Bucurii de sept-oct 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 7

Adriana mica spune:
Roxana, imi pare rau ca Dariutza nu se simte bine! Intr-adevar, o durere ii poate face pe cei mici foarte agitati, noi ne chinuim cu ultimele maselutze, si nici macar nu se compara cu ceea ce simte ea. Sper so eu ca tratatmentul din Germania sa va ajute, macar sa ii mai ameliorati durerea.
Bafta tuturor mamicilor care cauta gradinitza!
Cred ca am ramas printre cei mai slabuti din "gasca": Dudu are 95cm si in jur de 14kg. Conform graficelor de crestere pe care le-am gasit pe net, este putin de tot sub medie cu greutatea (la inaltimea lui ar fi trebuit sa aiba 14.3kg).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Monique_new spune:
XAN ce tort efectuezi "la suparare" . Scapati voi si de pampers.
Cred ca noi "am rezolvat" cu gradinita...a fost tati azi cu dosarul si ne-a chemat pe 15.
Lexi si Cosmi are cam aceeasi greutate, mai grasuta sincer nici nu as vrea sa fie la inaltimea ei. Eu in locul tau m-as duce la acea evaluare, macar de curiozitate, va descurcati voi cumva.
Lilico tu pe unde umblii??? Iar "te-ai cenzurat". Am auzit ca " va destrabalati " singurei acasa .
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor!
A trecut si weekend-ul ast'...Mare "branza" n-am facut... Vremea nasoala, starea de spirit...deasemenea...Ma rog...Aseara ce am fost pe la sora-mea...s-au intors dintr-un weekend minunat petrecut la Bran, Moeciu... Am vazut poze si filmulete si...au avut o vreme super faina..Soaaaare!!! Am servit o afinata buuuuna...de la mama ei... I-au adus printre altele, Mariei un bidon de 2 litri de sirop natural de zmeura... I-am facut cu apa plata si ii place fiica-mii...rau de tot... M-am scos cu sucul pentru urmatoarea perioada...
Ieri dimineata, adica pe la opt jumate... m-am trezit....adica am fost trezita de...vocea "suava" a unui nene care canta nostalgic, pe ritmurile anilor 70 cred...., ceva de genul: "cine mi te-a suparat........... sa fi fost eu oare........?" ma rog...atat am reusit sa retin... caci am deschis ochii.si flacari au iesit....cand am vazut cat e ceasul... Si...dormeam atat de bine...M-am calmat...cand am vazut-o pe fii-mea in pragul usii dansand de zor...Apare si barbatul...ranjind de numa'- numa'...probabil aveam o mimica a fetei tampa...ca-mi spune: "Mi-a fost mila de tine...te zvarcoleai in pat si strigai: Sunt nervoasa, inca pe tine...Lasa-ma in pace!... si m-am gandit sa te ajut sa te calmezi...
" M-a bufnit rasul...ce puteam sa mai spun...ma salvase...
...Atat l-am intrebat: "Te-ai straduit mult pana ai gasit melodia?"
De parca m-ai conta...
Gety, ... vazut si pozele de la Gradina Botanica... Iar Maria frumusica foc cu palariuta rosie pe cap si sarafanul rosu...Domnisorica, ce mai!
Gradina...arata impecabil! Lalele m-au lasat ! Faine tare! Chiar i-am propus sotului, ca in viitorul apropiat, sa ajungem sa o vizitam...
Ca veni vorba de barbatul din dotare....M-ai intrebat ce zodie e... E sagetator...iar eu mi-s leoaica... Ne-am gasit! Doi incapatanati fara masura, orgoliosi etc...
Flavia, !
Lexi, am vazut pozele cu scumpica ta! ! Mi-au placut ffff tare pozele, si peisajele SUPERBE!!!! Sunt de la voi din oras sau in Luxemburg?
Iar aceasta poza...m-a topit! E dulcica fooooooc! Doamne ce ochisori poate sa aiba... Nici albastri...nici verzi... O nuanta bestiala!!!!!!
Cat despre suzi...las' ca nu-i bai...cel putin vorbeste...Caci fiica-mea...a fost dezvatata de suzi pe la un an jumate...dar de vorbit...nici in ziua de azi nu vrea sa inceapa...Coerent....
Auzi? nasol cu dentistul...M-ai incurajat... deoarece am si eu in plan, in luna mai sa trec pe la cabinet stomatologic...Caci nu se mai poate!
Cat despre evaluare... ar fi interesant de vazut...numa' sa nu o supere pe cea mica...
PS. Micii...i-am papat pana la urma...caci miroseau tare bine si...n-am rezistat.... Da' veniti la Bacau...caci, imediat punem de un gratar...
Andreea, ...scuza-ma ca rad...dar...super simpatic Bibi!
Bafta cu viza de flotant...poate se indura proprietarul, pana la urma...
Doamne ajuta cu rezultatul analizelor! Tinem pumnii sa fie bune!
Monique, draguto...sa va traiasca iepurasul! Ce incantata tre' sa fie Cosmi!
super haioasa Cosmi! Tati "rau"
...
Felicitari pentru gradi'...
Roxana, !!!! Draga de Daria...
Offff!!!! Bafta cu rezultatul analizelor!
Xandrinne, draguto...daca o fi sa ne intalnim vreodata...am sa ma asigur ca esti super nervoasa....sa faci muuuulte torturi si prajituri.... Mey...esti bestiala...
Operatiunea olita...la noi stagneaza...fii-mea cere la oala numai dupa ce face deja...pe ea...iar despre nr. 2...nici o sansa sa faca...La fel ca si Narcisa,...se inhiba, e speriata...Nus' ce sa mai fac...
Adriana, stai linistita ca Dudu nu e singurel pe lista...Si Mitzu, tot 14 kg are, de fapt 13, 8 caci a fost cantarita cu pampersul si l-a scazut.... Acasa nu sta la cantarit... Sare pe cantar...de numa'-numa'...Si, ultima oara avea 94 de cm...Nus' ce sa mai spun...caci variaza inltimea asta de fiecare data... toate mamicile si bucuriile lor! O zi faina si o saptamana placuta tuturor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

