Bucurii de sept-oct 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Xan, scurt ca abia am ajuns acasa si sunt rupta.Daca vrei, nu ma supar daca imi trimiti cartile.
Martha, sa stii ca noua ne-au dat mereu banii de hrana de la gradi inapoi daca Petru a lipsit ca era bolnav. Dar la noi banii de hrana inseamna 15 lei pe zi (masa de pranz plus o gustare la 16). Si fara adeverintza medicala. Tu vorbesti de o gradi privata, asa e? Daca nu, scuze, sunt eu ff ametita la ora asta.Nici nu am citit nimic. De aia nici nu am mai scris, vazusem numai ca ati intrebat de Emma, atat ramasese in mintea mea. Poate revin mai incolo. Ma scuzati.
We placut!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

! Mey...ce-mi place cand e activitate pe topic!

lexi, ma bucur ca Maria e bine. Spuneai ca nu-ti poti da seama de la ce a avut febra. A avut febra mare? Intreb, deoarece, saptamana trecuta cand am fost la pediatru, dr. mi-a prescris si antibiotic pe reteta. Dar mi-a spus sa il cumpar si sa-l administrez doar in caz de febra. In schimb, a PRECIZATca febra inseamna...mai mult de doua zile rand... Ca daca face o data 38...sa nu ma alarmez...Ca poate sa faca si de la supraincalzire, in urma jocului etc. Iar a doua zi sa nu mai aiba nimic! Ma gandesc ca poate asa a fost si la voi!

Xandrutza, primit si raportat prin PM! Inca o data, multumesc! M-am decis sa incerc spaghetti putanesca! Sa vad ce are sa-mi iasa! Am mai mancat, dar de la "Home delivery"...N-am facut eu niciodata!

Mercic si pentru recomandarea inghetatei! Merg pe mana voastra! Am incredere!

Mexxa, buna sa va fie si voua ziua!

Martha...trist...si exagerat! Spaga? Nus' ce sa-ti spun...trebe sa ai, totusi o pila, ca nu te poti duce asa la oricine cu spaga...Ca au inceput sa se fereasca sa mai primeasca! Si risti...

Am o prietena care, tot asa, se chinuia sa-si bage fetita la gradi' si nu cunostea pe nimeni...Si ce crezi ca a facut? A oprit-o pe femeia de sv, din activitatea ei si i-a bagat 10 lei in buzunar...i-a promis ca va fi mai atenta daca o ajuta si...e rezolvata! Femeia de sv. cunostea si "toaca in cer"...a vb ea cu directorul gradinitei, cum ca e fata unei vecine etc si...s-a rezolvat! Ieftin si repede! Incearca si tu...poate-poate!

Eunice, doar atat?

Elenia, mama...ne servesti cafeau si dispari...Nimic altceva?

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Martha nu cred ca vre sa stii ce tratatii dulci am primit de la "scumpele doamne directoare"....acum tu fiind de loc de aici poate ai mai mlte sanse....spaga e mare...
Oricum eu mai incerc si luni....mai am cateva gradinite pe lista...nu ma dau eu asa usor batuta
Yoanna si voua

Pupici

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
e servita fetili
Roxana imi pare sincer rau sa aud ca pe Daria o doare iarasi genunchiul,sper sa primiti cat mai repede rezultatele si sa incepeti tratamentul
Mexxa sper sa gasti cat mai repede gradi pentru Sebi
Lexi sper ca maria e ok si nu mai are febra
Martha spaga ca sa inscrii un copilut la gradi asta chiar e buna de tot
Yoana am disparut pentru ca"domnul D"ieri m-a solicitat la maxim si nu am putut sta deloc la pc pentru ca vroia sa ii pun masini sa se joace
Yoana si XandrutzaLA MULTI ANI! sorei si respectiv sotului
Va doresc un sf de saptamana minunat si sa petreceti la maxim
all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Neata
Elenia multumesc de

Rasfoind pe forum am vazut ca o mamica de la Copilasi de iunie-iulie 2004 a murit intr=un accident de masina.....ieri la ora 15 fusese ultima ei postare....
A mai ramas un copilas fara mamica....
Dumnezeu sa aiba grija de sufletul Alinei

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma un inger deosebit!_
Te rugam Doamne,
vindeca durerea copiilor. Alunga de la ei toata boala
si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor
si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,
cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau
si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra
rugaciune pentru copii bolnavi, stinge-le focul
ce i-a cuprins, inceteaza-le boala, ridica-i din patul
durerii, intru marirea Ta.
Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele,Hristoase
Dumnezeule si Tie marire inaltam
in vecii vecilor.
Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Eunice, da o gradi privata..era doar 5,5 ron pt ca era program redus, nu toata ziua..
Yoanna, buna ideea cu femeia de servici..insa n-as vrea intermediari..daca se poate fara nimic..bine, daca nu, nu stiu..ca pile oricum n-am la nicio gradi
Mexxa, imi pare rau sa aud ca ai avut asa primiri la grdi..sper sa ai mai mult succes data viitoare
Eu plec pt o saptamana din Bucuresti..va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Alina!
Condoleante!

Mergi la inceput

, scumpelor!
Mey...dar petreceti, azi, cu toatele...caci, altadata, pana la ora aceasta...nu mai conteneam sa citesc pe topic...

Sau munciti (chiar si acasa...), de ziua muncii ?!

Eu...n-am chef de nimic...Plitiseala maaaaaaaare, la Bacau! Sotul la munci, caci nu e bugetar...sa se odihneasca de ziua muncii... ...Iar, eu cu fiica-mea, bantuim prin casa...caci, afara nici o sansa de iesit. Bate foarte, foarte tare vantul si, cu siguranta, acusi incepe sa si ploua...La cat de negru e cerul...Azi noapte a turnat incontinuu... Deci...gratar, are curat, iarba verde...doar in poze...

Barbatu'meu ma bate la cap cu ciupercile lui la gratar...Parca nu vede ce vijelie e afara...si mai incepe si sa ploua, acusi... Am sa-i desenez cateva ciuperci pe gratar...poate il satur...

Andreea, ce TRIST si TRAGIC!!!!!! Am ramas fara cuvinte! SOCANT!!! Ieri a postat si...

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

Dragul copilas...offf...cata durere! Mi se rupe sufletul! Ce-i si viata asta!!! E cumplit!

Elenia, multumim pentru cafeluta si, totodata, pentru urare!

Foarte fain ai petrecut ieri... Il pe Darius! Asa... sa simti ca ai baietel...masinute etc...

Mai aveti putin si plecati, nu? Abia astept sa ne povestesti cum a fost zborul cu avionul pentru pui...

Uram tuturor o zi faina si petrecere maxima de 1 Mai, ziua Muncii!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Mergi la inceput

Revin...scurt...

Martha, era, ieftin meniul la gradi privat de care ai scris...

spun eu...

caci, anul trecut cand am dat-o pe Mitzu, la gradi' privat...plateam 8 milioane pe luna...si conditiile nu faceau nici...dar n-are rost sa mai comentez...ca m-apuca iar nervii...

Intr-adevar, cel mai bine ar fi fara intermediari...nus' ce sfat sa-ti dau...Eu, recunosc, am avut norocul ca sotul sa o fi cunoscut pe doamna director a gradinitei unde am inscris-o pe fiica-mea, prin intermediul serviciului...si asa ne-a fost usor...Caci altfel nu stiu ce m-as fi facut...Sincer! Caci...te cred...ca am auzit si eu multe, referitor la acest subiect, la mamicile din parc...Plus...si metoda inedita a prietenei mele...
Offff!!!! Tara cu pretentii de europeni!!!! Mda...NO COMMENT!!!!

Mitzu si...perlutzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

.

Noi mai inainte am ajuns acasa. Am fost la tata, dar am stat si in casa, ca afara e frig si bate vantul.

Xandrutza, Maria e bine, a terminat tratamentul cu antibiotic, acum ii dau Vit. A + D2, Dr. Mom siropel si vitamina C picaturi.

La mine e mai rau, inca ma mai doare gatul, nu mi-a trecut definitiv, iau si eu Ospen si Vit. A + D2. Si am o stare de nervi si de rau cand ma doare ceva... mai aleg gatul.

Martha, voiam sa scriu cum a fost cu cresa Mariei. Dar apoi am citit ca a fost la cresa particulara.

Eu am rezolvat cu caminul pt. Maria din toamna. Mai trebuie sa mearga sotul acolo sa definitiveze. Sper sa nu aiba surprize neplacute cand ajunge acolo. Si eu tot cu interventii mai sus am rezolvat.

Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe mamica care a murit!

Deja sunt prea multe necazuri...

Roxana01, pupam Dariutza mica... Nici nu stiu ce sa mai zic... Ma rog la Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede.

Xandrutza, iti trimit adresa pe PM.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput