IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM
Raspunsuri - Pagina 8
claudia74 spune:
No Gabelu binie ai vinit, cregeam ca numai ajunji pra-aischi, ma sa stii ca o faci foarte bine pra dasceapta
inca nu ma citit tot,dar am vreme, in rest toate bune si frumoase la noi, numia vremea lasa de dorit, am auzit ca la voi se merge la strand deja, aici sunt 10 grade
, a fost frumos in Apuseni? dupa molaraie da
.
Am treburi prin cuina, revin cu bunatati
, Laurelu esci gata deja cu cornurile? 
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:

Iaca, daca atz stragat asha da tarie, am audzat si io da pra unge eram (a sa intzaleje, prantra tricourili lu' barbatu' mieu
), ca da ieri, nu stau o clipita:
(trabuia sa inaugurez masa da la Ikea, nu?),
,
dat drumu' sa sa faca pita la marshana, fujit in Rial la stracat bani, ca era frijideru' cam cu vant pran iel, facut mancare, curatzanie, da toace.
Adz is oleaca mai libera, da' tot mai am dastule da facut, nush ce zmau am, ca m-or apucat harnishiile saptamana asta
.
Haidatz, dau o cafa
, asa mai pra fuga, sa gat treburile.
claudia, gonghy spor la colashi, aruncatz si la noi o cotzca, dupa ce s-or rashi
.
Yasmine binie c-ai scapat da controli si vatz dus la mozi, fain film, da.
Io am pra foc o zupa da curca, cand s-o gata fac iuce nisce galusci, si cu carnia dan zupa, fac o retzepta dantr-o revista, pun molaraie in dosaru' cu da toace, da pra niet, sa vigeti shio ieshat.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
No Laurico binie ca ai scriat si tu, ca mi-am facut griji da cinie, pra unge umblii? vad ca umblii vandra pra la cheltuit da bani, no las ca nu-i bai, punie si tu molaraie cu mancaruri, ca si io pun mintunas pra bloq la minie ce am colashit adzi, impletituri banatene si musaca.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
Iaca aici nisce molaraie, sper sa nu ma batz prea tarie, daca tzam facut pofta
.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Revin mai tardzau, ca m-o vinit un coliet la posta, marg sa-l ieu.
si 
Spre tzel!
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
Mey fataaaaaaaa m-ai bicejat, sche am vadzut la cinie in album, iuuuuuu saracu de minie, fata baga retete aici, nota dzece cu steluta,mai mulce stelutze ![]()
bravo banatanca harnica si vrednica, sa fie mandru bucuresceanul
.
Acu am vinit si io da pra la felcer inapoi, am fost si cu soacra la orl.
Merg sa strang otzara da prin casa,ne audzim mai incolo.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui L5845 Iaca aici nisce molaraie, sper sa nu ma batz prea tarie, daca tzam facut pofta ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA ! Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte! si ![]() " Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi" Spre tzel! www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste ![]() Doi zapaciti! |
Tu crieca vrei sä ce bat. Ai dä suflietu mieu she dä mancarie, shinie poa sä mînshie atît?
O sä vrieu säm dai näshce retzäpturi, sä poace?
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
ela03 spune:
multumesc pentru grija.
Robi si-a revenit dar a ramas cu traume dupa tratamentul cu peniciline, mi-a spus si azi ca viseaza noaptea urat cu injectii si ca el nu mai suporta.
De mine nu mai spun, ca era sa fac cu nervii, am plans langa el la primul Moldamin si mai are de facut 2.
De aceea v-am atentionat in legatura cu scarlatina, nu e o placere si nu se trece de ea asa usor ca de varicela de exemplu.
L5845 spune:
Noa, ca v-am pus molaraie si cu sheam gacit azi
, tat acolo. Ashciept shereri la vro' retzepta, numa' sa zashetz carie. 
si 
Spre tzel!
Doi zapaciti!
gonghy spune:
Fatoooooo Laurooo ma zapacishi de creieri
beeeyyy mie-mi ploo in gura
vreau mai multe retzepte de la cine
bagi sau ma lasi sa salivez si sa fac balta de sa umplu tastatura??
Ia uite ce vreau io asta,casa si portofelele ![]()
![]()
![]()
E prea mult? ![]()
Am culcat fata acu fug sa ma bag si io la
ca maine is de dimi si abia ma trezesc....ooofff da de maine incepe week-endu' si mis free pana luni la amiaz 
stau sa trandavesc.
Noapte buna!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"