Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 19
simonasima spune:
Mada, eu voi veni doar cu Sara, tati al nostru munceste pana tarziu. Speram sa ajungem in jur de 11.30.
Va pup, ne vedem maine.
simona si printesa Sara - (02.09.2007
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Fetelor, e rau daca baiatul meu bea ff multa apa? Am citit undeva ca nici prea multa apa nu e buna ca ar spala sarurile din organism - explicatie academica - e adevarat? Adica prin multa apa inteleg foarte multa, ayi a baut de ex pana acum 6 biberoane de 150 ml adica aproape un litru de apa si pana la culcare o sa mai bea cel putin inca unul. Stiti ceva, e ok sau nu? |
Mie mi se pare ok.
Uite un link ca sa faci comparatie:
http://www.water.org.uk/home/water-for-health/medical-facts/children?s1=infant#req
AndreB,asa antipatica ti-am devenit de ma numesti"persoana"?Sau ma pripesc eu si desprind din context?
AngeliquedeS spune:
Multumesc ff mult, mamacita, prompta ca intotdeauna, m-am linistit, se incadreaza perfect in ceea ce scrie acolo si la fel si in ce a spus Creem, 100 ml x kg, vine 100 mlx 10,5 kg e numai bine, 1 litru si un pic, tinand cont ca el nu bea lapte lichid ci il papa cu lingurita cu cereale.
Mokika, si eu sunt la fel, dau cu ventolin, la fel ma sufoc cand rad tare, cand ma supar sau ma agit. Covoare nu am, am renuntat la ele de ani de zile la sfatul alergologului, la fel si la perdele, cuverturi, paturi, s-a vazut diferenta imediat. Ca anialergic folosesc aerius, mi-a mers mai bine cu el decat cu claritine si sapt viit cand dau de bani
imi voi lua Nasonex, mie personal mi-a mers minunat cu el, 2 pufuri in fiecare nara dimin si seara, dupa un timp am scazut la 1 puf in fiecare nara pt ca pe urma sa nu mai am nevoie deloc de el. Oricum vreau sa merg la un control sa imi mai fac o evaluare. Tu la ce alergolog esti?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mocutza spune:
Citesc citesc citesc......dar greu cu postarea
Am vauzt si eu pozele ...ANDICULE ....mi-a placut groapa cu nisip in mijlocul livezii.....dam si noi comanda la bunici sa fie tot in mijlocul livezii ca arata tare bine...
Petrecere placuta maine la madaluta....
AndreB frumoase poze dar astept si varianta audio cu mare interes.....
Noi cautam bona, dupa ce am ratat una buna, datorita faptului ca stam la etajul 4.....si ea nu poate urca cu pitica in brate atat de multe scari....desi credea ca face fata.
Am dat anunt la ziar si va sfatuiesc sa nu faceti asta......
Luni vreau sa merg la agentia prin care AndreB a gasit bona, si care, daca imi amintesc bine a fost recomandata de Mamacita.
De o saptamana deja suntem singure, singure, singure.......e cam greu mai ales ca fiimea se plictiseste uneori sa ma vada numai pe mine, pentru ca afara ploua si noi trebuie sa stam in casa......dar in curand sper sa gasim ajutorul cautat....
isidora spune:
Sa va spun ,sa nu va spun ce fac eu acum??? Orgie.Orgie culinara.
Mananc un tricou de la Esprit de vreo 78 de lei si cred ca si o esarfa ![]()

Ieri ,m-a trimis mama-deci aveam o scuza
-sa-i iau o tinuta nepotului din Spania de 2 anisori,pt.o nunta.In trecere vad un tricou frumos rau la Esprit.Era redus,un frez inchis cu floricele mici,mici culoarea untului cu frunzulite verzi.O incantare,un bumbac foarte bun ,zic eu merita investitia
ca-l port vreo 4 ani pe putin si tot nu ma plictisesc de el...
Paranteza:sotul meu innebuneste cand eu numesc investitii cheltuirea banilor pe tzoale,dar asta-i partea a doua ![]()
Dar luata cu alte cumparaturi,uit de tricou si plec fara sa mi-l iau.Revin in seara asta, dupa ce o iau pe Isi de la dansuri, sa-i iau niste bentite .Cumpar bentitele,ea vrea niste clamite-4 bucati 21 lei ,mi se par scumpe ,ii spun ca luam din alta parte,plecam.Coboram la meli melo.Luam clamite si vad niste praline apetisante intr-o vitrina,asezate pe niste platouri,n categorii,numa din descriere si-ti lasa gura sampanie.Ma uit la pret-17,8 lei .Intreb daca per kil.si domnisoara imi spune ca da sau nu-mi mai amintesc eu bine la cat de distrata sunt de obicei.Incep sa-i spun tipei ce fel sa-mi puna,Isidora se intrecea si ea,luam cam cate 6 dintr-un fel.Tipa imi spune ca intra cam 6 la 100 de grame ,mi se pare rezonabil la pret,calitate belgiana...Si pune fata si pune ,eu nu ma mai opream ...pana intr-un final cand ma mai uit odata la pret si vad cu stupoare ca scrie 17,8 lei per 100 de gr. Hait ,zic ca am incurcat-o!
Dar ,imi zic ca n-am cum sa dau inapoi ca bomboanele fusesera alese deja ,asezate in 2 cutii superbe,cum sa-i spun sa mai puna din ele inapoi?...Era cam dificil si peste toate tare penibil ![]()
Desi mi s-a mai intamplat cu alte lucruri ,si cu toata jena am returnat obiectul spunand franc ca nu face banii,in cazul asta nu prea aveam cum...
Booon,astept proba cantarului si pretul :151 lei.Zambesc cu toata fata ,intind banii,primesc o sacosa frumoasa,multumesc si plec.Si ma bufneste un ras,de nu m-am putut opri pana acasa...
Deci asta fac acum :o orgie a papilelor gustative.Pentru ca sunt mortale pralinele,o sa manac din ele cateva zile ,ca toate odata e prea de tot si o sa ma simt o mica printesa pe putin ...Un tricou si o esarfa,nu?![]()
Si tocmai ce hotarasem ca m-am inteleptit si ca nu-mi voi mai umple golurile cu shopping-ul de orice natura ar fi el...Pt. ca nu stiti, dar eu ma bucur si cand merg la farmacie.
![]()
AngeliquedeS spune:
Adina, ce tare!
AM patit-o si eu odata intr-un magazin de cioco din Plaza Romania, la Buc, si pe bune daca nu a meritat banii
EU zic sa iti iei si tricoul, dc ai dat atatia bani pe bomboane, tricoul pe care il porti atatia ani merita cu atat mai mult. Nu fac deloc misto, sa stii 
Mocutza, spor la cautat bone, sper sa nu dureze prea mult si sa aveti noroc.
Se vede ca baiatul meu doarme, nu?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Crisis,si noi suntem pe topfer si n-avem probleme de constipatie ,dimpotriva. Imi place viitorul patut al Teodorei,abia astept sa participam la cumpararea lui.
AndreB,eu am admirat prima oara rochia pe Mada,va vine superb la amandoua;o femeie frumoasa arata bine si intr-un sac daramite intr-o rochie ca aceea...Dar mie mi-au ramas ochii la sandale,pareau tare senzuale 
Andicu,si mie imi place mult groapa de nisip iar locul e superb...Abia astept 27 iunie,mai ales ca vine si consortul...
Andata,esti bine?
isidora spune:
Ei,Angi,tricoul nu mai era...
L-a placut altcineva...Inseamna ca nu aveam nevoie..si chiar nu aveam
Nici de un desert de regina nu, dar ce sa-i faci, viatza te poate surprinde placut uneori ,nu? ![]()
P.s:dar mi-am luat 2 esarfe de la debenhams,una mie si una mamei.Si chiar aveam nevoie.
Ina,erau costume superbe acolo,toate modelele ,parca in jur de 100 de lei se invarteau,plus ,minus...
mihaela77O spune:
adina,good for you..cred ca fiecare meritam putin rasfat...

,brianna,sa cresti mare si sanatoasa,sa-ti bucuri parintii si dumnezeu sa-ti dea tot binele din lume..noi nu putem veni din cauza de terapie!va doresc o zi senina cu mult soare!
crissi,la multi ani!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
isidora spune:

dulce Briana! Sa cresti sanatoasa,frumoasa,senina,sa imparti lumina si dragoste oriunde te vei afla!

Cristina,fie ca Domnul sa-si reverse mereu dragostea asupra ta si a familiei tale asa cum a facut-o daruindu-ti aceasta minune mica numita:Teodora!