Mamici si gravidute de Constanta (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc muuuult tuturor! Sunteti niste scumpe .

Dupa ce am postat pe forum am sunat la Dr. Sima si a zis sa ma duc sa o vada ca e zi de sugari. Am fost si ne-a dat tratament homeopat cu care nu prea am succes(sunt incepatoare). Am incercat sa-i dau siropul Stodal in timpul mesei gandindu-ma ca tot inghite ca pelicanu' deci tre' sa inghita si siropul.... gresit... la scuipat imediat afara si a testat cu mare atentie biberonul pe urma. Am pacalit-o pana la urma.
Sa stiti ca eu am batista bebelusului, am achizitionat-o cand am adus-o acasa si am folosit-o de cateva ori pana acum pentru ca inca mai avea mucozitati de la spital. Azi am scos ceva destul de consistent.
Aaaaaaa, faza.... cum aude aspiratorul isi duce manutele la nas, e mortala.
Acum ma duc sa ii dau oscillo dizolvat in apa, sa vedem daca o pacalesc.

Am vazut poze cu Matei si cu Filip la cabinet la Dr. Sima

Revin

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Isidora eu detineam niste nasturi numai buni de bagat in orice costum, dar au trecut deja 3-4 luni si dupa alaptare sinii nu si+au mai revenit. Poate ptr ca i+am pompat si nu am alaptat normal_ Nu stiu... dar acum sint inca maaaaarrrriiii.... port cam 75C si nu stiu in ce tip de costum sa+i bag.

criss sanatate multa ambelor. D+na Sima e o dragutya ... sigur va puneti rapid pe picioare.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina78

Isidora eu detineam niste nasturi numai buni de bagat in orice costum, dar au trecut deja 3-4 luni si dupa alaptare sinii nu si+au mai revenit. Poate ptr ca i+am pompat si nu am alaptat normal_ Nu stiu... dar acum sint inca maaaaarrrriiii.... port cam 75C si nu stiu in ce tip de costum sa+i bag.

criss sanatate multa ambelor. D+na Sima e o dragutya ... sigur va puneti rapid pe picioare.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Pai poti sa consideri ca sotul tau a castigat la loto!

Eu aveam niste mere,golden sa zicem si am ramas dupa alaptat 2 copii cu niste smochine,daca mai fac unul, stafida ma cheama.Eu-75 B-dupa Isi si inainte,75 A dupa Ioan,ce urmeaza,75-0,75 A-prim ? Sau bag pompa? Prietena mea buna,a folosit-o 3,5 luni de zile la al treilea copil de i se acrise-intr-un final s-a hotarat fina'miu ca-i mai bun la san si tot degeaba...Deci hotarat lucru esti o norocoasa.

Crisis,ma bucur ca ati ajuns la doctor;succes cu tratamentul!,sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

hai mai adina,ca eu imi pun pietre sa nu ma iau vantul.si eu vreau costum de baie nou anul asta, dar eu la plaja port tanga, insa la sutien am mari probleme, aceeasi ca adina(smochine).asa ca imi trebuie ceva cu cupe.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai fetelor, de azi mi s-a intors din nou copilul acasa, vorba lui Doc de mai de demult, copilul de o saptamana incoace nu era al meu... De azi suntem iar ok, nu mai vrea numai in brate, nu mai e asa suparacios, e din nou EL si ma bucuuuuuuur de nu va imaginati.

Acum a adormit - va vine sa credeti, ca mie nu, intr-un minut de stat lipit de obrazul meu... sa vedem la noapte.

Dandusa, am citit postarea ta si m-am cutremurat, eu sunt ca si Crinuta, ma isterizez cand vad vreo ganganie, mi-e pur si simplu groaza de ele, tip si ma urc unde apuc si in functie de cat de prin surprindere sunt luata, incep sa plang, dc nu e nimeni prin preajma sa ma ajute sa scap de ele, e jale, odata eram in facult si invatam noaptea pt examen si mi-a intrat o goanga in camera, toata noaptea am stat plangand in mijlocul patului si ea jos in fata patului, nu s-a miscat de acolo si nici eu, cand s-a intors gazda mea acasa am strigat la ea sa vina sa ma scape.

Stiu ca o sa radeti dar groaza mea e autentica si e infiorator sa simti asa....

Mai, stiu ca nu a fost premeditata intalnirea, dar chiar niciuna sa nu va fi laudat ca mergeti la pitici ca sa venim si noi?? Data viitoare sa tineti minte ca intotdeauna suntem amatori de plimbareli

Doc, sunt vizibila!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Hristos a inviat!

