uite, e bine de ex. sa ai in casa si formula 24 pt. varsaturi,scaune moi ,insotite sau nu de febra,indigestii, si nux vomica 30 ch pt. aceeasi afectiune.
Pt. mucisori,rinite mai merge si coryzalia si antimonium tartaricum pt. secretii in spatele nasului care provoaca sau nu tusea.Pt.dureri in gat -homeogene,homeovox-laringite ,raguseala,spongia tosta -dureri + tuse + mucisori.
Pt. toate care au ch,concentratia medie e de 7-9 ch in afectiunile acute ,cele care se cronicizeaza sau sunt mai violente-cum e o indigestie de ex., necesita 15 -30 ch.
Ai uitat sa-mi spui cum stati cu mutatul.

Da, Crisis,pai inseamna ca tricoul meu chiar ar fi fost o investitie daca tu ai dat 70 de lei pe un creion....

Am si eu cardul dar am uitat sa-ti spun ...Mersic oricum ca te-ai gandit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

La multi ani Brienutza!

La multi ani Crisis!

Adina, m-a distrat tare postarea cu tricoul, de altfel si eu de aceeasi boala sufar, shopping ca terapie... E ca ciocolata, cand ii dai de gust este imposibil sa te abtii. Si nu tine neaparat de numarul banilor din buzunar, vorba ta cu farmacia, eu ma incant si la un corn de la brutaria din colt, chit ca nu-l mananc imediat, numai pentru ca am posibilitatea sa il cumpar si sa primesc sacosica...
Legat de achizitii, sunt de la o extrema la alta, vanez chilipirul cel mai ieftin dar cu look de mari pretentii (vezi rochia de la concert pe care am dat 30 de dolari si arata destul de bine) dar si sandalele pe care tocmai le-ai admirat, cumparate de la Irina Schroetter cu modica suma de 7 milioane... Dar am zis ca le pot purta, in principiu la orice rochie deseara, daca ma accesorizez cu zirconiu... Asa ca.. no comment....

Legat de astazi, tot Adina, o sa incerc sa-l culc pe matei mai devreme, de pe la 12 la 13 ca sa fim in timp de plecare, dar sa vadcum imi iese, ca uneori poate sa doarma si pana la 13.30... Vb la un telefon atunci in preajma.

Crisis, si noi cu lapte Topfer, introdus odata cu diversificarea caci pana atunci a fost pe san (pe la vreo 5 luni jumate) si nici o problema, scaun compact, legat, nu smochine, copil dezvoltat f. frumos, pufosel ca bebel, suplu ca si copilas..

edit: Am intrat sa corectez, sandalele sunt luate acum 3-4 ani din Bucuresti, cand vindeau in acelasi butique pe Calea Victoriei, Irina cu Mihai Albu. Deci, sunt creatie Mihai Albu...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

La multi ani Briana!
La multi ani Crisis!
Si cu maaare intarziere
La multi ani Lulu!
La multi ani Mihaita!

De cand nu am mai intrat ati avut mare spor la scris.Acum nu ma gandesc decat la cozonacii lui Mav si la pralinele Isidorei .
Felicitari Angeliquedes ptr reusita intarcatului!

Dandusa vietatile de care povestesti e posibil sa le fi adus in casa cu ceva verdeturi de la piata?Eu am bagat niste animalute de astea cu salata din gradina.

Vazut si foto cu locul de joaca al lui Filip.Frumos tare ,avem si noi asa ceva in plan candva...cand vom termina casa.

Mav trei intepaturi sunt la vaccinul de 6 luni???Eu stiam de 2 si stateam cu inima stransa dar la 3 ...offf

Cine ma lumineaza si pe mine?Sint intr-o mare ceata cu diversificarea nu se potriveste ce am citit eu cu ce mi-a spus dr.Deci dupa dr ar trebui sa incep la 5luni jumate cu suc de fructe,la 6 luni cu supa in care sa ajung sa bag carnita la 6 luni jumate(intre mesele de lapte)
Banana sa o bag dupa 8 luni ptr ca se digera greu ,capsunile dupa 3 ani ptr ca sunt alergogene si ar fi bine sa nu mananc nici eu ptr ca pot transmite prin lapte
Eu am citit ca ar fi bine sa incep cu supa la masa de pranz dupa care sa ii dau completare lapte si asta de la 6 luni,dupa care sa bag si sucurile de fructe la masa de dimineata.

Teodora creste frumos are la 5 luni 7,340 si 71cm.Se intoarce de pe spate pe burtica si cand oboseste tipa sa o ajut;nu adoarme decat la tztz si cand incerc sa o pun in patut se trezeste ,pana sa atinga salteluta,asa ca am renuntat sa o mai transfer in patut.Suzeta nu o vrea sub nici o forma desi am tot incercat diverse ,tot mai buna e tztz pe post de suzi.Baita a ramas in top o asteapta si se balaceste cu mare placere.

Va pooop si fug ca s-a trezit mandruta.

Thea,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

... e soare, deci se tine petrecerea ... va asteptam cu drag chiar si pe cele care nu si-au anuntat prezenta...
multumim mult de urari... ne-ati luat-o chiar si noua inainte...

Criss la multi ani si iti doresc k fiecare aniversare de-a ta sa fie cel putin la fel de fericita k cea de anul acesa!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput