Mamici si gravidute de Constanta (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

daaa, am fost aseara la concert, Adi a ramas impresionat mai ales de rahmaninov (a facut vioara in copilaria lui)
mi-a parut rau ca acustica salii nu e foarte avantajoasa... dar oricum a fost un moment deosebit, si intr-adevar lookul a fost de mare senzatie!(adica nu ca calitatile de pianista ar fi mai prejos!)

crisis, nu ce sa-ti zic sa faci cu topfer, e constipant, e adevarat. stiu ca matei de andreb si maria de mirela au fost pe topfer. cand copilul e diversificat ii bagi niste para /pruna si e ok. la voi cred ca ceai de musetel pe post de hidratare si nu numai... nu mai stiu care ceai ar mai fi potrivit pentru bb asa mic...

si eu ma bucur intr-un fel ca nu ne vedem azi, desi am lasat-o pe mama fara masina pentru o asemenea ocazie... las' ca-mi va prinde bine maine!
si sunt ocupata rau de tot, fetelor, mai am bona o saptamana, ce ma fac eu dup-aia? cum ma organizez?

of of mai mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ARABELA, SA VA TRAIASCA MIHAI, LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII!!!
(scuze pt intarziere, acum mi-am dat seama ca am omis; pe langa programul meu incarcat, cand e sotul meu acasa... citesc doar pe furis si pana postez... uit ce-am vrut sa spun)

cris, eu n-as mai schimba laptele inca o data... incearca sa-i dai si APA sau ceai; unii copii au nevoie.... (antonio nici acum, cand primeste doua mese 'solide', nu prea bea apa, ceai nici atat, insa tzatzica a revenit in top asa ca noi avem un avantaj).
pt bb asa micuta... mai bine o suni pe dr si o intrebi ce/cum sa faci, inainte sa decizi sa-i schimbi iar laptele... parerea mea!

andicu, inca n-am apucat sa arunc un ochi... da' revin...

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

n-am mai dat niciun semn de viatza k n-am avut net.
Deci maine va asteptam la campingul Holiday dupa ora 11. e bine? daca vreti mai tarziu spuneti, dar eu m-am gandit sa nu intram prea mult peste programul lor de somn( desi sunt convinsa k ne vom"intinde" mai mult.
Campingul este primul dupa ce iesiti din mamaia spre Navodari. Deci dupa ce treceti de bariere ,mai mergeti cca 500 m( Nu ajungeti la Scoica Land )si pe dreapta veti vedea campingul. Are casute din lemn la intrare.Masinile le puteti lasa in parcarea din fatza.
Recapitulez persoanele care au spus k vin, dar lista ramane deschisa, bineinteles. As vrea doar sa-mi spuneti in ce formatie veniti( cu sau fara soti) k sa stiu pt cate persoane pregatim gratarul.Deci:
1.Dandusa+ Claudiu
2.Mav+Costi
3.Doc
4.Andreb
5.Angi
6.Andicu
7.SimonaS
8.Isidora

Am uitat pe cineva? scuze daca da...Amintiti-mi va rog...

Andreb: imi pare tare rau k n-am ajuns la concert, dar pur si simplu n-am avut curaj sa car invoire de la soacra......si-aasa mi-am permis luxul de a pleca la cumparaturi fara copii, daca mai plecam si la concert..cred k...dar ma rog...

Crisis: da cine te-a facut ma rog, mama denaturata??? ii dau eu bataitza personei respective....
Despre lapte ar fi bine sa vb tot cu medicul.. noi am mers pe nan si n-am avut nicio problema. poate dc mai aveai si tu putina rabdare s-ar fi normalizat scaunul si nu mai era nevoie sa-l schimbi... acum nu stiu ce sa te sfatuiesc
nu mai am timp sa va mai scriu.. voi mai intra sa mai citesc cine isi mai anunta prezenta

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

AndreB imi pare tare rau ca n+am reusit sa ajung... tare as fi vrut sa mai schimb peisajul... dar copilul nu a avut la cine sa fie lasat, iar tati are examene si nu am vrut sa+l disturb. Data viitoare... sper... Insa o poza nu ai?... sa vedem si noi fata aranjata.