Imi fac si eu o mica aparitie, sa va dau un semn de viata. De cand am venit de la munte parca am intrat in priza. La intoarcere i-am luat din drum pe socrii mei care au stat 5 zile. Nu am nimic cu ei, dar mi-a fost tare greu sa nu ma pot desfasura in casa dupa zilele petrecute fara copii. Mi-a facut bine iesirea, dar cu oboseala stau la fel de prost. Dorm pe mine, ceea ce nu imi statea mie in fire... si mai rau este ca nu ma recunosc pe mine insami.
Ma chinui din greu sa citesc, dar doua capitole..... inseamna foarte mult pentru mine. Nu reusesc sa citesc nici macar o pagina pe zi. Seara nu stiu cum sa ma arunc in pat mai repede. Mai ales ca Teo ma chinuie noaptea cu o maseluta, de in vine sa ma bat singura dimineata cand trebuie sa ma trezesc.
In seara aceasta m-am intalnit cu Mada si cu Tinna la pitici. Deci, Mada, ti-am urmat sfatul si am dat semnul de viata.

AndreB - mult succes maine! Imi pare asa de rau ca nu pot sa ajuuung.... tati este de serviciu de maine pana vineri.

Mav - sper ca nu am dat cu nuca in perete cand am apreciat mail-ul acela. Sa nu ma intelegi gresit, te rog! ... am tot vrut sa te sun, dar nu am reusit.

Si la repezeala, am vazut un top al sotilor? Am inteles bine? Ce frumos! L-as baga si pe al meu .... la oala! Cred ca de ceva timp, mai mama este el decat sunt eu! Cred ca merita sa il laud, chiar daca el nu stie ce scriu eu aici, iar el in spatele meu discuta cu Teo despre animalute si se mai uita si la TV... si nu ii scapa niciun meci ... si face si piata si duce si copilul la scoala, o supravegheaza pe Crina la teme... iar eu? ce mai fac? ca tot sunt obosita .... restul, cumva .... avand in vedere cele cel putin 10 ore petrecute la serviciu ....

Am intrat sa scriu cateva randuri si m-am intins cat o placinta .... A! si fetelor care nu au ce baga in sutiene, le dau la fiecare cate putin de la mine ...

Va pup si sper sa va mai intalnesc pe la pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hai ca m-ati distrat pe cinste cu topul sotilor,sper ca nu este vreuna geloasa printre voi ca a dat de belea...eu una nu sunt,cel putin nu la glume din acestea(daca i s-ar sui una in brate nu stiu cum as reactiona)si mai ales la complimente:multumesc,Adina
Azi am profitat si eu de vremea frumoasa si,dupa ce am mancat ceva frugal la 15,cand am ajuns de la serviciu(devreme,tinand cont ca iar sunt la cezariene),am aruncat doar fusta si pantofii cu toc inalt,am pus balerini,pantaloni si curea la poseta si fuga la "Pitici" cu Alex,ca s-o lasam pe Anabela sa doarma.Apoi,la 16 am venit sa"eliberam"bona,am hranit-o pe Anabela care tocmai se sculase,am imbracat-o si iar fuga la pitici.Pe la 18:30 a ajuns sotul meu de la serviciu,am mai stat jumatate de ora si am plecat in protestele generale ale minorilor,in mare graba,caci,daca va vine sa credeti,de la serviciu,de dimineata, eu nu mai fusesem la toaleta.Cum sa inteleaga ei ca mamei ii crapa vezica?!Taman la scena in forta ne admira Madaluta,in timp ce il culegea pe Darius de pe jos.N-am apucat nici doua minute sa stam de vorba,noroc ca ma zarise ea,ca eu ma luptam cu pisicuta si cu presiunile fiziologice
Acasa m-am apucat sa gatesc ceva,in timp ce "beleaua"hranea copiii,iar acum recuperez cu cititul,ca am un curs de pregatit pentru moase,pentru luni.Dar nu puteam sa nu bag un ochi si o vorba pe aici...
La multi ani Mihai si la multi ani,cred ca pot sa spun,Matei!
AndreB,concert minunat!
Mav,multumim pentru informatii,mie chiar mi se pare imposibil sa te mai hranesti sanatos in ziua de azi in mediul urban...
Crisis,cum ati reusit sa raciti,fir-ar?!si eu tot pentru dr.optez,desi eu sunt de formatie alopata,dar oricum ar fi tratamentul,tine-te de el si de dr.pana va scoate la liman.Sanatate multa!Ce simpatica,sa-si puna manutele la nas
Dandusa,si mie tot piscaturi de purice imi par,caci am avut too much of them,dar parca ale Crinutei sunt mai mari???Urechelnita stiam ca nu pisca pielea,mai degraba paianjenul...Mie imi treceau si ma linisteam cu cremutele acelea vietnameze la cutiute mici rosii,cu miros de eucalipt...
Angi,eu nu rad caci tot asa simt si eu,desi dupa prima reactie imi iau inima in dinti si ma lupt cu jivina,invingandu-mi teama,dar nu scarba imensa.
Despre Pupicu,eu sunt convinsa ca s-a speriat cumplit de plecarea ta,din cate am inteles si te rog sa ma scuzi daca am priceput gresit,prea putin pregatita psihologic la varsta anxietatii de separare...Data viitoare vorbe mai multe si lipsa mai putina,cred ca poti exersa cu cineva la care intentionezi sa-l mai lasi doar lipsind tu sa zicem 10 minute in alta camera,apoi apari si-i confirmi cele spuse:"vezi ca am lipsit doar putin?Asa cum ti-am promis:nu pleaca mami de langa tine etc.etc.",la noi au functionat.
As mai vrea sa ma lungesc,dar timpul ma sugruma,va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

salut!
Mai fete, am citit, am citit si parca acum imi vine sa o iau de la capat, ca nu mai stiu ce, cum si cui sa raspund. Oricum mi-a luat 2 zile sa recuperez.

La multi ani tuturor celor care s-au serbat in aceasta perioada.

Bun venit noilor gravidute.

Si felicitari sincere celei mai proaspete mamici. Dumnezeu nu te-a uitat, astepta momentul potrivit pentru darul trimis.

Felicitari fetelor care au reusit sa-si intarce puiutii. Din pacate nu am avut o astfel de experienta, dar am trait alaturi de voi aceste clipe.

pentru Mihai si la multe luni pentru Matei.

Andreea nu pot ajunge maine la recital. Mi-ar fi placut, nu am mai participat la un astfel de eveniment din scoala generala. (am facut generala la Liceul de Arta).

Referitor la invitatiile de joi si de vineri, noi participam. A, am si locuri in masina pentru cei interesati, doar sa ma anuntati(Madalina, Andreea, Mav).

Parca mai aveam de zis, dar...

Pozele le-am descarcat, dar sunt pe laptop-ul lui tati, care este ocupat momentan.

simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut!

fetelor, eu iara sunt pana-n gat in treaba, da' mi-a venit cheful de forum (normal, nu?). am iara de ras-ras-corectat varianta romaneasca a traducerii up-datata, deja cred ca stiu textele pe de rost...

la Multi Ani Mihai!! mare si voios si sanatos si norocos!!

eu zic sa facem schimb de tati, ca prea ar fi multi si buni pe aici . incep eu: dau tati care face cozonaci si racitura si baie la bebe pentru tati care schimba bateriile la cele 3 chiuvete abia functionale (de anul trecut ) de la noi din casa!!

la capitolul sani oricand vreti voi punem la comun si impartim frateste, numai ca eu am de-aia afectati de gravitatie, acuma sa-mi spuneti cum va convine. si Ina raspunsul e ca costumul dintr-o bucata nu sustine decat daca are ceva prevazut special (balene, cupe etc) pentru asta. eu nu mi-am gasit. inca il mai am pe cel de la quelle comandat in iunie si primit in sf de august anul trecut. am mai pus 3 kile, dar ar trebui sa fie tot pe acolo..

mokika, bine ai revenit! vacanta te cam scoate din ritm, nu?

simona, mai ca m-as baga la transport, ca se pare ca masina de trebuia sa mi-o dea nu prea merge bine, nu a mai circulat din august anul trecut. ma rog, cica maine ma hotarasc, dar nu am cand sa ma duc sa o iau la o tura, sunt f.f.f stransa cu timpul.
pb mea e alta: daca ma duci tu, cine ar putea sa ma aduca inapoi la 3 jumate? ca de la 5 am intalniri programate la birou, si trebuie sa duc si cupilu acasa, nu?
nu de alta dar nu l-as putea lasa la Crisis, ca termin treaba pe la un 7 seara...
sa vad cum se aranjeaza, neuronul obosit se cam invarte in gol, va anunt maine daca am iesit din bucla.

va puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello!
Multumim pentru urari. Prinsesa mea e sfornaita, dar cam atat. Nu a mai avut nici secretii la ochisiori, febra nu a avut deloc iar pofta de mancare... slava Domnului avem sa dam si la altii. Eu m-am trezit acum o ora, am hranit fata, am umplut-o de granule, picaturi si siropele si a adormit la loc.... ceea ce o sa fac si eu.
Mamacita eu reusesc sa racesc si de obicei raaau de tot in cele mai nepotrivite momente. De exemplu la nunta mea nu am putut sa spun DA pentru ca eram foarte ragusita si aveam si febra 39. Sunt o norocoasa.

Imi doresc foarte mult ca joi sa va tin afara (e mai frumos) de aceea sper sa nu mai ploua si sa fie si super cald ca sa ne desfasuram in voie. Va mai intreb o data: preferinte la gratar? ca daca nu iau ce stiu eu ca e bun si proaspat. Si dupa cum spunea Monica puteti sa aduceti si voi daca vreti ceva anume.
Cat despre "cadou" am stat si am invartit-o pe toate partile si pana acum tot ce am avut nevoie primit sau am imprumutat asa ca nu am gasit nimic concret. Totusi ca sa nu mai ziceti ca "veniti cu mana goala" am sa optez pentru obtiunea "cheta" contribuind astfel la ceea ce-mi doresc sa ii iau in curand si se super potriveste in camera ei. Uite poze www.patutbebe.ro/patuturi-transformer.php#poza" target="_blank">AICI. Sper ca n-am fost prea "indrazneata" (alt cuvant am eu dar pe urma ma acuza astia de rasism), iar daca am fost suparativa si voi si nu mai faceti nici o cheta.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput