Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 4
ginnette spune:
Neata,
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, MARI!
SA AI PARTE DOAR DE BUCURII SI IMPLINIRI!
Am admirat printzesele: Sara - veselia intruchipata (poza cu coditze este delicioasa ; Bianca - foarte eleganta si Ioana - mandra ca pozeaza cu mami .
Referitor la lapte; Adela bea dimineata 270 ml iar seara 300 ml; dak ii pun mai mult, ramane in biberon. Eu ii dau NAN Junior si o sa-i dau pana la 2 ani juma'te - 3.
Cat despre "dak bea lapte nu asimileaza Fe" nu stiam; ce pot sa spun este ca eu, nu mai beau lapte (absolut deloc) de la 3 ani (de cand mi-a scos bunica'mea bine ) si sunt anemica (nu in ultimul grad, dar sub minima admisa).
Helene, off, cunosc modelul de 'hotz de cai' - nici eu nu pot sta jos (bine, eu nu sunt insarcinata) iar in w/e este si Dan si facem cu schimbul la "alergat".
M-ai terminat cu meniul ; azi ma duc sa-mi iau orez.
Si vreau sa-mi iau si cush-cush (sper c-am scris corect).
Ramo, ce-ti face degetul? Poti sa-l misti?
Un pt Ali-stoisor.
Cum se mai simt Sofia (de mada) si Benji?
Azi noapte s-a trezit buburuza, doar o data; uraaa!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
lala ce dulcica e bia ... cum se catara ea acolo pe scaun .. iar in poza in care sta ca fotomodelu' e mortala!
alina am vazut si pozutele voastre .. ce bucurie pe ioana in parculet .. ehhe .. daca ar fi asa si la mine, as lasa-o si eu sa bananaie singura, dar nu am curaj .. la tara, o las sa se duca pe unde vrea ca nu e niciun pericol dar in parc .. vai si amar.
lala deci i-a placut pletoselului la gradi, super. acum 2 zile, socrella a dus-o pe eva la o parada militara .. fascinata a fost, a stat si i-a urmarit, a aplaudat, a chiuit .. tare i-a placut.
stoisor imi pare rau de problema cu socrela .. cel mai bine e sa-i spui clar sa pastreze linistea intre orele de somn ale sarei .. fara nicio suparare.
roxanici neaparat si salata .. e dementiala .. cu menta, lamaie si mult patrunjel .. plus un condiment de-al lor .. sumac .. e acrisor asa .. hai ca-mi vine apa in gura .. ma gab pe blog la retete .. FELICITARI buburuzei ptr somnic! la mai mare si faca nani de seara pana dimineata!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Shose spune:
La multi ani Mary, multa sanatate, implinisiri si o viata luminoasa sa ai! si si hai mai des pe la noi.
Multumim fetelor de felicitari, intr'adevar m'a facut Iulia asa fericita, stiti voi cum e, ca ati trait'o si voi.
Vazut pozici cu Sara de Gatta o frumusete vesela foc!
Vazut Ioana de la Cta prin parc, vesela si activa ca de obicei!
Codrutza si noi avem tablita aceea de la quelle. Am comandat'o in iarna cu alte jucarele si parca au trecut 2 sapt si a ajuns, asa imi amintesc. Era tot la pretul asta si atunci, Iulia mai 'mazgaleste' din cand in cand pe ea.
In general "scrie" cu creioane de care a zis Lala non toxice, cumparate de la City Farm.
Bibi de Lala- mic te roaga Iulia sa mergi cat mai repede, pentru ca POTI. Asa o sa o faci pe mami fericita si o sa'i alungi piticeii. Lala, nu au trecut inca cele 2 sapt de care ne'a zis Mafalda noastra, mai avem rabdare putin si o sa o vedem si pe ea hop-sus, la plimbare.
Sa vezi peste vre'o 5-10 ani cand ii sarbatorim pe ai nostrii clopotei tot pe aici, cum o sa ne amintim noi, ca lenesutele noastre au fost ultimele doua clopotzici care au mers singure.
I'am vazut pozicile si e superba Bibilica.
Ma credetzi ca am febra musculara la picioare?
Am stat numai dupa ea, sa nu pice din picioare, cu genunchii flexati, dar se pare ca are stabilitate (la 1 ani si 2 luni cred si eu ).Schimba si directia de mers, se opreste singura fara sa se sprijine de ceva.
La party a fost cam reticenta, nu a vrut sa mearga din prima, voia numai de manutza, dar spre sfarsit s'a obijnuit si zburda si ea printre copii.
Pe afara, prin gradina ii place cel mai mult, cum o lasi jos cum se duce direct la furtun sa ude florile cum a vazut'o pe Buni.
si uploadez mai tarziu filmulet si poze
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
kalosalina spune:
LA MULTI ANI MARI!!!
Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de fericire alaturi de Dariutza si sotul tau!
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
va invit la masa ...
http://evacutrompeta.blogspot.com/
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kalosalina spune:
Woww Elle ce bunatati...maaama si cum arata!
Am vazut filmuletul cu Sarita...ce vesela este si pozele cu Bia si Ioana...tare scumpe sunt...cum sta Bia la pozat ! Ce repede cresc clopoteii nostri!
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 MOR! Mi-a mazgalit copilu cu pixu pe canapea! Nu stiu de unde a furat pixu, acuma nu-l gasesc, l-o fi pus bine sa repete faza! Cu ce pot curata ???? E din material textil ce imita pielea intoarsa! MOR!!!! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Eu am curatat pasta de pix cu spirt.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
LalaD deci i-a placut la gradi. Eu l-am dus pe Andrei doar de vreo 2 ori cand l-am luat pe Marc si era f incantat, din 2 pasi a fost in mijlocul gradinitei si vroia sa se catere pe un tobogan de plastic.
Eu cred ca o sa-l dau din iarna, dupa ce face 2 ani.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Nemary fericire, viata lunga si sanatate!
Ema Lala20 multumim pt urari. E mai bine gaza, dar ii scot cu BB niste muci grosi (albi), de nu mai stie saraca sa respire!
Am vazut pozicile cu Bia de Lala20 Cum sta, mai Lala, puiul tau asa cumintel cu diademe si clamute pe cap??? Pfoai, Thea ar da cu ele de pamant un-doi Si ce eleganta e si frumusica Imi plac f tare pantofiorii...unde gasiti voi asa de frumosi, ca ru nu gasesc mai nimic (si e si dificila la piciorus ca are pernuta si nu-i vin asa usor)? Oare de ce si-a scos somnul pitica? Nici daca o culci mai taziu, mai spre dupa amiaza?
Elle tu ne omori cu papica, serios! Io vreau cura de slabire Pfoai de mine, imi ploua in gura ce ai facut tu acolo
Ramo super ca esti asa relaxata in parc! La noi, in singurul nostru parc, e o vierm.u.iala in care as pierde-o cu siguranta, nu mai zic de biciclete, role si alte pericole!
Stoisor[up] bine ca ai pus piciorul in prag! pai macar somnul sa si-l faca micuta!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
jelimoni spune:
anunt si eu poze calde http://entertainment.webshots.com/album/571253595JTrJnf
elle mi-ai facut o poftaaa
ali mama
miri si nemary sa fiti fericite!
am admirat clopotei care mai de care mai frumos: razvi,eva,david,si pipe!
va las ca mi se arde mancarea,pupici