anangel_lexi spune:
Yoanna, multumim pentru complimente. Peisajele sunt din Trier, din imprejurimi si din Luxemburg (ma rog, si Luxemburgul - tara, nu orasul - intra la capitolul "imprejurimi"). Tare de tot sotul tau!
Monique, felicitari pentru gradi!
Mexxa, ai vesti?
Noi ieri am vizitat o cetate veche de 1000 de ani, o sa pun poze de indata ce am loc la computer ca sa le incarc pe net. A fost superb! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

flavia ramona spune:
Ioana, tare de tot sotul tau. Cu olita o sa reusiti voi ca si noi am avut probleme la inceput.
Roxana, bine ca ai dat de capat problemei cu Victoras, insa imi pare tare rau de Dariutza. Cat mai e pana la rezultate?
Monique, bravo pt gradi.
Andreea , macar ai stat in apa cat ai asteptat???
Adriana, ha-ha, v-am batut, avem doar 13 kg si habar nu am cati cm, da are peste 90. La cat si cum manca al meu nici nu ma mir ca are numa atat. Asta nu era o lauda, da
.
Xandrutza, io zau ca nu inteleg cum mai ai timp si de torturi cu 3 copii??? Mai avem o mamica la noi la aradence cu 4 copii care zau ca nu stiu cum mai are timp pt toate, da va admir mult.
Lexi, nasol cu durerile de dinti. Mi-ai adus aminte ca trebe sa imi fac si io programare pt un inceput de carie, da mai bine o fac amu decat mai tarziu.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

flavia ramona spune:
Citat: |
Discutie cu fata mea zilele trecute: Am facut niste spanac cu miel si i-am dat si ei sa guste putina carnita si o intreb " mami tie iti place carnita asta ca lui tati nu-i place" ea: " da mie imi place, tati este obraznic" eu: " de ce mami este tati obraznic ?" ea: " pentru ca tati mananca toate prajiturile" ![]() ![]() |

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Monique_new spune:
Neata luta este servita. Uite ca acum mi-am adus aminte de un borcan de cafea de acasa....am uitat sa-l iau .
Andreea ce ati facut la spital ? Cum au iesit rezultatele?
Flavia nici eu nu stiu cum reuseste Xan pe bune....o admir.
Yoana azi ce melodie te-a mai trezit ?
lexi asteptam pozele de la cetate.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
la servici si la cafea.
Azi Maria sta la tata, si maine la fel, asa ca o sa fie loc de zbantuiala prin curte.
Yoanna, tatal meu e sagetator si e o fire pasnica din fire, adica nu-i place sa se certe sau se sa contrazica.
Mi-a placut ce surpriza ti-au pregatit amandoi.
Maria sta la masurat. Am un metru de ala colorat care se lipeste de perete si se aseaza ca un om mare sa o masor.
In schimb a invatat cuvinte precum: nu viau, a mieu, nu papa mama, nu pia mama (aici nu vrea sa-mi dea pernuta ei sa pun capul pe ea), ca sa si traduc.
In schimb a invatat sa numere. Stalcit, dar daca are chef ti le zice la rand pe toate... pana la 10.
Asa creste Maria Diana

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gety, felicitari pentru numaratul pana la 10!
Monique, uite pozele promise. Cetatea a fost construita in anul 1000 si restaurata in secolul al XIX-lea. Sub unele poze am adaugat si cateva comentarii. Sper sa va placa!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

mexxa spune:
Deci...
am fost la spital....analiza nu e chiar cum am vrut noi....
acolo crestea o tumoare care nu avea nici o sansa sa scape de ea fara interventie chirurgicala.
asa cum a zis si medicu dupa operatie avea tentinda de indindere ca un ciorchine de strugure cu polipi inflamati si cu numerosi microbi.
Partea buna e ca a fost curatata zona....acum ramane sa vedem la TC la sf saptamanii cum va fi. Daca oasele nu sunt deloc afectate...cu toate ca la ultima tomografie a aratat ca oasele erau ok...atunci nu vor fi probleme.
Insa 30% este riscul sa reapara.
La controlul lui a zis ca e binisor...inca mai e putin lichid...dar fiind recenta operatia nu il sperie.
Va pup...mergem sa mancam ca Bibi e terminat de foame., mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....