Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 21
abibrinza spune:
Multumesc mult Adina!Ne-am mutat, e bine in 4 camere, mai avem de achizitionat mobila dar om lua-o noi.Dar de azi ne va lipsi taticul caci se opreste unitatea 2 pentru reparatii anuale si sigur vor fi si ore suplimentare asa ca plimbari la Bucuresti pentru mobila vom avea peste 1-2 luni cand vom reveni la normal.Al meu sotz crede ca pierd timp cu forumul dar el cum scapa la PC intra pe forumuri cu masini
.Cine sa-i mai inteleaga si pe ei?
Andreb, unde ai gasit rochie de seara cu 30 de dolari?
Plec ca Mihai nu ma mai lasa.
Numai bine,
docdecap spune:
buna!!
LA MULTI ANI Cristina, multa-multa dragoste inauntrul si in jurul tau!!
eu voi fi printre matinalii de la petrecere, vin prima plec prima, adica la 14.30 trebuie sa fiu la birou si apoi tup! plec la bucuresti.
mai vine cineva asa devreme?
oricum, va pup si cat pentru tot weekendul,
AndreB spune:
aaaa.. si ca tot mi s-a deschis apetitul pe subiect...
Cum imi ametesc sotul, luati aminte!
Eu oricum, imi cumpar toate prostiile, chit ca sunt scumpe sau ieftine chiar din momentul in care le vad (nu sunt pe principiu, stai, asteapta sa vezi daca si maine iti mai place). In general, achit de pe cardul meu.
Ca sa compensez si sa nu-mi sara prea tare Claudiu in cap (orice sot, cat de intelegator si bun ar fi, tot mai are din cand in cand cate o iesire de gen) profitand de faptul ca el oricum nu are timp sa isi cumpere cate ceva, ar eu nu iau din principiu, " din ochi" haine pentru el, facem cate o zi, semestrial, de shopping intens pentru el printr-un mall, bineinteles lucruri de calitate, bineinteles, zi in care ma abtin sa cumpar pentru mine chiar si o clama de par, bineinteles cu o nota de plata care se invarte intre 4-5 mil. Dar e omu multumit ca i s-a dat atentie, i-am adus toate hainele in toate culorile la cabina de proba etc. etc.
La final, cand mai are faze cu " cat cheltui tu pe tzoale" i-o bag pe urmatoarea:
" la cele 5 milioane ale tale, crezi ca se mai pun cei 40 de ron pe o bluza pe care mi-o iau si eu, o data la o luna jumate?"
SAH MAT.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
nastasie spune:
la multi ani, Briana!!!!
la multi ani, Crissis!!!
eu sunt foarte suparata ca ieri am fost la dentist cu razvan(stiti problema noastra cu dintii) si nu a vrut sa stea sub nici o forma.si cu o sedinta inainte la fel a facut, spre sfarsit nu a mai vrut in ruptul capului.si nu era nimic dureros:la una de pus plomba si ieri de pus efectiv niste picaturi care ataca caria si scapam de ea la fel cu plomba la final.nu stiu ce s-a intamplat cu el nu mai vrea, l-am luat si cu vorba buna si cu vorba mai putin buna.nu e cu freza , nu e cu ace.deci nu e DUREROS, si totusi nu vrea sa stea.doctora nici nu mi-a mai facut alta programare ca in stilul asta nu-i poate face nimic.nici ea nu e multumita de lucrarile din ultimele 2 sedinte.

nu stiu am asa o perioada si din cauza lui cu dintii,am asa niste nervi nu stiu care e cauza.trebuie sa iau o masura sa ies din starea asta ca simt ca innebunesc.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
isidora spune:
AndreB,nu-s cum se face ca ma gasesc intr-o mare dilema:imi plac exclusiv lucrurile foarte scumpe.Rar,dar foarte rar gasesc ceva ieftin sa-mi placa si sa fie si ok.Nu inteleg de ce.Si eu si sotul meu provenim din familii modeste,chiar foarte modeste as putea sa spun.Si totusi cand intram intr-un magazin ne indreptam invariabil catre cele mai scumpe obiecte,lucruri.Daca pretul nu e imoral -adica sa platesc de 10 ori in plus pt. marca si nu pt. obiect in sine-cumparam ,de obicei.Dar de ce ,de unde gusturi atat de expensive ,de ce nu pot sa-mi placa lucrurile mai ieftine???
Asa si cu sandalele,mi-a placut rochia-30 de dolari desi habar n-aveam cat dadusesi pe ea dar sandalele imi luasera ochii doar la o privire fugara....si la fel nu stiam ca fac 7 milioane,si ce marca sunt...Investitie inteligenta pt. ca le poti purta pana le rupi
la concerte ,nunti,etc...
Sotul meu,dragutul, mi-a spus ca pot sa-mi cumpar orice imi doresc atat timp cat am nevoie de acel lucru.Ei,dar nevoia asta e atat de relativa...
Foarte des mi se intampla sa simt ca ard daca nu-mi cumpar a cinspea bluza de la promod...
,de ex....
Cu Matei ,lasa-l sa doarma cat ii trebuie,suna-ma cand se trezeste;Ioan doarme acum,Isi vine la 12.30,cred ca ajungem pe la un 14 la camping...Nu stiu ce sa fac cu Ioan ,daca sa-l iau sau nu:e atat de marait cum n-ai vazut.Ii ies maselele pe partea stanga si ma dispera...Cand o sa dea cu ochii de atata lume sa te tii cuibareala in brate si maraiala...Acasa daca-l las o sa planga dupa mine sigur ,cum as da-o tot rau e...Cred ca o sa risc sa-l iau...n-am de ales.
Poate isi aduce aminte de Claudiu al Dandusei si se lumineaza ,ca tare mult il place;e practic al doilea barbat ,dupa tat'su spre care se indreapta fara rezerve...
Ralina,felicitari pt. Teodora care creste asa frumos!
Abibrinza,eu i-am inchis gura sotului care citeste gazeta sportului pe net,ca eu macar invat ceva folositor pt. copii de aici
...
crisis81 spune:
Multumesc tuturor pentru urari! Va doresc si voua toata fericirea din lume!
Ma bag si eu in seama ca sa va zic ce zice sotul daca imi da cineva un sfat de bebe: "Daca vrei sa ii spui cu nevasta-mea ceva de copil tre' sa ii scri pe forum, altfel nu crede nimic"
.
Distractie placuta azi. O sa aveti o zi minunata!
Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abibrinza Voi va pierdeti memoria?Ca la mine se sterge tot cum apuc sa gandesc ceva.Aveam o groaza de scris si acusi nu mai imi vine nimic in minte.Tre' sa citesc din urma iara. Mamacita, ai primit PM? Avem rude in comun? |
Eu sunt cel mai bun exemplu de pierdere a memoriei
Sanatate multa patitilor!
andicu spune:
Neata!

LA MULTI ANI . BRI !!! 

Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume!!! 

LA MULTI ANI, CRIS! Sa ai parte toata viata de fericirea pe care o simti acum! 
Va pup si revin.
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisis81 Si vin si eu la calculator convinsa ca sunt prima pe ziua de azi, ca sa-i urez Brianei LA MULTI ANI! si uite ce surprize gasesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI BRIANA!!! Sa cresti mare si sa fi mereu fericita!!! O zi splendida iti doresc precum ochisorii tai minunati!!! Nu va mai faceti probleme de vreme pentru ca va fi o zi insorita, calduroasa si frumoasa. Isidora asa ospat.... mai rar Nu-i mai schimb laptele desi iese cam greu afara. Bagam cate juma' de supozitor si este ok. Imi place si mie cum evolueaza cu el, s-a bucalat Distractie placuta maine! |
In primul rand,LA MULTI ANI,mamica minunata,luptatoare si stoica,nicicum degenerata! Nu inseamna ca esti degenerata daca nu esti fricoasa sau daca esti lipsita de experienta.
In al doilea rand,a propos de experienta, nu o obisnui cu supozitoare, produc rectite iritative. Cand si cand mai merg,dar nu regim zilnic.Fiind alaptata artificial,pune mai mult accent pe hidratare:apa este esentiala;daca preferi ceai,asta este,dar apa este de baza.Vezi si tu link-ul pe care i l-am pus lui Angi cu apa,ca sa te orientezi la cantitati.
LA MULTI ANI, Briana, sa cresti si sa infloresti spre bucuria lui tati si mai ales a mamei
Scriu si eu dimineata, ca am prins un comp liber la serviciu, la sala de nasteri, cu privirile moaselor peste umar!
AndreB spune:
Si ultimul mesaj pe subiect,
Concluzii:
ca v-am asasinat, ieftinu cu scumpu meu se compenseaza si cumva ajung la pretul corect....
eeee... chiar o bluza la o luna jumate nu-mi iau, mai inmultiti cu 2 sau 3 Buc... dar in 80% din cazuri astept reducerile in magazinele de firma si nu e exclus sa ma gasiti si pe la Marvimex intr-o buna zi (fara reduceri)...
Cu super-firmele si eu am o problema, nu le suport, efectiv mi se face rau cand vad preturile lor nesimtite!
Dar nu stiu cum se face ca am in garderoba destule chestii scumpe dar nu foarte, noroc ca mama e prietena cu Venera Arapu si mi-a mai scapat niste creatii mai pe degeaba, de mi-e si frica sa le port pe strada, ca mi-o da cineva in cap sa ma dezbrace... si sa fuga cu hainele, evident...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]