Andicu am vazut poze... ce am remarcat? Lalele... frumoase. Daniele nascuta in aceiasi zi cu mine. Filip care rodea ceapa... si pe Gabi il am intr-o poza asemanatoare - soacra i-a dat o ceapa si ce a ros la ea... Iar pozitia lui Filip cind se uita tati la tv.. la fel mi-e tare cunoscuta... Protagonisti toti frumosi.

Cris legat de lapte, te-a sfatuit medicul sa-l schimbi? Noi am avut probleme cu laptele praf, nu voia de nici un fel si pace si m-a sfatuit dr sa insist. Cind s-a constipat am insistat cu termometrul si cu supozitoare, iar intr-un final s-a reglat singurel. Si noi i-am dat si apita dar dupa 3 luni parca.

Mada si noi ne-am confirmat prezenta... ma rog am spus ca ne-ar placea sa venim... incercam sa ajungem chiar si daca nu aparem pe listutza.

Noi tot mai rarutz pe aici... dar am tot umblat. Craieresc cu copilul din dotare cit mai mult.

Va pupam si va dorim o zi buna.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, multumesc. Stiti vorba aia cu "mi-au murit laudatorii?"- ei bine, eu aveam nevoie de unii in plus, ca dupa ultimele saptamani, macar sa fac precum cioara cu puii, asa sa ma mai simt si eu bine!

Cris,pt constipatie incearca cu Baby Drink, gasesti la farmacie, sunt pliculete care ei zic ca se dizolva la 50 ml/plicul, dar eu l-am diluat in 100 ml si in primele saptamani ii dadeam max 20 ml/zi, dar sa stii ca a avut efect in caz de constipatie. Noua tin minte ca ni l-a recomandat si dr Sima si dr Fasie, dar asa, diluat. Eu stiu ca Topfer ca si Nan sunt cele mai recomandate . Ar mai fi bun si Aptamil , mai ales pt nou-nascuti, de la Milupa, dar cred ca e bine sa vb cu dr .

Mada, eu maine vin singura, mai exact fug de la servici 1-2 ore, fara sot si fara copil, asa ca o sa ma destrabalez..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

mada, ieri m-am intalnit cu tina (nu scrie ca azi e la buc.) si zicea ca ar da si ea o fuga la camping... in functie de cand/cum termina orele la facultate.
si azi m-a sunat irina (sa ma intrebe despre vaccin, ca citise despre cele 3 intepaturi ale lui antonio)... si zicea ca ar veni si ea, doar cu puiul mare.
....cat despre noi... cred ca venim dupa ora 13....

Mergi la inceput

mada, am uitat sa precizez ca noi ne aducem niste pulpe de pui (sa mai aveti jar si pt intarziati -ca de obicei-, da?) si bolul mare cu salata....

Mergi la inceput

deci reactualizam:
1.Dandusa+ Claudiu
2.Mav+Costi
3.Doc
4.Andreb
5.Angi
6.Andicu
7.SimonaS
8.Isidora
9.Ina
10.Tina
11.Irina
si lista poate continua, bineinteles...
Mai vin si 3 colege de-ale mele cu copiii, deci o sa fim o gasca pe cinste...

Ina: stiu k ai zis k vreti sa veniti dc sunteti in localitate...ma bucur k sunteti si k veniti. va asteptam cu drag

mav: da, am vb si eu cu tinasi a ramas k ne auzim la un telefon dupa ce termina cursurile...
da tu ma rog de ce vii cu mancare la pachet? asa se vine la aniversari? hai cu salata te las sa vii k e superbuna, da pulpe avem si noi...

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Crisis noi venim cu mare drag! Numai sa-mi trimiti pe pm adresa si nr. de telefon.

Madaluta...nici nu ma gandesc sa lipsim de la ziua Brianei! sa speram ca va fi vremea buna!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Scrisesem de mult mesajul ca vrem sa venim si noi, dar cred ca nu l-ai bagat de seama

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Crisis noi venim cu mare drag! Numai sa-mi trimiti pe pm adresa si nr. de telefon.

Madaluta...nici nu ma gandesc sa lipsim de la ziua Brianei! sa speram ca va fi vremea buna!

Poze Maria Sofia

Scrisesem de mult mesajul ca vrem sa venim si noi, dar cred ca nu l-ai bagat de seama

Poze Maria Sofia

scuze, scuze... l-am vazut, da am uitat..sincer...
va asteptam cu drag
sper totusi k vremea sa-si revina asa cum arata prognoza, caci ploaia asta ma baga in toate boalele...

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput