Bucurii de sept-oct 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 5

GETY spune:
Mexxa, wow, nasoale conditii. Trebuia cautat inainte un proprietar care sa fi fost de acord sa va ia in spatiu. Dar si chiria ar fi fost pe masura...
Acum nu stiu, la gradinitele particulare cere viza de flotant? In caz ca gasesti de lucru, cu un salariu care sa acopere cheltuielile cu gradinita si alte cheltuieli pe care le faci cand mergi la servici: transport, alea, alelalte.. sau sa stai acasa cu Sebicu...
Voi va stiti socotelile acolo in casa...
Eu am pus la cuptor 2 pandispani ...
Eu am fost azi la supermarket si am vrut sa-i iau niste branza topita pt Maria... Pe multe etichete apareau cel putin 3 E-uri. De cand o am pe Maria, am inceput sa citesc etichetele lipite pe produse.
Acum 2 zile am facut spaghete cu carne si ciuperci. I-a placut tare mult.
Flavia, multumim! Maria are vreo 17 kg. cred, la inaltime nu stiu, ca n-a stat ultima oara cand am vrut sa o masor.
A inceput sa vorbeasca, nu prea foloseste predicatul in propozitie, dar ne intelegem si asa.
Va urez o noapte linistita si un bun.
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
POZE CU MARIA SI FLORI IN GRADINA BOTANICA DIN IASI
Supliment la pozici. Baietelul din poza era cu 1 an fix mai mic decat Maria si a fost pupat de Maria (insistent).
Asa creste Maria Diana

mexxa spune:
Neata... este gata.
Gety ca sa il duc pe Bibi la o gradi particulara ar insemna sa platesc jumate sau poate mai bine de jumate din salar....apoi daca mai pun si transport...etc pot spune ca muncesc k sa platesc o gradinita
Poate reusesc undeva....
Edit....frumoase poze, mi-ai facut un dor de gradina botanica de la noi...Maria e o scumpica, mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, intru repede doar sa va arat cateva poze noi, incepand cu asta. Fug ca Maria nu a dormit dupa-masa si e super prost dispusa. Ne-a capiat. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Monique_new spune:
Neata. Andreea cafea. Viza de flotant poti sa iti faci daca vorbesti cu proprietarul apartamentului unde locuiti acum. Cred ca poate sa declare mai putin la circa financiara
.
Am vazut cele doua printese . Lexi imi place de Maria ca nu lasa suzeta nici la joaca
. Gety la gradina botanica sper sa ajungem si noi....buna idee.
Noi ieri am fost la tara unde Cosmi s-a jucat cu toate animalutele din dotare si s-a simtit minunat. A ajuns acasa terminata. Mai nou avem un nou membru in familie respectiv un iepuras iar fimea e topita dupa el.
Yoana ce facusi, te-ai "racorit" pe sot .
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

mexxa spune:
Neata...
Monica am dat-o ieri dimineata
....
da nu a a aparut nimeni
Asa ca va invit azi la o si va doresc o saptamana cat mai buna!!
Lexi ce dulce e Maria...si ce ochi bestiali are, mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Roxana01 spune:
neata, fetelor!
noi suntem in plin proces de transformare al dariei. deja mi-e foarte clar ca vom avea intr- zi cel putin 4-5 crize, cu tavaleli pe jos, cu batut mobila, cu trantit tot ce ii sta in cale. daca nu as stii ca pana acum cateva zile era fff cuminte si de cand cu genunchiul a inceput, m-as impacienta rau de tot. parca zici ca are probl psihice cand face asa. dar incerc sa inteleg ca este o durere surda care o supara permanent si de-asta transformarea.
Daria se uita foarte des la Printesa din padurea adormita. deja stie tot filmul. si printul Philip este Bibi in viziunea ei.asa ca, mexxa, sebi al tau este printul philip la noi, adica BIBI. si mai vroiam sa-ti propun ceva: daca nu reusiti prin nici o metoda sa-l faceti pe proprietar sa va ia in spatiu, nu stiu ce presupune asta, dar daca nu trebuie platit impozit sau alte alea, va pot lua eu in spatiu. nu stiu, s-ar putea sa spun prostii, dar daca e posibil spune-mi.
sa va spun si vestea buna: victor este de cateva zile numai pe Nan HA si doarme noaptea!!! ma rog, se mai trezeste sa manance, dar in rest doarme... nu-mi vine sa cred!!! saracul a stat 10 luni cu dureri de burtica din cauza laptelui si nici un medic nu a reusit sa-mi puna diagnosticul corect! a trebuit sa stau eu sa cercetez, eu care nu am deloc afinitati cu medicina, si am gasit problema. asta este, in tara asta este extrem de dificil sa diagnostichezi un copil cu intoleranta la proteina din lapte!!!! de fap e imposibil daca nu se gandeste mamica la posibilitatea asta.
Getty, foarte frumoase pozele. recunosc ca le-am vazut doar pe cele din parc. si nu prea cred ca maria are 17 kg, daria are 16 kg si 98 cm si maria nu pare mai voinica.
lexi, si la voi a fost distractie in parc. zambareata maria!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

mexxa spune:
Roxana
Monica i-am zis asta da e prea batut in cap cu leica....crede ca daca el declara mai putin la circa financirca tot atat o sa i dau si eu...k el e om cinstitm ca nu umbla cu nush ce tampenii si abureli de genu acesta.
S a va povestesc ce am patit aseara....Radu a iesit cu S afara si am zis sa fac o baie...sa ma relaxez putin...sa vedeti relaxare.
Toate bune si frumoasa pana sa ies din baie....m-am blocat Usa face mariii figuri...si aseara nu a vrut sa se deschida. Sun sotu ...tel uitat in casa. Si uite asa am stat eu aseara 1 h jumate in baie
enervandu'ma ca platim o caruta de bani si nici macar o usa nu e buna
Si Sebi tot bucuros ma intreba cand a venit in casa daca am facut nani in baie
Gata va pup ...am plecat la spital ca tre sa ridic rezultatu de la anatomie patologica.Sper sa fie un rezultat bun, mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Monique_new spune:
Andreea super tare .Daca dormeam si nu am fost atenta
. Lasa ca e buna si reancalzita
.
Roxana offf ce rau imi pare de Dariasaracuta o supara durerea si nu stie cum sa reactioneze. Bine ca ai rezolvat problema cu Victoras...sti cateodata instinctul matern functioneaza mai bine decat parerea medicilor. Felicitari.
1 Anisor2 Anisori

Monique_new spune:
Andreea te-ai "relaxat" nu gluma . Bafta la spital, sa revi cu vesti bune.
Noi pregatim dosarul pt gradi, parca vad ca fimea iar boceste ca nu ii dau voie sa intre inauntru.
Raportam si noi aprox. 90 cm si 14 kg.
1 Anisor2 Anisori