Bucurii de sept-oct 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 18
Monique_new spune:
Neata. Andreea
pt cafeluta.La ce ora te-aio trezit, te-am vazut pe mess cum am ajuns la serviciu....nu ai somnic.
Eu m-am trezit intepenita de mijloc
.
Cata 
Am mai incarcat niste pozici noi din Herastrau daca doriti sa le vedeti.
Gety pai nu sti cum suntem, mereu vrem ce nu avem
. Uite ca azi este racoare....dar in weekend au anuntat peste 30 grade la umbra.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

cata14 spune:
Mexxa, multumesc de cafeluta desi e cam tarziu la mine.
Le multumesc si la toate celelalte fete care mi-au urat sanatate si mi-au trimis
.
lexi, toate adaugam ani! Nu te necaji, macar avem "bucuriile" de crescut si lasam ceva in urma
. Eu ce sa mai zic de vreme, aici dupa incendiile din Februarie au venit brusc friguri de iarna. E mohorat afara si stam cu focul aprins zi si noapte si mai dau drumu' si la caldura uneori.
mexxa spune:
Monica m-am trezit de dimineata ca sotu a avut un proiect de terminat si a lucrat toata noaptea....si cand am simtit miros de cafea...m-am dus ca un soricel dupa cascaval![]()
Oricum e mai bine asa ca imi tihneste
....
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
eleņia spune:
buna dimineata
Mexxasarumana de cafea
uite ca astazi vroiam sa intrudevreme sa dau si eu cafea dar mi-ai luat-o inainte ca domnul D a avut program de dimineata si nu am putut intra pe forum
Monique vazut poze cu Cosmi pe care o pup dulce dulce

fetili va pupez merg s fac cate ceva prin casa ca domnul D a dat o aita prin casa si a facut vraiste
all
Adriana mica spune:
Monica, foarte frumoase pozele! De sambata din parc nu ai nici una?
Cata, multa sanatate lui Erik si tie, sarcina usoara in continuare!
Am vorbit ieri cu Roxana; astazi la 10 este programata cu Daria la operatia de polipi si amigdale. De indata ce imi da o veste despre cum a decurs, intru sa va spun si voua.
Noi ieri am fost la chirurg; de aproape un an pediatra ne-a atras atentia ca fimoza se accentueaza si ca s-ar putea sa fie nevoie de o interventie. Din pacate chirurgul a confirmat, asa incat va trebui sa gasim un moment si pt asta. Chiar speram sa putem scapa fara nici on interventie, am citit o multime de pareri pro si contra, dar la cum ne-a prezentat chirurgul riscurile in cazul in care lasam lucrurile sa evolueze de la sine, chiar cred ca vom opta pentru.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
anangel_lexi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GETY Lexi, eu am cumparat cereale cu cacao, m-am gandit ca o sa renunte la biberon si o sa le manance cu lapte si lingurita cum am citit ca fac copiii vostri. Dar nu... Le mancam amandoua asa, uscate, dintr-un castronel. Asa creste Maria Diana |
Idem, doar ca eu nu ma bag la mancat ca, la cat sunt eu de pofticioasa, le-as manca singura pe toate. Iar domnisoara mai mult le imprastie prin casa decat sa le bage in gura. Nu vrei sa stii cum arata dupa o farfurioara de cereale din astea. Cred ca numai in ochi nu are cacao...
Monique, super pozele din Herastrau! Vad ca e tare incantata Cosmi de role!
Ma gandisem si eu la un moment dat sa-i iau Mariei role din acelea cu trei roti (una in fata si doua in spate, ca la tricicleta) dar am renuntat la idee momentan, am zis ca mai bine ii iau bicicleta din aceea fara pedale, am citit numai de bine despre ele, cica dezvolta foarte mult echilibrul la copii plus ca pe urma se face foarte usor trecerea la bicicleta obisnuita, cu pedale.Am deviat de la subiectul initial, scuze!

Elenia, sper sa rezolvi problemele si sa-ti treaca supararea!

Cata14, multa sanatate si putere in continuare!

Roxana, va tinem pumnii sa decurga totul bine cu operatia Dariei!

Adriana, imi pare rau ca pana la urma va trebui sa ajungeti la operatie, dar daca asa e cel mai bine pentru Dudu, atunci go for it! Eu va tin pumnii sa decurga totul perfect!

Princess
, tu ce mai faci, cum te mai simti?Beatrix? Mi-e dor de voi!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

anangel_lexi spune:
Mexxa, ce fain trebuie ca povesteste Sebi! Bine ca stiu ca-i plac desenele Disney
Avem si noi un fan mic acasa, din pacate ni s-a stricat dvd-ul de la computer si asteptam cu nerabdare sa ne vina cel nou.
Eu ieri am zacut toata dupa-amiaza, am mancat ceva la cantina la servici care mi-a picat foarte rau, cert e ca nici n-am apucat sa termin de mancat ca am simtit imediat ca mi se face rau si pe la 3 dupa-masa l-am sunat pe sot sa vina sa ma ia, ca eu in niciun caz nu ma simteam in stare sa conduc. Am zacut in pat pana pe la 7 seara, pe urma am inceput sa-mi revin incet-incet. Seara m-am uitat la semifinala Eurovision dar nu am mai apucat s-o votez pe Elena ca Maria a vrut sa se culce, era franta. A dansat de mama focului pe fiecare din cele 18 melodii din semifinala, era mortala, imi pare rau ca nu am filmat-o.
Oricum promit ca la marea finala o sa votez (pentru Romania, fireste)!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
mexxa spune:
Micuta Daria abia a intrat in operatie.....ma
sa se termine totul cu bine.
Roxana sunt alaturi de voi.,
Dariuta cea curajoasa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Lexi 
Adriana sanatate si sa scapi de probleme.
mexxa spune:
Monica foarte frumoase pozele....ce asortate erati amandoua![]()
Foarte dragute rolele....eu cand il vad pe Sebi ce impiedicat e ca se uita dupa stele numa role nu i-ar mai trebui
A vazut si sebi pozele si ma intrebat daca Cosmi are roti la picioare![]()