IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Merci de primire

Am terminat pilafu',ficatzeii....mis terminata si io de atata treaba abia astept sa culc fata asta sa bag o baie fierbinte si sa ma relaxez ca mis franta.
Clau io cred ca acum se pot vedea filmuletele de care spui tu am mai umblat io pe acolo si cred ca am facut bine
Ma retrag sa fac laptele la pui si sa o culc pe la 9 si'unpic.

Noapce buna fecilii!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

o ieshît binie, givanim manie.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Uite Clau daca tot iti era dor de bubulina mea ti-o arat ca facui ceva frumos www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8b39e6abc9e5ff255ca77d" target="_blank">AICI sper sa iti placa.

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Buna gimineata,haidati la cafa si apoi la givan :

Corino ma bucur c-o iesit bine, esci fata dasceapta doar? nie dzici adzi cum o fost.
Laurel acu sa vedge si amalganul cu bubulina mica si mandra ca ma-sa, vai dar nu imi place cantarea aia italiana e prea trista, cum ai facut ficatzaii, i-ai fript cu faina si usturoi sau ai facut tocanitza?
Laura resitanta she mai dzici? ieri ai fost cam absenta, esci binie?
Claudia cum se mai simte Robi?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

O durat numa o ora, dupä carie ne-am dus la mozi sham vadzut "Illuminati", foarce bun film. Adz mä duc la lucru numa dä la doauä, givänim dupä-amiadz.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Filmul ala si io vreau sa-l vadz, am audzit de el ca-i tare bun, gen DaVinci Cod, musai sa-l vad si io.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

'Neatza si de mua!

Io intrai sa va salutez ca dup'aia fug la magazin jos sa iau driojdie ca vaz ca nu mai am si ma pun sa framant fugutza neste cornulete cu gem...ca are pofta fii'mea cica:"mami giau coln dinala cu gem si cioco" asa ca fuga ma conformez dorintelor ei numa nu inainte de a va spune ca schimbai tot la www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8b39e6abc9e5ff255ca77d" target="_blank">AMALGAM

Pupici si o zi faina.

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

mai Laura tu-mi citesti gandurile si eu ma pus deja drojdie la dospit si eu fac niste impletituri, covrigi ceva,oi vedgea eu ce mai? spor la treaba, ne audzim mai incolo , ce tzuc .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Io cand aud cantarea asta se radgica parul pra minie, mai nu-s mainuta :)))

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mai fetili, merci pentru invitation! A durat ceva pana m-am miscat sa intru pe forum ... nu mai intrasem de multa vreme. Ma bucur sa va revad pe aici

Sunteti toate in parametri? Kupilasii sanatosi?

Noi putin muciti, am fost la ghetar in weekend, in Apuseni si ne-am mucit de la diferenta de temperatura de peste 20 grade.

In rest, obisnuitele munci si copilarii.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput