IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

gonghy s-o facut, manie dzaua le pun pra pemeu, ca sa nu umplem pra ashi cu dashcea, binie? Stai linishcita ca nu-i nishio probliema.

Somn usor la toace! Shapce purishi pr-un pishor, ne givanim manie.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui L5845

Somn usor la toace! Shapce purishi pr-un pishor, ne givanim manie.

ce-ai zuitat cieva : si unul dupe urieche, ca sa fie cu parieche .

No hai scularea, la cafa :

io numai sciu la she vreau, da auzi Lauro nu vrei sa pui tu retele aici pe forum la Cartea de Bucate sa le avem tot timpul si molaraiele sa scim care cum is, mie mi-au placut tache : tortul domino, ala cu bezea si caramel parca, cu mere, cu cioco, frasu ca numia sciu, ma mai uit odata, da pune retele in Cartea de Bucate ce rog!

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

'Neatza buna la tat natu'!

claudia buna cafa fashi, da she pui in ea? Sper ca nu .
Buna ideea sa pun retzeptale in carcea da bucace cu tat cu molaraie, asa sa scie care cum is.
O sa munshesc adz la asta, ca alce treburi nu am, adz trag matza da coada, mancarie am, doaua feluri, poace numa' sa dau cu aspiratoriu cata, da' mai tardzau, nu acu'.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Da', ma zuitasam da parcea a doua da la purishi , m-am tot gangit si nu-mi vinia in mince continuarea, multzam fain da agiutor.

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui L5845

Da', ma zuitasam da parcea a doua da la purishi , m-am tot gangit si nu-mi vinia in mince continuarea, multzam fain da agiutor.

scrii retetele cum iti vine ca le moderez eu mai incolo,sper sa intre poza,vezi ca trebuie sa o reduci mult, eu sunt moderator la cartea de bucate .
Io imi sparg capul iara pra la felceri sa merg cu al mic in Statiune la Bai, acu oi vidgea sch-o iesi da aschi.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ioi tu, io mi-s crescuta la oras, pe jumatate unguroaica si nu stiu sa vorbesc ca voi. Da de aia tot banatanca mi-s, na!

Ela, ce fain ca esti si tu pe aici! Sanatate lui Robi, sa isi revina repede sa poata iesi afara la soare, la joaca, la strand.

Vad ca v-ati pus iar pe bucatareala serios. Buuuuna treaba. Eu incerc sa ma abtin de la dulcegarii.

Pupici, fug ca am treaba.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Am pus retzepta d-am facut-o ieri, urmeaza alealalce .

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Gabi inca nu am gatat lectura de la bloqul tau
Laura resitanca ok, scri tu cand ai vreme restul,n-or intrat zilele'n sac , numa d-o vini spaima vampirilor o fi bai de nu are retetele, glumesc , ai vazut si bloqul meu? e la inceput dar crestem si noi!
Claudiaaaaaaaa ce faci? cum sunteti?
Laurico azi absenta,iara vii pra sara ca IC ?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Mai Gabi, de ce n-ai zis, ca si io-s pe jumate unguroaica, mi s-a parut mie ca esti oarecum la fel de ... rea ca mine.
Noi iesim deja la soare, ca nu mai e contagios, doar ca n-are voie in colectivitate pana isi revine cu sistemul imunitar, si pana nu termina cu moldaminul nu-i pot da homeopate.
Bine faceti cu retetele, ca io ma straduiesc sa devin mai buna boscodina, am pus cartile deoparte si m-am facut fata de casa, da de-aia cu pretentii si talente.
S-au deschis deja strandurile?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela03

Mai Gabi, de ce n-ai zis, ca si io-s pe jumate unguroaica, mi s-a parut mie ca esti oarecum la fel de ... rea ca mine.
Noi iesim deja la soare, ca nu mai e contagios, doar ca n-are voie in colectivitate pana isi revine cu sistemul imunitar, si pana nu termina cu moldaminul nu-i pot da homeopate.
Bine faceti cu retetele, ca io ma straduiesc sa devin mai buna boscodina, am pus cartile deoparte si m-am facut fata de casa, da de-aia cu pretentii si talente.
S-au deschis deja strandurile?

kepp going Claudia,asa te vreau, fii banatana faloasa ca asa ne sadge binie .
Strandurile se deschid cand vin io in Cimisoara .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput