Bucurii de sept-oct 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

POZE CU MARIA DIN WEEK-END-UL TRECUT.

A venit Maria. Vrea "hai tanti".

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

e gata....

Va doresc un weekend cat mai frumos!!!

all

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

'neatza! Am intrat, putin, sa va salut...Caci ma asteapta bucataritul...

Si..sa ma racoresc putin...

Aseara m-am certat (mult spus...ca era fii-mea de fata...)...mai degraba, m-am contrazis cu zambetul, fortat pe buze, cu barbatul din dotare si drept urmare am refuzat sa mai merg sa fac cumparaturile din supermarket... "Aista"...incapatanat nevoie mare...a luat-o pe Mitzu si au plecat, singuri, la cumparaturi...Vaaaai...dar "ce rau" mi-a parut... N-am mai putut... eh...recunosc, in prima faza...m-am enervat si m-am razbunat pe un aluat de gogosi...L-am framantat cu "simt de raspundere"..numai moaca sotului o vedeam in fata ochilor......Dar...pe urma m-am relaxat...am ascultat muzica, am citit, am navigat pe net...linistita... si...tocmai cand ma calmasem...apare sotul acasa...si iar ......A cheltuit aproape doua milioane si NU a luat DECATo tavita de piept de pui, detergent de vase, o plasa cu, cartofi noi, smantana si cam atat...necesare...In rest...o gramada de chestii pentru fii-mea: reviste (Thomas, Winnie Ursuletul, Fifi), creioane colorate (desi mai avea vreo doua seturi pe acasa...), sticks-uri, popcorn, cornuri, sucuri la doza cu paiul, guma, Kinder, bomboane cu fructe...Am vazut negru in fata ochilor...Eu facusem gogosi si el o indoapa cu... Plus ca a cheltuit banii AIUREA!!!!!!
Ah...mi-a adus ca semn de impacare o caserola cu mici gata prajiti...de la Kauffland (acolo au un stand amenajat cu asa ceva...)...Imi venea sa-i dau cu micii in cap...Nici azi nu suntem in relatii bune... Adica...nu vorbim...decat strict ce e legat de Maria... Offff!!!! Asa l-as boxa putin......sa-si revina...sa fie mai atent pe ce da banii si cat da pe acel produs...
Ah...si inca ceva...o inghetata pentru mine (d'aia buuuuna ) nu s-ar fi legat de mana lui...El imi aduce mici...

Fetilii...m-am racorit...Multumesc celor care m-au "ascultat" (citit) si...ma scuzati...daca am deranjat...

all!Mitzu si au plecat, singuri, la cumparaturi...Vaaaai...dar "ce rau" mi-a parut... N-am mai putut... eh...recunosc, in prima faza...m-am enervat si m-am razbunat pe un aluat de gogosi...L-am framantat cu "simt de raspundere"..numai moaca sotului o vedeam in fata ochilor......Dar...pe urma m-am relaxat...am ascultat muzica, am citit, am navigat pe net...linistita... si...tocmai cand ma calmasem...apare sotul acasa...si iar ......A cheltuit aproape doua milioane si NU a luat DECATo tavita de piept de pui, detergent de vase, o plasa cu, cartofi noi, smantana si cam atat...necesare...In rest...o gramada de chestii pentru fii-mea: reviste (Thomas, Winnie Ursuletul, Fifi), creioane colorate (desi mai avea vreo doua seturi pe acasa...), sticks-uri, popcorn, cornuri, sucuri la doza cu paiul, guma, Kinder, bomboane cu fructe...Am vazut negru in fata ochilor...Eu facusem gogosi si el o indoapa cu... Plus ca a cheltuit banii AIUREA!!!!!!
Ah...mi-a adus ca semn de impacare o caserola cu mici gata prajiti...de la Kauffland (acolo au un stand amenajat cu asa ceva...)...Imi venea sa-i dau cu micii in cap...Nici azi nu suntem in relatii bune... Adica...nu vorbim...decat strict ce e legat de Maria... Offff!!!! Asa l-as boxa putin......sa-si revina...sa fie mai atent pe ce da banii si cat da pe acel produs...
Ah...si inca ceva...o inghetata pentru mine (d'aia buuuuna ) nu s-ar fi legat de mana lui...El imi aduce mici...

Fetilii...m-am racorit...Multumesc celor care m-au "ascultat" (citit) si...ma scuzati...daca am deranjat...

all!Mitzu si au plecat, singuri, la cumparaturi...Vaaaai...dar "ce rau" mi-a parut... N-am mai putut... eh...recunosc, in prima faza...m-am enervat si m-am razbunat pe un aluat de gogosi...L-am framantat cu "simt de raspundere"..numai moaca sotului o vedeam in fata ochilor......Dar...pe urma m-am relaxat...am ascultat muzica, am citit, am navigat pe net...linistita... si...tocmai cand ma calmasem...apare sotul acasa...si iar ......A cheltuit aproape doua milioane si NU a luat DECATo tavita de piept de pui, detergent de vase, o plasa cu, cartofi noi, smantana si cam atat...necesare...In rest...o gramada de chestii pentru fii-mea: reviste (Thomas, Winnie Ursuletul, Fifi), creioane colorate (desi mai avea vreo doua seturi pe acasa...), sticks-uri, popcorn, cornuri, sucuri la doza cu paiul, guma, Kinder, bomboane cu fructe...Am vazut negru in fata ochilor...Eu facusem gogosi si el o indoapa cu... Plus ca a cheltuit banii AIUREA!!!!!!

Fetilii...m-am racorit...Mitzu si au plecat, singuri, la cumparaturi...Vaaaai...dar "ce rau" mi-a parut... N-am mai putut... eh...recunosc, in prima faza...m-am enervat si m-am razbunat pe un aluat de gogosi...L-am framantat cu "simt de raspundere"..numai moaca sotului o vedeam in fata ochilor......Dar...pe urma m-am relaxat...am ascultat muzica, am citit, am navigat pe net...linistita... si...tocmai cand ma calmasem...apare sotul acasa...si iar ......A cheltuit aproape doua milioane si NU a luat DECATo tavita de piept de pui, detergent de vase, o plasa cu, cartofi noi, smantana si cam atat...necesare...In rest...o gramada de chestii pentru fii-mea: reviste (Thomas, Winnie Ursuletul, Fifi), creioane colorate (desi mai avea vreo doua seturi pe acasa...), sticks-uri, popcorn, cornuri, sucuri la doza cu paiul, guma, Kinder, bomboane cu fructe...Am vazut negru in fata ochilor...Eu facusem gogosi si el o indoapa cu... Plus ca a cheltuit banii AIUREA!!!!!!
Ah...mi-a adus ca semn de impacare o caserola cu mici gata prajiti...de la Kauffland (acolo au un stand amenajat cu asa ceva...)...Imi venea sa-i dau cu micii in cap...Nici azi nu suntem in relatii bune... Adica...nu vorbim...decat strict ce e legat de Maria... Offff!!!! Asa l-as boxa putin......sa-si revina...sa fie mai atent pe ce da banii...ce cumpara...

Fetilii...m-am racorit... ...Multumesc celor care m-au "ascultat" (citit) si...ma scuzati...daca am deranjat...

all

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Revin...scurt...

Gety, vazut pozele! Aveti domnisorica mare si frumoasa! ! Ce draga imi e Maria in pozele cu, catelul! Dar, se vede ca nu-i era teama deloc...de el...Ca numai pe botic il mangaie...Asa-i si fii-mea......Scumpica si cum doarme in masina... Mey, sa va traiasca! Aveti de ce sa fiti mandri!
Aaaa...sunteti, undeva la tara, nu?! Caci e faina rau si zona..

Andreea, sar'mana pentru cafea! Esti o scumpa!

Weekend placut si voua, scumpilor!

Deasemenea, weekend placut tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Mergi la inceput

Mey...din neatentie sau nus' ce am facut ca am postat raspunsul de 'nspe ori... Va rog sa ma scuzati!

Citat:
'neatza! Am intrat, putin, sa va salut...Caci ma asteapta bucataritul...

Si..sa ma racoresc putin...

Aseara m-am certat (mult spus...ca era fii-mea de fata...)...mai degraba, m-am contrazis cu zambetul, fortat pe buze, cu barbatul din dotare si drept urmare am refuzat sa mai merg sa fac cumparaturile din supermarket... "Aista"...incapatanat nevoie mare...a luat-o pe Mitzu si au plecat, singuri, la cumparaturi...Vaaaai...dar "ce rau" mi-a parut... N-am mai putut... Eh...recunosc, in prima faza...m-am enervat si m-am razbunat pe un aluat de gogosi...L-am framantat cu "simt de raspundere"..numai moaca sotului o vedeam in fata ochilor......Dar...pe urma m-am relaxat...am ascultat muzica, am citit, am navigat pe net...linistita... si...tocmai cand ma calmasem...apare sotul acasa...si iar ......A cheltuit aproape doua milioane si NU a luat DECATo tavita de piept de pui, detergent de vase, o plasa cu, cartofi noi, smantana si cam atat...necesare...In rest...o gramada de chestii pentru fii-mea: reviste (Thomas, Winnie Ursuletul, Fifi), creioane colorate (desi mai avea vreo doua seturi pe acasa...), sticks-uri, popcorn, cornuri, sucuri la doza cu paiul, guma, Kinder, bomboane cu fructe...Am vazut negru in fata ochilor...Eu facusem gogosi si el o indoapa cu... Plus ca a cheltuit banii AIUREA!!!!!!

Ah...mi-a adus ca semn de impacare o caserola cu mici gata prajiti...de la Kauffland (acolo au un stand amenajat cu asa ceva...)...Imi venea sa-i dau cu micii in cap...Nici azi nu suntem in relatii bune... Adica...nu vorbim...decat strict ce e legat de Maria... Offff!!!! Asa l-as boxa putin......sa-si revina...sa fie mai atent pe ce da banii...ce cumpara...

Fetilii...m-am racorit... Multumesc celor care m-au "ascultat" (citit) si...ma scuzati...daca am deranjat...

all!

Doar atat ar fi trebuit sa postez...Nu stiu cum de s-a repetat de atatea ori...Mey...sper ca nu v-am ametit...

Va

Mitzu si...perlutzele...

Mergi la inceput

Yoanna tu te lupti ca sa intri in cartea recordurilor cu cel mai lung mesaj postat???
Si totusi daca iti aducea o inghetata iti treceau nervii??

Lasa ca impacarea e dulce

Gety tare frumoase pozicile cu Maria.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
si Dumnezeului nostru.
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput

Mey, Yoanna, asa compari tu aluatul de gogosi?
In ce zodie e nascut, ca mi s-a parut destul de linistit ... el...
Cum a zis si Mexxa, impacarea e dulce...
Numai sa ai grija ori sa mergi cu ei la cumparaturi, ca sa nu se cumpere numai ce comanda fetita, ori sa-l instruiesti ca produsele respective contin multe E-uri...

Pozele sunt facute in Tomesti, langa Iasi, la vara-mea la curte. Ce se vede intr-o poza este amprenta la sol a casei ce vor sa si-o ridice, proiectata de sotul meu.
Catelusa era blanda, foarte blanda, dar si vara-mea avea grija sa-i zica "cuminte, cuminte" cam tot timpul cat se juca Maria cu ea. Ca altfel n-o lasam pe Maria langa ea. In rest, a fost foarte frumos, cald si Maria unde da de pamant si aer liber, sa adapteaza imediat, chiar daca nu cunoaste foarte bine locul.

La Iasi e o vreme urata... Macar daca-r ploua, ca e nevoie. Dar nu ploua, dar tot stam in casa.
Am 2 masini de rufe si ne pregatim de . Eu sunt in toane mai bune, ca mi-a mai trecut durerea de gat. Sunt pe drumul cel bun.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, toti avem momente cand ne certam, ar fi aiurea sa nu recunoastem, bine ca te-ai racorit . Macar ai papat mici???

Roxana, cred ca toate ne-am dori sa putem face ceva pentru voi. Pot doar sa ma rog sa incepeti tratamentul cat mai curand si sa se vada rezultatele repede.

Gety, ce mare e Maria, io cred ca nu am vazut poze cu e ade mult .

Sa va spun ce boacana am facut eu saptamana asta, marti, ca sa nu fiu mai prejos de copilasi ... am cazut la lucru, am alunecat si am dat cu capul de gresie asa ca in desene animate. Mi s-au zdruncinat creierii, am vazut negru, mi s-au infundat urechile. Am avut noroc ca am pus gheata imediat si nu s-a invinetit si nici umflat, dar inca ma doare. De gura tuturor am fost si la o tomografie joi(adevarul e ca a fost o lovitura urata, trebe sa recunosc) si totul e ok, trebe sa iau doar antiinflamatoare si calmante.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Mexxa, mi-a palcut cum il alintati pe Sebicu': "Bibi".
Voiam sa intreb daca e greu sau ce conditii sunt pentru obtinerea vizei de flotant de care ai nevoie?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Mexxa, mi-a palcut cum il alintati pe Sebicu': "Bibi".
Voiam sa intreb daca e greu sau ce conditii sunt pentru obtinerea vizei de flotant de care ai nevoie?

Asa creste Maria Diana

Sebi nu poate pronunta pe S si daca il intreaba cineva numele el zice "Bibi"....daca in casa il strig S,,,el repede ma corectaza B....si tot asa...

Pentru viza de flotant trebuie sa ma ia proprietarul in spatiu...si sa mearga la finante sa valideze contractul de inchiriere apoi bineinteles sa plateasca impozit pe banuti luati de la noi.
La cat e chria nu prea ii cinvine... ca plateste impozit de'l ustura fundu

Pupici

Te rugam Doamne,
si Dumnezeului nostru.
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput