Bucurii de sept-oct 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neatza, fetilii dragi! Iar n-am somn... Fara comentarii......

Gata...tocmai ce am vizionat link-ul postat de Xandrinne si... ...am "balit" de am ramas fara materie prima ...

Nu pot decat sa te FELICIT, draguto, pentru preparatele tale, pentru rabdarea de care dai dovada si pricepere! Esti...bestiala, dupa cum am mai spus! Iar bucatele si dulciurile arata......de-mi venea... sa inghit monitorul......Pana si borcanele cu muraturi mi-au placut! M-au amuzat "fetisoarele" din legume! Iar gogosarii umpluti cu, conopida...sunt o nebunie...Pun si eu...iar de la soacra mea am invatat sa pun si gogosari umpluti cu ghebe! Iarasi...o nebunie!!!!
Aaaaa...si poza cu micuta Narcisa e "delicioasa"...
Felicitari inca o data gospodinei! !

PS. Asteptam pozele cu printesele!

Lexi, !

Itzy, mey...pai asa inveti tu, draguto? ...Cat ma bucur ca ai revenit !!!!!

Ce fain trebuie sa fi fost la munte, unde ati petrecut 1 si 2 mai !!!

Citat:
ma uitam la Ana-Maria catarata pe acolo si nu puteam sa nu ma minunez unde se afla la varsta asta ...in ce locuri incarcate de istorie....si unde eram eu pana la 3 ani....in curte la bunicii de la tara .

M-ai uns pe suflet! desi...cred ca si la bunici era frumos...

micuta vorbareata pentru ca a intretinut atmosfera... Pai..era si normal!

La prajitura snikers m-am gandit, si eu, sa prepar pentru ziua fiica-mii...de Sf. C-tin si Elena! Pe langa altele! Acum ca ai spus, si tu, ca e un deliciu...sigur o fac...

Aaaaa...cand veniti in tara? Auzi?!...Daca puneti de o intalnire...sa ma anuntati si pe mine...ca-mi iau clanu' si vin...

Astept sa revii, azi!

Flavia, ...Super tare! Las' ca si fii-mea e poreclita, in familie, Terminator...! Copii activi...nu gluma...

La multi ani, inainte, la vechiul (de acum...) loc de munca! Felicitari!

Mini_me, bine ai revenit!

Mey...

Citat:
...poftele sunt in floare, somnul e la mare rang si lenea la fel! Nu am chef de nimic! Ma uit in gol si astept sa se faca toate de la sine!

...scuza-ma ca rad...dar, ma amuz de mine insumi...caci aceleasi simptome le am si eu...si nu sunt insarcinata...sigur-sigur! Tu ai o scuza...

Citat:
...mi-a raspuns multumita: "For me??? Thank you!!!!!"

...super faina si haioasa si Louli!

Multa sanatate, sarcina usoara in continuare, bafta la echo...iar daca sunt gemeni...

PS. Trimite vreo 30 de grade Celsius, in Bacau! Ma sacrific, eu...ce sa fac...

Uram o zi placuta si restul mamicilor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Dragutelor dar chiar nu aveti somn. Va trezesc eu cu o luta. Hai ca pe Alina o inteleg, cu toate ca nu stiu cat este ora la ei dar Yoana mama tu ce ai de iti tot sare somnul.

Xan yamiii ce de bunatati am vazut .

Lexi nu am apucat sa vad pozele, promit azi.

mini_mesarcina usoara in continuare si multa bafta la eco.

Alina ma bucur ca ti-a placut snikersul....succes in continuare daca te mai tenteaza si alte retete. Buna iar este Bounty Bar, cu nuca de cocos nu este chiar asa "consistenta" cred ca ar papa si Ana. Sa va fie de bine plimbare la munte.

Discutie dimineata:

Cosmi : "ce faci mami?"
eu : " ma imbrac sa plec la serviciu"
Cosmi" de ce te duci la serviciu mai bine stai cu mine acasa"
eu : " sa castig banuti sa avem sa cumparam mancarica, hainute si ce ne mai dorim "
Cosmi: " hai mami ca avem destula mancarica...hainute ne-a adus si Iepurasul si Mosul.....stai cu mine acasa" deci m-a aranjat.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

la cafea!
Mai am si eu putina treaba urgenta, dar revin.
O zi buna!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna dimineatzaaaa

hop tzop si eu aici, imi cer scuze ca nu am mai intrat, am avut atat de multe treburi pe cap, mi-e nu imi mai ajunge o zi normala sa imi rezolv problemele
am fost plecati de 1 mai la o balta sa pescuim, undeva la 40 de km de Bucuresti, ne-am ratacit cu tot cu gps-ul din dotare, pe Vlad l-am dus la mama la curte de vineri, sambata am facut curat in casa, apoi duminica l-am luat de dimineata si am plecat la socrii la Telega pt.ca venisera si rudele de la Arad si vroiau sa-l vada pe Vlad. Seara ne-am intors acasa, eram terminati, de 3 zile tot conduceam. Am strans si ceva amenzi de radar, masina e tot busita, nu am apucat s-o programez la service, sper sapt.viitoare sa o duc, ca ne cam batem acasa pe masini.

Sper ca sunteti bine, nu am apucat sa citesc din urma.

Va pup

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Xandrutza, esti o dulce, multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru tort! Eu abia a doua zi mi-am adus aminte ca am facut 5 ani de DC. Si de fiecare data cand imi aduc aminte de primele mele postari pe forum ma gandesc la micutul Cristi, baietelul cu malformatii cardiace grave, la al carui subiect am scris primul mesaj. Sper ca e bine si ca a crescut mare si mai ales sanatos!
Lilina, vad ca ati avut un weekend incarcat! Lasa ca e foarte frumos ca v-ati plimbat.
Monique, tare dulce mai e Cosmi cum incearca sa te convinga sa stai acasa cu ea!
Itzy, ce frumos ca v-ati plimbat, sunt convinsa ca a fost superb! Si apropo de comparatia pe care ai facut-o referitor la locurile pe care le vede papusica la varsta ei, si locurile pe care le vedeam noi la aceeasi varsta, mai fac si eu uneori comparatii din astea. Doar ca eu o fac mai mult la alimentatie. Ma gandesc cum arunca Maria jumatati de banana prin casa iar eu la 10 ani, imediat dupa revolutie, am intrebat-o pe mama cum se curata o banana...Ce bine ca puii nostri apuca vremuri mai bune!
Mini_me, abia astept sa ne aduci vesti bune de la eco!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Am racit! Si Diana, si Narcisa. Si eu...
Ioana, hi-hi, ma bucur ca ai avut rabdare sa te uiti la pozele mele, asta e una din obsesiile mele, pozele cu subiect gastronomic O sa descarc si poze cu fetele, azi, sper, cat oi putea sta pe scaun la pc...
Mini_me, sarcina usoara! Burta eu nu prea am avut... parca acum la ultima sarcina s-a cunoscut ceva mai devreme, comparativ cu celelalte doua...
Itzy, ma bucur ca Papusica are ocazia sa ia contact cu acele locuri incarcate de istorie, de care vorbesti tu! Eu pretuiesc lucrurile de genul asta foarte mult. Mai ales ca mi-a placut mult istoria; si mitologia, ce sa mai zic, e o alta obsesie de-a mea...
Lilico, ma bucur ca ai reaparut la orizont. Sper sa rezolvati si cu masina, cat mai repede. Telega... poate mai pui niste poze de acolo, daca ai timp, desigur.
Moni, scoate Cosmi niste perlute de-a dreptul delicioase! Subscriu si eu la recomandarea ta vis-a-vis de prajitura Bounty!
Gety, spor la treaba!
Flavia, ma bucur ca ti-a iesit ok tomografia, sper sa te lase si durerea cat de repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, insanatosire grabnica tie si fetelor!
Te rog, cand ai timp, sa-mi trimiti si mie retetele la rulada asta, praji cu banane, gogosele, melcisori si reteta la puiul cu miere si portocale. Stiu ca pe ultima ai mai postat-o dar eu nu am fost pe faza sa o copiez. As vrea eu mai multe retete, dar ar insemna sa stai numai in fata computerului sa-mi scrii mie retete. mamica gospodina si printesele.

Editez: eu abia acum am apucat sa vad mai multe din pozele tale, zi-mi si mie te rog cum reusesti sa maruntesti asa zarzavatul pt ciorbe??? Pe bune ca daca mi-ar pica o suma maaare de bani, te-as sponsoriza sa-ti deschizi restaurant! Esti nemaipomenita!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Va pup fetele...sunt si eu prin zona...da nu am nici un chef de scris...am o stare super aiurea

all

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Xandrutza, insanatosire grabnica tie si fetelor!
Te rog, cand ai timp, sa-mi trimiti si mie retetele la rulada asta, praji cu banane, gogosele, melcisori si reteta la puiul cu miere si portocale. Stiu ca pe ultima ai mai postat-o dar eu nu am fost pe faza sa o copiez. As vrea eu mai multe retete, dar ar insemna sa stai numai in fata computerului sa-mi scrii mie retete. mamica gospodina si printesele.

Editez: eu abia acum am apucat sa vad mai multe din pozele tale, zi-mi si mie te rog cum reusesti sa maruntesti asa zarzavatul pt ciorbe??? Pe bune ca daca mi-ar pica o suma maaare de bani, te-as sponsoriza sa-ti deschizi restaurant! Esti nemaipomenita!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Lexi, merci mult!
Ultimele retete cerute de tine, adica, choux-a-la-creme, biscuitii spiralati si puiul cu miere si portocala le gasesti pe acest blog: Teo.
Rulada e simpla de tot: faci foaia din 3 galbenusuri mixate bine cu un praf de sare, 3 linguri faina, 3 linguri smantana, dupa care adaugi si albusurile batute spuma, amestecand usor. Torni compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, eventual putin unsa, lasi vreo 12 minute (pana incepe sa se rumeneasca putin, pe margini). Scoti tava, pui foaia pe un prosop umed, razi pe suprafata foii cascaval, pui din loc in loc aschii de unt, presari cubulete de sunca, gogosar si castravete murat (eu am pus acum doar ardei gras, atat am avut), iar razi cascaval, pui unt-aschii, rulezi cu ajutorul prosopului si dai iar la cuptor, vreo 7-8 minute.
O sa-ti scriu si rulada cu banane, dar trebuie sa caut reteta, nu stiu cantitatile pe de rost. Oricum e facuta cu biscuiti.
Uitam, zarzavatul e maruntit la robot, dar cate putin, cate putin, pana ajung bucatile la dimensiunea dorita. Eu nu le-am vrut nici prea mici, nici prea mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Sal'tare, tuturor!

Mey...ce ploaie cu fulgere, tunete si tot tacamul s-a pus peste Bacau...ceva de-mi vine......Si, dimineata era atat de fain...senin,soare, nu batea vantul! Ma si vedeam petrecandu-mi ziua...numa' pe-afara...mi-e ciuda ca n-am scos-o pe Mitzu, la plimbare, dimineata... Am gatit si am decis sa iesim dupa somnicul de pranz...Dar...se pare ca s-a dus...planul nostru!!!!

Monique......nus' ce am, mama! Luna plina n-o fost... ...Cafea, sau alte treburi (a nu se interpreta...daaaaa?! ) n-am baut (facut... )...Probabil ca fac parte din categoria: "Si-asa-mi vine cateodata..."

Xan, multa sanatate tie si fetelor!

Si...asteptam...pozici!

Andreea, sa treaca starea nasoala! Si pentru "tanti indispozitie" :

Lilina, bine ai revenit! Miscare, nu gluma, pe voi!

Citat:
...am fost plecati de 1 mai la o balta sa pescuim, undeva la 40 de km de Bucuresti, ne-am ratacit cu tot cu gps-ul din dotare

Amintiri, amintiri...astea-s amuzante...acu'...

Citat:
Am strans si ceva amenzi de radar...

Dupa cum spuneam: Amintiri, amintiri!

Bafta cu service-ul masinii! Sper sa nu fie ca la Bacau, unde, pentru o bara si o tripla au tinut masina in service, aproape, o saptamana juma'te......

O zi faina si restul mamicilor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput