Bucurii de sept-oct 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, am intrat sa semnez condica. Nu am timp...
Ii tin pumnii Dariei!
P.S. Moni, o sa vad si pozele tale.
Lexi, mie la Eurovision mi-a dansat si Diana
O zi buna, va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Lexi, mie la Eurovision mi-a dansat si Diana

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

tare as fi vrut s-o vad!
Tu nu ai timp ca nu te lasa fetele sau iar bucatarisesti ceva bunataturi?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Sal'tare, dragutelor!

"Nic" nou "pi" la noi...asa ca "ie plictisala marii"... Vremea asta, "bat-o vina" e numa' cu...dosu-n sus... Pana pe la orele 14-15 e soare si cald...super fain...pe urma incep ploaia, vantul...si "toarna", frate, pana a doua zi dimineata...De cateva zile, de acelasi scenariu avem parte...... Parca e programat soarele la ora fixa, sa dispara! Asa ca, incerc, pe cat posibil sa ies dimineata cu Mitzu, prin parc, la joaca etc.

Gety,Andreea, va multumesc pentru programul Gradinii botanice...Nus' sigur, acum, daca vom ajunge, in acest weekend in Iasi, caci a intervenit altceva... dar e bine de stiut pe viitor! Mercic!

Andreea, micul povestitor! Ce frumooos tre' sa fie cand il asculti! Fii-mea n-are nici o treaba cu povestitul...

Flavia, referitor la ideea ca ai un prieten foarte bun...in Bacau...Sa inteleg ca ati mai fost prin Bacau! Asadar...o urmatoare vizita, pe cand? Poate ne intalnim cu totii...facem o seara faina...

Monique, f. faine pozele! Cosmi, ca de obicei, e tare scumpa! ...Mi-e tare draga in aceasta poza

Dar....nici mama bucuriei nu face exceptie... Mamico...arati si tu...!

Rolele...dragute, desi, recunosc, am ramas putin surprinsa cand am vazut ca nu sunt cu trei roti (sistemul 2 in spate-una in fata...)... Cum se descurca? Eu am vazut in Metro..dar pe sistemul mai sus mentionat si...chiar ma bate gandul sa-i cumpar fiica-mii. Cu trotineta, deja, nu mai are probleme de circulatie... "Mananca" asfaltul! Nus' ce sa fac...

Elenia, scumpo...credeam ca, deja, sunteti in Spania! Asa retinusem...cum ca in mai, plecati...
Imi pare rau pentru ca nu esti, tocmai, ok...sper sa treaca cat mai repede aceasta perioada...

Lexi, Xan, ati avut parte de show aseara, ai? micile dansatoare!

Si...Lexi, mama...tu...de ce nu apari la

Citat:
Sarbatoritele lunii mai:
???!!!

Ia pune mana de noteaza...ca de nu...dam "na-na"...

Roxana, Adriana,Catalina, multa sanatate puiutilor!

Lexi, se pare ca am fost gand in gand...cum se spune...caci, si eu m-am gandit la Alina! Pe cuvant!

Princess, cum te mai simti! N-ai mai dat nici un semn...

toate bucuriile! O dupa-amiaza placuta,tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoannamarie

Si...Lexi, mama...tu...de ce nu apari la
Citat:
Sarbatoritele lunii mai:
???!!!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Pe mine sariti-ma ca vreau sa fiu singura "depresata", nah, nu vreau sa va dau si voua "depreseala mea". De-aia nu am trecut. Plus ca, eu facand listuta, daca m-as trece pe mine m-as simti ca si cum as cersi felicitari... Nu stiu cum sa ma exprim ca sa ma fac inteleasa...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Citat:
eu facand listuta, daca m-as trece pe mine m-as simti ca si cum as cersi felicitari... Nu stiu cum sa ma exprim ca sa ma fac inteleasa...

Mi-am dat seama ca acesta ar fi motivul......pentru care nu ai notat...tocmai de asta am si deschis subiectul......Da'...pana la urma...si tu esti una dintre sarbatoritele acestei luni...si, corect e sa fii si tu pe listuta de onoare!

Mitzu si...perlutzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mamici am o rugaminte....mi-a venit o idee si vrea sa fac ceva....

Am nevoie fiecare dintre voi sa puna cateva poze de unde le pot face download sau mi le trimite'ti pe mail.
Vreau sa fac un film cu mamicile si bucuriile. O sa iau legatura si cu mamicile ce posteaza mai rar.
Eu ma gandeam la poze cu burtica, poze de la intalnirile organizate, poze cu bucurii, bucuriile impreuna parintii....orice vreti voi.
Daca sunteti de acord astept pareri si sugestii. Daca nu....nu e nici o problema.

Insa ma gandeam ca peste ani e frumos sa avem un film cu evolutia piticilor care sa o completam in fiecare an!

Astept parerea voastra!

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Acum vreo 2 ore m-a sunat Roxana: erau, in sfarsit, in drum spre casa. Daria era inca molesita, iar ei erau dezamagiti de conditiile din spital si nemultumiti de atitudinea doctoritei, dar sperau ca macar profesional sa isi fi facut treaba ok. I-a gasit puroi in amigdale, deci se pare ca au facut foarte bine cand s-au decis pentru operatie.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetelor, buna seara!

In primul rand, vreau sa pup mult de tot puisorii nostri bolnaviori, Dariuta, Sebicut si Eric si pe mamicile lor sufletiste: Roxana, Andreea si Cata. Fetelor, sunteti niste mame extraordinare! Copiii vostri sunt norocosi cu asa mamici!

In al doilea rand, spre rusinea mea, n-am mai scris de-un secol...De citit, da, am citit...
Motive au fost mai multe de data aceasta: ajutorul meu de zi cu zi, mama, a avut un mic accident rutier, a avut piciorul in ghips, s-a deplasat si se deplaseaza destul de greu, iar eu si sotul i-am preluat toate sarcinile (uite asa, cand n-ai ajutor, iti dai seama cat de mult conteaza sprijinul unui parinte, iar mama mea este genul de om care ar muta si muntii din loc pentru copii); eu nu m-am simtit prea bine in ultima perioada, am avut iarasi dureri de stomac si o constipatie foarte foarte nasoala, e adevarat ca am fost si foarte suparata si nu numai din pricina mamei, ci si din pricina soacrei care tine cu orice pret sa fie "soacra, soacra poama acra"...Of, mai bine ma opresc aici cu vaitaturile...

Rares este baietel cuminte in linii mari, insa are zile in care imi mai pune nervi pe bigudiuri cu incapatanarea, norocul lui este ca nu se intampla prea des faze de genul asta si trecem destul de repede peste ele. Astazi am spalat o parte din picturile lui de pe pereti pentru ca erau deja prea evidente (facute cu rujuri, farduri si rimeluri ). Insa el in urma mea a gasit un mod mai frumos de a decora peretii: lipeste plastilina si apoi o intinde bine de tot sau lipeste abtibilduri... Alta pasiune mai noua: decupeaza diverse hartiute colorate pe care le imprastie prin toata casa. A inceput sa deseneze "chipuri": face un cerc mai oval asa, pune doua punctulete pentru ochisori, apoi o linie pt gura si una pt nas, insa cea pt nas este sub cea pt gura ...
Cu limbajul sta foarte bine in sensul ca turuie toata ziua, pronunta toate literele mai putin H care este F. Este asa de simpatic cand spune: fainuta (hainuta), fartie (hartie), Mifai (Mihai), fol (hol) etc. In parc, cu copiii se joaca foarte frumos, in sfarsit am ajuns la faza in care cedeaza si el jucariile, cearta copiii care nu se comporta adecvat: "nu este frumos sa impingi", "asteapta-ti randul", "nu este frumos sa tipi", de parca el ar fi cel mai cuminte de pe pamant... Oricum este tare dulce in ipostaza asta...
De papat papa atunci cand are chef, dar in general are si papa cam de toate insa in cantitati mici. Lapticul il bea tot din biberon, dimineata si seara, insa vara asta gata trebuie sa incheiem si capitolul asta. Pampers doar noaptea cateodata, cand sunt eu prea obosita ca sa nu ma mai trezesc sa il pun la pipi. Face si la olita si la colacel, isi da singur pantalonii jos si se aseaza.
Somnic de pranz nu mai avem, insa la 20-21 suntem la nani pana a doua zi la 8-9, cu trezirea de 6 dimineata pt laptic.
Pentru gradi locul este asigurat, am inceput sa il pregatim cat de cat. Ma emotionez numai cand ma gandesc la faptul ca din toamna, gata, isi va lua zborul de langa mami si tati...

Cam acestea sunt noutatile despre noi.

Va pup pe toate, toate, va iubesc si ma gandesc mereu la voi si la Bucurii, chiar daca nu reusesc sa scriu atat de des precum mi-as dori!

Andreea, foarte frumoasa ideea ta cu acel filmulet!

Lexicut, n-am inteles prea bine cand este ziua ta, dar o sa ma prind eu dupa mesajele fetelor! Sper sa apuc atunci sa intru sa iti urez ce trebuie.

Va pup dulce inca o data!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara

Am fost aseara la doctor si e numai un bebe! :)))Am vazut cum bate inimioara si am avut parca mai multe emotii decat atunci cand am fost insarcinata cu Louli la inceput :))

Imi pare rau sa vad ca sunt copilasi bolnaviori si va doresc numai bine tuturor!

La mine tot cald e, iar eu ma topesc pe zi ce trece. Dupa-amiaza sunt terminata! Dorm pe mine. Ma uit in gol in fata calculatorului, noroc ca sunt sunt singura in birou, iar dupa-amiaza nu am vizitatori.

Directorul meu banuieste ca sunt insarcinata, ma tot baraie la cap ce am si bate apropouri haioase despra sarcina. Nu i-am spus nimic, inca, abia saptamana viitoare. Stia ca ma duc la dr. ieri dar nu stia ce dr. si azi ma trage de maneca in alt birou si ma intreaba: "ai vesti??" M-a bufnit rasul pentru ca erau colege in celalat birou care e despartit prin geamuri si i-am spus "nu, nici o veste!" A fost asa haios ca avea o fata dezamagita. E un tip tare de treaba, si sotia lui la fel (lucreaza si ea cu noi).

O sa imi fac un cont pentru poze sa pun cateva cu Louli.Poate imi recomandati voi ceva ca nu am idee unde sa il fac (pe ce website). Pe urma trebuie sa imi aduc aminte cum sa pun link-ul fara sa se faca kilometric.

Itzi, pe unde esti?? :)))

DPN- Dec 21
"Louli"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

uta e gata...Trezireea

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput