Bucurii de sept-oct 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mexxa, imi pare rau ca nu ati primit chiar vestile pe care vi le-ati dorit, dar totusi e bine ca Sebi se simte bine. Asta conteaza cel mai mult.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, tuturor!

Lexi, ! Super faine pozele! Cu adevarat impresionante! Multumim pentru ca ne-ai delectat!

Flavia, !
Mercic pentru incurajari (cu olita)!
Mey...copiii nostri nu se dezmint...doar sunt nascuti in aceeasi zi si...dupa cate am citit...amandoi sunt mofturosi la mancare...caci si la fii-mea...imi vine sa plec la arat (desi n-am fost niciodata...) cand vine ora mesei...Nici eu nu ma mir de ce e atat de "usurica"...

Monique, dimineata, ca de obicei,...m-a trezit (de fapt...m-a dezmortit caci motaiam...) fii-mea...Urland in urechea mea, ceva de genul: "Waaaaaaaawaaa!!!! Paaaaaapucii!!! (ea pune accentul pe prima silaba...cand pronunta "papuci")" Traducere libera: "Ioanaaaaa! Da-mi papuciiiiiii!!!! " Romantic, no?!

Andreea, of, Doamne!
Dar, cat ma bucur ca ati luat-o din timp si...e bine acum! Bafta la urmatorul control! Las' ca are sa fie bine!

Gety, nus' ce sa zic cu zodiile astea... noi avem o cunostinta care, este tot sagetator... Si...are un simt al contrazicerii...oho... tot timpul are el ceva de adaugat, daca i-a intrat in cap o idee, chiar daca e gresita...o tine pe a lui si gata...

Iar sotul meu...oscileaza...are momente cand e calm si are momente cand ma contrazice de-mi vine sa...

La fel avem o amica in zodia leului si e foarte diferita, ca si caracter, de mine...eu sunt glumeata, activa, plina de energie...ea e calma, inchisa, scoti o vorba de la ea cu clestele...

Ah...si a nu se intelege ca suntem o familie de certareti... doar ca sunt momente cand nu suntem pe aceeasi lungima de unda, sa spunem...Om fi singurii?!

Felicitari Mariei pentru noile frazute din vocabular si numarat!

Salutam si restul mamicilor si bucuriile lor! O zi faina tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna!
Andreea, imi pare rau ca analizele nu sunt cum le-ati dorit; ii dorim multa, multa sanatate lui Bibi si sper ca toate operatiile suportate sa fie de bun augur!
Fetelor, sar`na! V-am mai zis, eu daca nu am dulce in casa, nu pot sta. Ieri am facut un tort de cioco...
Moni, bine ca ati rezolvat cu gradi!
Flavia, am vrut sa scriu si am uitat... Cum te mai simti? Dupa lovitura?
Gety, Eni, aveti mail.
Sper sa dau gata si pozele, azi, am restante la Lexi si la Gety.

Mergi la inceput

Yoanna, ma bucur ca ti-au placut pozele.
Xandrutza, aseara m-am gandit mult la tine pentru ca am prestat tarta cu zmeura dupa reteta ta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Fetele, va pun link cu albumul de poze (gastronomice), pentru cine doreste tort (cel facut in weeke-nd):
poze. Maine poate descarc si niste poze cu fetele. Sa va zic ca am reusit si eu sa fac o poza cu Diana

Lexi
Ioana, o zi faina si voua.

Mergi la inceput

Aoleeeu, Xan, ce mi-ai facut? Mi s-a facut o foameeeee... Suuper pozele, vreau si eu sa gust!
harnicuta!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Lexi, sti ce am observat? Ca duminica ai implinit 5 ani de DC!
Feicitari, tortul ti-l dedic tie! Il meriti pe deplin, pentru toate gandurile bune lasate pe forum, precum si pentru implicarea in diverse actiuni, umanitare si nu numai.
Acum vizionez pozele tale, Maria e o scumpica, imi place cel mai mult o poza in care ea se da pe tobogan si e cu parul in vant Si cetatea e superba! Dar mai am de vizionat!
Gety, am vazut-o si pe Maria ta, ce bine-i sta cu palariuta! Superbe si florile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

salutareee

Nu am disparut in ceata ...insa am fost foaaaarte ocupata saptamana trecuta. In plus vremea a fost splendisssssima si am profitat la maxim cu plimbarile pe afara, a fost sezonul bujorilor...care erau o nebunie prin parcuri...de o frumusete rara...si un parfum ametitor...Nu am vazut niciodata asa bujori mari si parfumati...

De 1-2 mai am fost plecati la munte, de vineri dis-de-dimineata si pana sambata noaptea...undeva la vreo 60 de km ...am urcat pe munte, cu ana-maria desigur...drumul era amenajat cu trepte, pietruit, pt ca era si o parte din zidul chinezesc...(doar o parte, ruine desigur...din cei 6300 km cat are)...In unele locuri turistice este refacut ...aici era ruina...ma uitam la Ana-Maria catarata pe acolo si nu puteam sa nu ma minunez unde se afla la varsta asta ...in ce locuri incarcate de istorie....si unde eram eu pana la 3 ani....in curte la bunicii de la tara . Plimbarea i-a priit f mult, si aerul curat de asemenea, a dormit bustean si a mancat cu o poftaaa...La intoarcere era imbujorata toata si vioaie...intr-o verva ...si vorbareata...i-a distrat pe prietenii cu care am fost...ea ne-a intretinut si ne-a binedispus

In we anterior am facut prajitura snikers...este un deliciu...dar si o bomba calorica...am dat si altora pe aici sa se ingrase si ei nu doar noi...M-aam hotarat deodata ...si fiindca nu aveam suficient zahar..la crema am pus miere iar nuci aveam doar 180 grame...am completat cu migdale...ca aveeam vreo 500 grame in casa si nu s-a simtit mixul...Foile le-am copt in tava rotunda cu latura detasabila...nu s-au lipit deloc...unsa cu unt si tapetata cu faina.

Mona mersi si pentru gogosi, imi fac timp si pt ele.

Roxana ma bucur mult pt Victoras....ma intristez pt Dariuta....nu imi vine sa cred ce povestesti...cat este ea de calma si linistita cum o stiam noi....tre sa aiba dureri mari...draga de ea...asta ii da starea asta de irascibilitate.
Si mie mi-e dor de voi...hai ca mai e asa de putiiin....mult a fost putin a ramas pana ne revedem....si vom sta iar in parc dimineata si seara...abia astept!

Revin si maine ...acum e ora 2 jumate deja...am stat sa invat...cica

Am mai scris intr-o seara un mesaj luung si a picat netul cand am dat send....m-am enervat si am inchis...sper sa nu patesc la fel ca innebunesc

Va pup

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Itzy sa va fie de bine plimbarea.

Xandrutza, nici nu indraznesc sa deschid linkul de la tine . Mersi de intrebare, sunt ok, ma mai doare osul pe partea dreapta, dar la tomografie au spus ca e ok.

Andreea, sper ca totul sa intre in normal la voi si sa nu mai aveti de a face cu doctorii si spitalele.

Ioana, te intrebi tu daca sunteti singurii??? Relax, nu poate fi totul perfect ca te-ai plictisi. Bine, adevarul e ca nici cand sunt momentele astea nu ne pica bine, da asta e, facem compromisuri.
Legat de copii nostrii se potrivesc, nu degeaba is din aceeasi zi. Io l-am poreclitpe al meu Duracell inca de la cateva luni, amu ce sa mai zic, ar trebui inventata o baterie mai performanta la care sa-i puna numele Bogdan .

Eu azi am sarbatorit un an la noul loc de munca , nici nu stiu cum a trecut.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor!

Mii de multumiri tuturor pentru felicitari si pt ca m-ati adaugat pe prima pagina la listuta!

Multa sanatate celor mici care au neplaceri si sper sa treceti peste cat mai repede!

Daca nu vorbeam cu mama la telefon, nici nu imi dadeam seama ca a fost 1 Mai si au avut zile libere. Aici nici gand de asa ceva si a venit o calduraaaaa de mor! 45 de grade! Ma simt ca un balaur care scoate flacari de fiecare data cand respir!

Saptamana viitoare ajung la doctor pentru eco so sper sa fie totul ok, pentru ca poftele sunt in floare, somnul e la mare rang si lenea la fel! Nu am chef de nimic! Ma uit in gol si astept sa se faca toate de la sine!

I-am spus Iuliei ca am un bebe in burtica si era suparata spunandu-mi ca ea are, nu eu si mi-a spus "No!!! me Louli i have! ".Cand i-am spun ca e pentru ea mi-a raspuns multumita: "For me??? Thank you!!!!!" Ce ti-e si cu copiii astia!

Vad ca voi bucatariti de zor. Eu tot arunc cate un ochi pe culinar sau pe blogurile de gatit, dar nu iau nici o initiativa. Dupa ce vin de la serviciu dorm pana la 8-9 seara (ca azi), sunt ca o leguma.Am avut pofta de dovlecei umpluti si noroc ca mai demult am invatat-o pe nanny sa faca. In week-end am luat dovlecei (multi!), i-a umplut si o parte i-a gatit si o parte sunt la congelator pentru pofte viitoare!

Intrebare: cele care aveti 2 bb deja, va mai aduceti aminte cand a inceput sa creasca burtica la a doua sarcina? La mine deja a inceput sa se vada, in greutate nu am luat (inca si sper sa nici nu ma grabesc!), dar ma roade gandul ca pot fi gemeni!!!

Itzy: pentru ca am dormit pana tarziu acum am insomnii si ma pedepsesc cu un film chinezesc ca alta alternativa nu am decat canalul de gatit! Asta ar insemna sa ma pedepsesc mai rau! :)))

Noapte buna!

+7
"Louli"

Mergi la inceput