Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 6
ceska777 spune:
Roli,
mersi de pont, da nici macar spirt nu am in casa... sa vad pe unde, la ce magazin gasesc. Oare daca sunt vechi mai ies?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miky_mamica spune:
Multi ani traiasca, Multi ani traiasca
La Multi Ani,
Mary sa traiasca
La Muuuuuuuulti aniiiiiiiii!
Multi ani fericiti alaturi de cei dragi iti mai uram inca o data si un buchet de pentru ziua ta dar si pt sarbatorirea celor 3 ani de casnicie!!!!!!!!!!!!! Sa fii iubita!!!!!!!
roli25 spune:
La multi ani Nemary, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iubitii tai, sot si Daria
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ioanact spune:
ANUNT!
Noi s-ar putea sa ajungem maine in Bucuresti, mergem la Catedrala Patriarhala, la Sf moaste..nu stiu ce zona e..dar daca tot ajungem in Bucuresti, nu ati vrea sa ne intalnim? (pt cele care sunteti in/din Buc)
Astept raspuns , chiar si PM.
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!
miky_mamica spune:
Pozeeeeeeeeeee cu noi si nu numai (cateva si cu Dariutza la rondul de flori) in albumul Aprilie : http://family.webshots.com/album/571581228ziUXxr
Si mai urmeaza da sunt franta de oboseala si ma bag la culcarica asa ca restul maine ....
Pupam
rlc_sandor spune:
Ramo,Sonia e bine,foarte activa face tot felul de nazbatii,azi a golit sacul cu mancare pentru pui,saraca mami,a mir cum rezista ,la gradi are 29 de copii in grupa,acasa inca una care face cat 10
Am vazut poze cu Ioana,Bianca si Luca(cea in care se urca in frigider e super)
Natalia,Anca cum pot ajunge la dr Ordean?Un nr de tel,o adresa va rog,Sonia are piciorul plat si calca anapoda si m-au trimis la chirurg ca in Oradea nu exista ortoped pediatru,am vazut ca nu demult ati discutat
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Ellenuta spune:
neataaa
poftiti la o
ma bucur ca v-au placut bucatarelile mele .. si ieri am facut si dulce (tort de mere cu crema de zahar ars) desi spusesem ca nu fac .. initial, se anuntasera nasii in vizita insa fetita lor a facut gripa si nu mai vin .. asa ca o sa ne luptam noi cu el ..
cum sarbatoriti 1 mai? eu la job ..
jelimoni ce dulcic e robsky .. cum face el baie cu mami si se joaca cu verisoara lui, cred, nu? e tare frumusel piticul!
gatta uff .. ati facut si voi buf .. imi pare rau. eu sunt acum super mega atenta cand iesim cu trici.
alina eu-s la job si din pacate nu ne putem vedea .. iar programul de somn al evei e intre 2 si 4 .. imi pare rau, poate cu alta ocazie.
micky luca deschide singur frigiderul?? a mea inca nu s-a bunghit .. oricum, cand il deschid e in stare sa se bage in el .. e tare scump lucuta cum uda el florile si cum se plimba cu carutul ptr cumparaturi .. in poza aia in care era morfolit pana la urechi ce papa? costita de porc, cumva? tare frumusei piticutii intre flori.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:
Neatza, buna cafeluta aia Elle
Pentru cine e interesat :
http://avlaudum.blogspot.com/2009/05/retete-pentru-copii-dupa-varsta-de-un.html
Ne pregatim de plimbare, revenim mai tarziu
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
neata si de la noi
multam de cafeluta Elle
vreau sa va spun ca ieri la 11 au fost sistate lucrariile pe jos asa ca gaza mea a facut nanic linistita 2 ore apoi de la 16 la 18 iara ,neantoarsa......pai asa mai da nu???deci se poate
am o intrebare Miutza ......de ce ai refuzat ROR-ul?noi il avem programat in 1 iunie ......el e cel cu autismul sau alte motive???
noi ne-am vaccinat Marti si 2 zile a tinuto tot cu febra ,vad ca sa linistit de ieri ,urasc vaccinurile oricum
Lala d multumim de informatii
pupam Saratica sa nu faca cucuiut si am vizionat si noi poze multe ,multe
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
nemary spune:
multumesc mult, zuze dragi, pentru ca v-ati amintit si de mine
cate un pupic pentru fiecare si unul mai special pentru Shose si Nicole.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.