Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 22
ellen79i spune:
Buna ziua tuturor!
Briana 
sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa ca mami!
Crisis 
multa sanatate si sa-ti traiasca strumfita!
si sarbatoritilor trecuti carora din pacate nu am apucat sa le urez!
Mada eu acum mai citesc din urma. o sa incercam sa ajungem si noi dar nu promitem. Azi tre sa facem vaccinul de an asa ca...
Pupici si o zi buna tuturor....
larisel spune:

La multi ani ! BRIANA 

La multi ani! CRISIS81 

Petrecere frumoasa si voioasa!
6+
asa incepe odiseea mea
bubu73 spune:
La multi ani! Briana sa cresti mare, sa fii o frumoasa...deja esti.
Cristina, La multi ani!
Iti doresc ca minunea Teodora sa-ti incante viata.

Mirela79 spune:
La multi ani, Briana!

La multi ani, Cristina!

Mai, da' ati avut parte de o zi tare frumoasa pentru petrecere. Cred ca a fost tare bine si a tinut si mult, ca vad ca nu apare nimeni pe aici inca.![]()
Crisis si noi am folosit Topfer, dupa cum ti-a spus Doc deja, si am fost foarte multumiti de el. Nu a fost deloc un copil constipat. Stiu ca ti-au spus deja si fetele, dar iti repet si eu. Nu o invata pe Teodora cu supozitoare, termometru sau mai stiu eu ce alte minuni.
Mai bine intrebi pediatra ce este de facut.
Angi, felicitari pentru intarcare. 
Andicu, eu am admirat pozele de cum le-ai pus da' nu stiu cum de am uitat sa mentionez. Tare frumos locul acela de la tara.
Larisel, sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Andreb, pianista este superba! O cunosti cumva?![]()
![]()
![]()
Mada, intreb si eu ca nu-nteleg. De ce nu ai voie pe forum cand e soacra ta la tine?
Sper ca nu am fost prea indrazneata, insa mi se ridica parul pe mine numai la gandul ca ar trebui sa renunt la ceva ce mie imi face placere din cauza soacrei.![]()
Isidora, ce mult imi place cum scrii si mai ales imi place ca ma regasesc in multe din postarile tale. Cred ca a fost tare bun tricoul, nu?
Eu m-am uitat foarte atent la preturile de la standul acela, caci ma asteptam sa fie niste scoruri babane.
Nu mai stiu cui vroiam sa-i scriu. Ah, da. Vroiam sa o felicit pe Mihaela pentru interviu.
AndreB spune:
Cine deschide capitol nou? sa postez pozele de astazi....
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]