Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 16
mav spune:
neatza!
iar in fuga calului...
andreb, imi pare rau ca n-am putut veni la concert si nici macar nu te-am sunat
. taman ieri am avut programata vaccinarea de 6 luni a lui antonio (3 intepaturi in picioruse
)... la 4 am fost la dr dumbrava si apoi l-am luat pe sebi de la gradi si am mers la dr de familie... abia la ora 7 am terminat... si aveam un bb super-mega-extra-marait.... (in plus am inceput si sc de soferi, mai am si examenul de sambata si n-am citit nimic-nimic pt el ca n-am avut timp si cum sunt in concediu de mai bine de 7 luni... nu mai stiu nimic, am uitat tot)
si azi are o zi proasta mititelul
si... suferim impreuna...
...sper sa ne revenim pana maine... sa nu se supere 'bianu' pe noi ca lipsim....
o zi buna tuturor!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
crisis81 spune:
Hmmmmmm..... nu ploua, ceea ce in mod normal ar trebui sa ma bucure... dar nu ma bucura..... ma consolez in schimb cu vantul care bate destul de tare, suficient de tare ca sa fie incomod de stat afara.
Fii-mea e mult mai bine si ca de obicei foarte cuminte. Nici nu mai sfornaie si m-am chinuit un pic ca sa scot ceva din nasuc, deci nici mucisiori nu mai are. In schimb nu am putut sa-i dau oscillo ca deja adormise si mi-a impins mana in mod repetat ca sa nu o mai deranjez
.... o sa incerc mai tarziu.
Mav pune mana si invata pentru examen ca e destul de greu. Eu sigur nu as mai lua dc as mai da o data examen.
dady68 multumim! 
Adina sanatate multa Isidorei!
Andreea felicitari! Imi place mult pianul, orice stare as avea, daca imi pui o melodie la pian ma calmez/molesesc instantaneu
.
Madaluta din pacate noi nu o sa ne vedem maine ca si asa sunt "o denaturata si din cauza mea a racit copilul" asa ca suntem sechestrate in casa/curte
. Va uram de pe acum distractie placuta!
Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
isidora spune:
Vai,Crisis,dar lasa denaturarea in seama altora
...Care au plecat totusi la concert si copilul din urma a facut in jumatate de ora 39...
Ei dar toate ca toate ,nu-mi pare rau...A fost tare frumos,mi-am aerisit si incantat neuronul,mi-am mangaiat inima...AndreB,AI FOST LA MARE INALTIME!
Cred ca Rahmaninov e de vina sau divin?
pt.suferinta manusitelor...Doamne,oare o sa cante Isi vreodata asa? Probabil ca nu ,ca talentul asta rarisim nu-i pe toata lumea asa...
In fine,cand m-am intors copilul era mai bine ,ii scazuse febra,dar tot se plangea de durere de burtica.Sun, cu un tupeu pe care nu mi-l recunosc, la sanmarina si insist pt. un echo abdominal pe motiv,ca sunt pacient vechi si ca n-am unde sa fac la ora 20.30 un echo bun pt. copil...Culmea ne cheama,domna dr. ca de obicei o scumpa si o finuta,ne-a examinat atent si n-are nika copilul dar mi-a inteles temerea si nu m-a injurat.Imi pare rau ca a stat peste program pt. noi...Asta noapte nu a mai facut febra,burtica nu mai doare,f. putin rosu in gat....deci????Ma dau batuta!
Dady,sanatate maxima!
Dar la un nene din ala care calca lumea in picioare n-ai apelat?
Cica ar fi unul bun la Mangalia...
Si neaparat sa pozezi desenele printesei sa ne incanti si pe noi,rugam insistent!!!!
Angi,felicitades!
AndreB agentia de bone= Mamacita ,si eu am ratat-o?

Mokika,ce tati bun aveti! Si niste omega 3 e bun +magne B6.
si da mai des pe la noi!
Andicu, poate te-ai suparat pe mine,poate nici nu-ti place Hugh Grant...Sau poate nu suporti comaparatia...Sa ma ierti daca am facut o gafa...
Mihaela,foarte frumos ai vorbit ! Doamne ajuta sa fi auzit cine trebuie si sa se inmulteasca banutii!
Andata,daca acum nu mai spui nimic,sa vezi tu cat timp o sa ai cand vine micuta
...Si atunci o sa ne intrebi,de cate ori e normal ,de ce e verde ,de ce e galben,cat de des e normal sa suga,cum sa o fac sa scoata aerul mai bine,etc...
Deci? Povesteste-ne cum fu cu politia,daca e de povestit aici...Poate se mai folosesc si altii.
Puuup,fuuug!
mav spune:
cris, nu e vb de ex. de sofer (mai am cale luuuuuunga pana acolo... si sper sa nu-mi pierd entuziasmul pe drum; oricum sunt la faza... 'n-o sa am vreodata curaj sa-mi sui copiii in masina si sa plec cu ei, la volan'); ex. e legat de serviciu. ma bucur ca sunteti mai bine.
mai... denaturata oi fi io
ca ieri i-am dat lui anto paine cu almette
... e fff pofticios si din graba si prostie, am mancat in fata lui (nu sta deloc singur!) si sa-mi ia mancarea din mana si mai multe nu... si i-a placut f mult (evident ca stiu ca am facut o greseala si am sa evit alta data)... cre' ca o sa ma tina minte si-o sa ma tachineze mereu dna dr cu chestia asta....
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
andicu spune:
Neata.
Andreea, chiar imi pare rau ca n-am ajuns! tare mi-ar fi placut sa te ascult, si venea si al meu sot, ca si lui ii place; insa ieri dupa-amiaza a ajuns tata acasa de la Bucuresti, ne-au anuntat pe la pranz ca au terminat cu toate pe la spital si poate sa vina la Cta, asa ca ne-am dus direct acasa la ai mei cand am scapat de la servici.
Eu te felicit oricum pt maraton si sunt convinsa ca a iesit f bine, dupa cum povesteste Adina.
Adina (Isi), of, iarta-ma ca nu am zis nimic, pur si simplu am uitat sa mentionez ceva legat de faza cu Hugh Grant
! cum sa ma supar, ba dimpotriva, mi-a placut si m-am amuzat tare si multumesc pt complimentul la adresa sotului meu!
imi place Hugh Grant, si chiar dupa ce ai mentionat, m-ai facut sa-mi dau seama ca aduce un pic cu el, si fizic si ca stil..asa mai..timid, mai aerian..usor copil..![]()
Sanatate multa Isidorei! 
Tania, sanatate multa si tie! dupa cele povestite, Andreea e exact pe sufletul meu!si tiza mea, si parca ma vad pe mine cand eram de varsta ei: matematica la scoala si liceu de profil, si acasa, cu cativa ani de pian (predati de matusi-mea profa de pian si din considerente de rudenie si alintareala, lasati sa se piarda) si multe blocuri de desen, pensule, etc..Daca e asa priceputa, ar fi pacat sa nu faca ceva in privinta asta. 
Mihaela, felicitari pt interviu! ai vorbit f bine si frumos! sa dea Dumnezeu sa fii auzita unde trebuie! 
Angi, bravo Pupinelului, s-o tina tot asa! 
Tocmai vroiam si eu sa ma laud ca de o saptamana si-a revenit cu somnul Carcotasul meu, si azi-noapte m-a facut varza : trezit la 2.30, 4.00, 6.00 - urlat 30 min ca vrea jos " a Titiuri" si apoi adormit in final pe la 6.30 pana la 8.00. Dupa ce cu o noapte inainte, la tara, a dormit neintors de la 22.00-08.30 

Bai fratilor, as zice ca are ceva cu maica'sa, ca numai mie imi face faze de-astea! si nedormit si alintat, tavalit pe jos, etc..
Pot sa ma plang si eu un pic?
Chiar nu vrea nimeni sa vada pozele noi ?
macar sa vedeti unde va invitam pe 27 iunie..
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
crisis81 spune:
Mav desi eu nu am nici un fel de frica in masina nu stiu cand o sa pot sa plec cu copilu' cu masina din cauza sotului.... cum sa ies cu copilu cu masina cand sunt atatia nebuni pe strada care pot sa intre in mine (zice el care e inebunit dupa curse si viteza)

asa ca iar sunt denaturata. Asa ca eventual o sa-mi rapesc copilu' de acasa ca sa pot pleca cu ea cu masina
.
Hai ca se inoreaza asa ca imi trece tristetea
.
Aaaaaa, Monica ai avut dreptate cu laptele Topfer... fii-mea se cam chinuie sa iasa afara si i-am bagat cate juma' de supozitor cu glicerina pentru ajutor. Ce sa fac? Schimb iar? Nan NU, Topfer NU, ce mai incerc?

Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
mihaela77O spune:
fetele,multumesc de sustinere!
andicu,eu vazut poze,dar uitai sa laud,kupilu,nu adultii...
si sa psun ca mor ca nu am asa o curte cu spatiu de joaca pt mihaitza...insa mi-a scapat,nu am vazut nimic de 27 iunie...sunt dusa,asa ca poate explici in cuvinte...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andicu Pot sa ma plang si eu un pic? macar sa vedeti unde va invitam pe 27 iunie.. |
Si eu am vazut pozele de cand le-ai pus, dar ca de obicei uit sa zic. Cele mai tari sunt cu "di-di"

Cris mami de
Teodora
andicu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O fetele,multumesc de sustinere! ![]() andicu,eu vazut poze,dar uitai sa laud,kupilu,nu adultii... si sa psun ca mor ca nu am asa o curte cu spatiu de joaca pt mihaitza...insa mi-a scapat,nu am vazut nimic de 27 iunie...sunt dusa,asa ca poate explici in cuvinte...MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Mihaela, sunt pozele de la tara, de la socrii mei, cam la 30km de Cta, in Amzacea (spre vama NegruVoda), acolo vreau sa va invit pe 27 iunie, de ziua lui Filip, cand face 2 ani.
Au 2000 m2 de curte , nisip, casuta mai nou, pitici, legan, tobogan..pe langa pomi, verdeata, aer curat si gratarul aferent..
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
AndreB spune:
lasati fetelor, vor mai fi si alte ocazii de ascultat/vazut concerte, bine, nu atat de serios ca asta (ati vazut "Va place Brahms?) da orisicat... promit sa va asasinez din timp, cel putin cu o luna inainte ca sa va organizati cu copiii, programu etc. Angie aranjam si cu Pupicu cumva, il bag la program cu Matei, vedem noi cum.
Mav, cum sa ma supar cu nu ai putut veni? pai as putea sa-ti cer tie asta? La cate ai pe cap cu cei doi nazdravani si mai zici si de examen abia acum (bafta sa reusesti din prima!)
Adina, agentia nu este persoana de care zici, ci doar, asa am inteles eu, o colega. Dar chiar si asa, o mega surpriza, tinand cont ca doar am mentionat ceva acum catva timp si a si tinut minte, dar mai ales a venit.
Andicu, super spatiu pentru copil. Si voi care l-ati dotat cu atata grija.. se vede cat de mult il iubiti, cu totii, pe micutul Filip.
madalutza nu-i nimic, las ca recuperam maine la gratar, cu toate ca daca m-ai fi vazut in rochia mea cea noua (aia care ti-a placut si tie) si ce constructie aveam pe cap... sotul meu, care nu stia nimic de pregatirea exterioara a concertului a ramas citez "cu limba scoasa, inghitind in sec un minut"... De unde concluzia ca ma trascurasem rau de tot in ultimii 2 ani de la bebe incoace daca abia acum am reusit sa-l impresionez ca-n prima zi.. Maine deci, la gratar, mai zi-i odata programul ca eu sunt amatoare de la 13 spre dupa-amiaza cam 17, asa ori mai fi si alte fete, dar sa stim ca nu ratam momente memorabile daca nu venim de la 10.
Tania, imi pare rau pentru problemele de sanatate, chiar voiam sa te sun intr-o zi dar m-am luat cu studiul, copilul, noua bona...A propos, ce mai face d-na Lia?
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]