Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

anunt si eu poze calde http://entertainment.webshots.com/album/571253595JTrJnf

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Ce se mai distreaza, la balacit!
Vad ca nu se dezminte de 'afinitatile' clopotzeilor pt vasul de la wc.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am plecat acasa; in caz ca nu mai apuc sa intru, va doresc un 1 Mai (muncitoresc ) cat mai placut.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Multi la zuzici,multumim mult de aprecieri.
LauraI nu sta mereu cu clamute si bentite....Cu somnu chiar nu pot sa-mi dau seama,doar ca matinala mea care se trezea la 6-7 se trezeste de ceva timp la 9-9.30...chiar nu vad alta cauza,totusi astazi trezeita la 9 vad ca doarme deja de 1 ora si jumatate. Theuta mica.Edit cred ca s-a trezit...
Mai zuzici ce ma fac eu ca bani de bona nu am,cu socrela nu vreau s-o las si nu exista cresa care s-o primeasca pe Bia...pe motiv ca nu are la 15 sept 2 ani impliniti...si abia la anul o primesc da tot la cresa,ca la gradinita nu are 3 ani impliniti...Ce ma fac eu ca din toata trebuie neaparat sa-mi gasesc ceva de munca...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Alarma falsa,inca doarme dusa...
L-am admirat de frumosul Robi,baiat harnic...
Si evident si pe Ioana si mamica ei,o scumpete mica...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

La multi ani cu sanatate Nemary ! Sa fii fericita , sanatoasa si sa ai parte de multe impliniri !
Si inca o urare...casa de piatra , multa sanatate tie si sotiorului tau si sa ajungeti sa sarbatoriti nunta de aur , cu copii si cu nepotii !
( noi stim ca Nemary aniverseaza astazi , pe langa ziua de nastere si 3 ani de casnicie

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Multumim tuturor fetelor pentru aprecieri !

Azi am tras o sperietura ! Cand veneam din parc , in scara blocului , nu stiu cum am dezechilibrat tricicleta cand am vrut s-o intorc si s-a rasturnat intr-o parte iar Sara a luat un buuff cu capul de ciment de mi-a stat inima. M-am repezit si am luat-o in brate , i-am frecat caputul si s-a oprit repede din plans...nu pare sa se fi lovit rau , nu s-a invinetit dar era un pic rosie pielea capului pe sub par. I-am pus gheata cand am ajuns sus si sper sa nu faca cucui.
Imi vine sa-mi dau si acum palme la cat de neindemanatica am putut sa fiu . Daca se lovea mai tare , cred ca innebuneam ...oricum si asa am tras un plans zdravan dupa ce s-a culcat copilul

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Simona sorry de buff , se mai intampla insa , nu mai fi suparata.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

buna fetelor!
n-am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti bine si voi si clopoteii.
simona, bine ca n-a fost grav, nu-ti mai face inima rea, ai sa fii mai atenta de-acum.
lala, pana-n toamna se pot intampla multe ;) eu zic sa nu te stresezi de pe acum si sa nu-ti pierzi speranta ca va fi bine

am o intrebare: la ce varsta se face urmatorul bilant dupa cel de la 1 an? va rog mult sa-mi raspundeti, sa stiu daca dr ne cheama la bilant pe bune sau doar ca sa mai incerce sa ne convinga sa-i facem ROR-ul (pe care l-am refuzat). multumesc mult!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Miutza la 15 luni, apoi la 18 luni si la 2 ani.
Apoi anual.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Lala multumesc mult.

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an

Mergi la inceput