Mamici si gravidute de Constanta (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare, salutare..si noi pe-aici da' mai din umbra asa, caci stiti cum e la mine cand e mama soacra ...
Cand ii pun desene lui darius mai trag cate un ochi si la ce scrieti, da nu pot sa si scriu....intelegeti voi...
Ma bucur k e vremea frumoasa, deci ne putem pune planurile in aplicare...
va pup...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

voiam sa-mi recomandati si mie un medic homeopat bun, an afara de d-na soescu. stiu k s-a mai discutat dar stiti cum e , cand nu esti direct interesat nu dai atentie prea mare. As vrea sa-l duc pe darius sa vedem ce facem cu anemia noastra...

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Intr-adevar vineri este prognozata vreme frumoasa in schimb maine.... se pare ca dupa amiaza va ploua. Imi doresc foarte mult sa fie soare si cald ca sa putem sta in curte asa ca m-am gandit sa o amanam pentru saptamana viitoare daca nu va suparati. Ce parere aveti?
Tot joi, dar saptamana viitoare. O lasam pentru weekend dar tot ploi se anunta. Joia viitoare e calduroasa cu minime de 18 grade si pana atunci se face si prinsesa mea bine ca sa stea si ea cu noi afara. Ce ziceti?
Daca amanam si nu ploua maine ma oftic rau de tot, stiti nu? Dar asta este si sper sa nu va suparati. Ramane pentru joia viitoare cand sper sa ne starngem si mai multe!

pentru mamici burtici si bebici!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

cris: e foarte bine. e mult mai bine,chiar...
Sanatate multa

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloo.

Si eu mai din umbra, mai mult de la servici, acasa daca pune mana pe mine teroristul mic, nu mai apuc prea multe..

Mi-a zis Vir ca a dat de "secta"mea in parc, era amuzat cum au sarit fetele pe el, cred ca-i cam place, ca nu-i prima data..
In schimb, m-am ofticat eu ca taman atunci n-am venit, ca tare vroiam sa ne mai vedem, dar am profitat sa recuperez la treburile casnice cu care de obicei sunt in urma.

Mokika, ma bucur ca mai dai semne, nu stiam ce e cu tine. Si asa e, sa stii, intotdeauna e greu sa-ti revii dupa o perioada de relaxare..iar chestia cu oboseala, eu am gasit un remediu f bun, naturist, poate te intereseaza : de la plafar sau farmaciile naturiste ( ex din Carrefour) - Guarana sau Guarana+Mate, 1 pastila pe zi mi-a fost suficient. Uite www.magazin-naturist.ro/suplimente-alimentare-nutritive/guarana-mate,-30-capsule--1589" target="_blank">aici detalii.

Cris, insanatosire grabnica amandorura. Stai linistita, e mult mai bine asa, saptamana viitoare.

Simona, condoleante . Imi pare rau pt bunica ta. Daca veniti vineri la Briana, sper sa ne cunoastem in sfarsit!

Cu intarziere , La multi ani, Mihai! Sa-ti traiasca baiatul, Arabela, sa fie sanatos si fericit!

Andreea, daca am cu cine sa las juniorul, ajung azi la recitalul tau. Oricum, mult succes!

Nu mai retin daca mai vroiam sa scriu ceva, dar revin, sper..
Cu tatii...hmmm, al meu e bun la facut curat in bucatarie .. si face baita zilnic la baiat . In rest, cozonaci nu, papa nu, reparatii--eventual electrice.. si in plus, e in Pesti, adica tace-tace, scoti cu clestele detalii de la el, de orice gen..nu stiu cine l-ar lua la schimb!

Si aici aveti poze noi de la Paste si 01Mai.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Of,am scris un mesaj si n-a vrut sa plece...

Pe Isi mi-au trimis-o azi acasa de la gradi,cu febra ,frisoane ,durere de burtica si varsase o data acolo...I-am dat antitermic,formula 24 pt. indigestii,are scaun normal,nu o doare gatul,nu muci,suspectez o infectie urinara ca n-a mai avut de vreo 2 ani
Nu pot sa ajung la concert ca doarme si nu pot sa vad care e starea ei..pare inca febrila... Eu as pleca o ora ca doar n-o las singura dar n-am cu cine ma intelege...cica-s denaturata...Of,of,MAI,MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

si noi putin pe la voi sa dam niste vesti..nu puteam sa nu va spun,mai ales ca mi-ati fost mereu alaturi..
vineri seara la ora 20.05,este o emisiune,pe radio romania international,generatia urmatoare,in care se va vb despre autism,invitati fiind doi studenti care au facut descoperiri legate de autism,si in urma carora au luat un mare premiu in olanda in 2007,si m-au solicitat si pe mine sa vb despre mihaitza si despre problemele cu care ne confrutam,mai ales financiare legate de terapie,iata link-ul cu interviul:

http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-f638ada498695b67ad2.zip
nu va zic ce emotii am avut,sper sa f iesit bine!

urez sanatate bolnaviorilor si mai ales distractie placuta la gratare,la care bineinteles nu putem participa,terapia ne ocupa tot timpul in cursul saptamanii,sa dea domnul sa aveti vreme frumoasa si sa petreceti frumos!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

si noi putin pe la voi sa dam niste vesti..nu puteam sa nu va spun,mai ales ca mi-ati fost mereu alaturi..
vineri seara la ora 20.05,este o emisiune,pe radio romania international,generatia urmatoare,in care se va vb despre autism,invitati fiind doi studenti care au facut descoperiri legate de autism,si in urma carora au luat un mare premiu in olanda in 2007,si m-au solicitat si pe mine sa vb despre mihaitza si despre problemele cu care ne confrutam,mai ales financiare legate de terapie,iata link-ul cu interviul:

http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-f638ada498695b67ad2.zip
nu va zic ce emotii am avut,sper sa f iesit bine!

urez sanatate bolnaviorilor si mai ales distractie placuta la gratare,la care bineinteles nu putem participa,terapia ne ocupa tot timpul in cursul saptamanii,sa dea domnul sa aveti vreme frumoasa si sa petreceti frumos!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Felicitari Mihaela si multa bafta ...sa fie cu succes interviul !Ai descris extraordinar de bine toata povestea si trairile voastre! Noi suntem in continuare alaturi de tine si Mihaita!

Adina...ms de grija...am lipsit atata timp cu motivatii bine intemeiate...de o luna jumatate ma chinuiesc cu o discopatie lombara...zece zile am fost imobilizata la pat si urmatoarea perioada de recuperare n-a fost chiar placuta...am facut printre multe altele si acupunctura care se pare ca a fost cea mai eficienta...numai ca problema nu-i rezolvata...vb medicului ,, e boala boiereasca: nu mori de ea, dar cu ea sigur,, ...si o simt pe pielea mea...

Mi-au trebuit doua zile sa recuperez cele 4 capitole incheiate...vai ce-ati mai scris!!.....Mi-au ramas in minte si-n suflet ultimele postari din acest capitol....sunteti absolut divine....si la suflet si in vorbe...din pacate nu am o abilitate prea mare in exprimarea ...mai ales scrisa...si-mi este greu sa spun ce am simtit, dar...mi-e tare bine sa stiu ca existati....
La multi ani tuturor sarbatoritilor!...am ramas restanta tare....

Si mai ales : Bun venit micutei Teodora! Cris-sa-ti traiasca mare, sanatoasa si mai ales norocoasa!

Andreb, imi pare rau ca nu am putut sa fiu alaturi de tine azi...chiar aveam ocazia sa ne si cunoastem...dar e un supliciu prea mare pt. mine sa stau pe scaun... si mai ales o perioada mai lunga....Sper sa ma recuperez mai repede si sa vin cu Andreea in mod deosebit care este atrasa de parte artistica a vietii in ansamblu si vreau sa-i deschid apetitul si spre muzica clasica...ea uraste efectiv manele... asa ca am sanse sa-i cultiv partea elitista a muzicii.Desi e matematiciana convinsa... picteaza divin( doar e puiul meu de cioara nu???)
Pupici tuturor!ne mai auzim...

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Vin si eu... adica am supravietuit concertului, care s-a transformat intr-un tur de forta cu peripetii: la inceput pierdusem partenerul care isi uitase in nu stiu ce masina o piesa de la violoncel, recuperat pana la urma, incepand mai tarziu am renuntat la pauza de mijloc si prin urmare am cantat tot un snur care numai lejer nu a fost pentru manusitzele din dotare... Am mers la restaurant dupa pentru sarbatorirea de rigoare, sampanie, dans...
Dar fuse si se duse, astept caseta video pentru detalii.
Multumesc forumistelor Adina si Monica pentru sustinere si ca sa vedeti ca surprizele in viata te mai si izbesc placut uneori, a aparut si agentia mea de bone (d-na dr.) la concert, cu un mega buchet de flori
C'est la vie-ul pe care il traim cu totii, pana la urma!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andreea, felicitari din tot sufletul, nici nu ma indoiam ca nu va decurge totul bine. Imi pare tare rau ca nu am putut veni si eu, dar nu as fi putut respecta regula cu "Copiii sub 7 ani nu au voie"....

Raport: prima noapte dormita snur de la 9.30 la 8.30 Si el si eu

Mada, te rog mai da odata detaliile pt maine, loc ora, pt ca jumatatea mea de neuron da semne de agonie. Si inca ceva, veniti cu sotii? Pt ca iubitul meu e acasa dar nu vreau sa il iau dc nu sunt si barbati ca sa nu il supun la chinul de a vedea o gramada de gagici vorbind de-ale lor

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput