Bucurii de sept-oct 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxana01, ce ma bucur ca ati rezolvat problema cu somnicul lui Victor!
Acum sa se faca si Dariutza bine...

Mexxa, tin pumnii stransi sa veniti cu rezultate bune de la aatomie patologica.
Cum ai avut noroc sa te bucuri si tu de o baie prelungita!

Si-mi aduc aminte de baile scurte pe care la faceam cand era Maria de cateva luni! Dupa vreo 5 minute ieseam din cada, ca se apuca Maria de plans si n-o oprea nimeni... decat ma-sa.

Roxana01, atat arata cantarul cand o sui pe Maria pe el. Are 95 cm. Mariuca mea. Poate e cantarul defect. Asta inseamna ca nici eu nu am 70 si ceva de kile? Ce bine ar fi!

Monique_new, cum va descurcati cu iepurasul? Eu abia astept sa mai plece tatal meu la tara si sa fie si vremea frumoasa sa pot pleca cu Maria ... si sa n-am sarcini de serviciu urgente... si... si... si...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Mai am de vazut pozicile lui Lexi. Sun la poza 36 din 131 si vreau sa le vad pe indelete...

Sa vedeti ce patim noi cu Maria. Nu se mai cere la oala tot timpul. Zice "nu caca pute". O mai asezam noi si atunci face, zici ca se tine de pomana pana atunci...

Lexiiii, mariti fata cu suzeta in gura...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

131 erau pozele din tot albumul. Gata, le-am vazut pe toate... Ce-mi plac peisajeleeee!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Gety trebuie sa-i facem o "cusca" pe balcon. Momentan sta intr-o lada. Eu sper sa nu-l tinem prea mult pt ca va creste prea mare. Incercati la WC poate acolo " nu pute kk " asa tare

Discutie cu fata mea zilele trecute:

Am facut niste spanac cu miel si i-am dat si ei sa guste putina carnita si o intreb " mami tie iti place carnita asta ca lui tati nu-i place"
ea: " da mie imi place, tati este obraznic"
eu: " de ce mami este tati obraznic ?"
ea: " pentru ca tati mananca toate prajiturile"

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoannamarie

Ah...mi-a adus ca semn de impacare o caserola cu mici gata prajiti...de la Kauffland (acolo au un stand amenajat cu asa ceva...)...Imi venea sa-i dau cu micii in cap...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Ioana, sper ca v-ati impacat
Dar eu pentru micii de la KFL l-as fi iertat, cu siguranta

Mergi la inceput

Gety, Eni, cum intru pe yahoo va trimit cartile.
Am vazut doar primele poze puse de Gety (e o scumpica Maria, si ce curajoasa e cu catelul! Imi place si cum a adormit in masina.), pe cele din Botanica chiar vreau sa le savurez pe indelete...
Lexi, trec imediat si la pozele tale!
Andreea, sper totusi sa rezolvati si cu viza aceea de flotant. Si cu gradi pentru Sebicu. Bafta, la analize!
Martha, sper sa va primiti totusi banii inapoi; chiar mi se pare aiurea, nici copilul nu merge la gradi, si cu banii dati...
Moni, deci va pregatiti si voi de gradi... Succes!

Mergi la inceput

Roxana, imi pare tare rau de ce se intampla cu Dariuta Ii doresc multa sanatate!
Pe de alta parte ma bucur ca ai rezolvat somnicul lui Victoras
Gety, nici Narcisa nu se cere tot timpul la pishu, o mai punem noi si face atunci; cu kk e jale, se inhiba, nu vrea sa faca, se constipa... Nu peste mult timp o sa incep cu Dia operatiunea olita si poate va fi mai bine atunci. Oricum, am redus consumul de pampers mai mult decat simtitor, folosim doar la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Roxana, imi pare tare rau de Dariuta. Scumpa de ea, o inteleg asa de bine! Joi am fost la dentist, mi-a facut 3 obturatii de canal, totul sub anestezie, deci joi au fost toate bune si frumoase. Doctorita m-a avertizat ca o sa ma doara si mi-a dat doua pastilute pt durere. Ei bine, vineri am zis ca ma urc pe pereti de durere, o durere din aia constanta si care nu te lasa nici sa respiri. Imi venea sa omor pe cineva. Am luat 4 calmante. Asa ca daca si Daria are o durere din asta constanta, e cumplit... Sper din suflet sa primiti cat mai repede rezultatele din Germania si sa incepeti tratamentul!
Mexxa, mult succes cu viza de flotant si cu gradinitele. Te asteptam cu vesti bune referitor la analizele lui Bibi! Am citit si eu despre tragedia cu mamica Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Gety, superbe pozele cu Maria, si ce eleganta e ea cu palarioara aceea! Ai dreptate, cred ca o marit pe fii-mea cu suzeta. Dar daca nu am cu cine sa ma inteleg... Ca nici ta-su nu-i de partea mea. El nu e de acord sub nicio forma sa o faca pe fii-sa sa planga iar scapatul de sica presupune si 2-3 nopti de plansete la fel ca si dezobisnuitul de laptele de noapte. Deci...nicio sansa.
Wow, 17 kg are Maria ta? bravo! A mea are 13,8 kg imbracata, inaltimea nu stiu, ca nu o prind niciodata la masurat.
Zilele trecute am primit prin posta o "invitatie" sa merg cu copilul la evaluarea care se face la 2 ani jumate. Nu stiu ce sa fac pentru ca evaluarea asta presupune si o evaluare a cunostintelor copilului de pana acum. De ex. o pune sa recunoasca diverse obiecte. Ori ea nu stie germana si nu stiu cum ar functiona evaluarea asta... In fine, ma mai gandesc cum sa fac.
Yoanna, daca nu vrei tu micii, trimite-i incoace, ca noi vrem! Moaaaama, ce pofta mi-ai facut!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna!
Eu-s in refacere, dupa un week-end greu, cu musafiri sambata si duminica, va dati seama cat am prestat eu si sotu` vineri
Azi m-am suparat si o sa mai fac un tort, din cel pregatit nu am mancat decat o felie...

Mergi la inceput

Lexi, eu sa fiu in locul tau as merge la acea evaluare, de curiozitate; chiar daca Maria nu stie germana... Banuiesc ca se vor adapta medicii cumva...
P.S. Multumim tuturor pentru urarile de la multi ani.
Si Eleniei pentru cafeluta

Mergi la inceput